BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: BG Samuraj

To: Sire
This Post:
00
59123.78 in reply to 59123.75
Date: 11/23/2008 9:24:02 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Pazi to moze da se promeni, u zavisnosti od vodjenja transfer politike, a to n znamo kako ce bit, a sto se tice trenutnog stanja:
Big
Scorpions Mld - 100%
Dominacija - 100%
Crni Psi - 70%
BG Samuraj - 51%
Frks - 49%
Liman2 -30%
Kao sto vidis, nasa grupa je prilicno izjednacena i bice zestoka borba za Plejoff.
Sto se tice ispadanja Zeleznik Pistons imaju najmanje sansi da opstanu.

Great
KK Vračar Junaj.. - 100%
KK Dumbarajko - 100%
Dorcol Pistons - 100%
Žabe Krastače - 100%
Ovde ja bas predvidivo ko ide u plejoff
A ispadanje, to je malo tesko, jer kad malo pogledam ekipe, dvoumim se izmedju - KK Spartak Krag.. i Noipmahc(ovde bas nisam siguran,, jer neznam koliko ima para, i da li je 1mil za ulazak u I ligu spiskao na onog centa ili ima jos u steku).

Eto toliko.

Message deleted
From: Sire

This Post:
00
59123.80 in reply to 59123.78
Date: 11/23/2008 9:27:47 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Zahvaljujem Samuraj na brzom i preciznom odgovoru.

Bille, zeleo bih i tebe da cujem..

This Post:
00
59123.81 in reply to 59123.78
Date: 11/23/2008 9:31:56 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
A ispadanje, to je malo tesko, jer kad malo pogledam ekipe, dvoumim se izmedju - KK Spartak Krag.. i Noipmahc(ovde bas nisam siguran,, jer neznam koliko ima para, i da li je 1mil za ulazak u I ligu spiskao na onog centa ili ima jos u steku).

Ne sekiraj se ima jos u steku, a sto se tice ispadanja tu ti je losa vizija, tj. procena))

Last edited by Superstar at 11/23/2008 9:32:13 AM

This Post:
00
59123.82 in reply to 59123.81
Date: 11/23/2008 9:34:29 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Ne sekiraj se ima jos u steku, a sto se tice ispadanja tu ti je losa vizija, tj. procena :)))

Pa to sam i rekao, neznam kakav si sa paricama, a sa ekipom kakvu imas sad, tesko bi opstao:)

This Post:
00
59123.83 in reply to 59123.82
Date: 11/23/2008 9:41:09 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Plate nisu merilo koliko je neki igrac dobar.
To kao mozda buduci selektor morao bi da znas.
Primera igrac od 16 hiljada noze biti duplo bolji od nekog igraca koji ima 25 hiljada platu na istoj poziciji( a to bi znacilo jedan skil 14-15, ostalo 5-7; a ovaj 16 da ima 5-6 skilova od 9-12 ocenu).

Ovo ti kazem ne zbog toga sto si me potcenio ili lose procenio, vec zato sto ces ti kao selektor(mozda) biti u situaciji da procenjujes protivnike i na osnovu plate njihovih igraca.
Pozz

This Post:
00
59123.84 in reply to 59123.72
Date: 11/23/2008 9:41:36 AM
Overall Posts Rated:
5757

- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje, jer pre kvalifikacija, nije postavljen cilj, tipa: treba nam 5 pobeda i trazimo ih ovde i ovde, i na osnovu toga idem u sledeci krug, nego je bilo bitno da se selektro tapse po ramenima kako je sve ok, a nije jer nismo prosli dalje, a mogli smo nije nam bila nesto prejaka grupa.

Jbg, mislim da je to izvuceno iz konteksta, ako vidis nastavak recenice koji je boldovan, to je svrha te recenice, odredis prioritet, koje tekme moras do dobijes i prema tome se vodis(a ne da izgubis bodove od slabijih ekipa, pa se posle vadis na favoritu, to niko neradi, jer nema svrhe, procentualno tako mozes da prodjes sa 5% uspeha), kao sto ja radim sa mojom ekipom.
Nisam morao da ti odgovar, na tvoj post i cenim te kao menadzera, ali nezelim da ima nedoumica oko neceka sto sam rekao.

Ne moram ni ja tebi da odgovorim ali smatram da sam ja u tim kvalifikacijama imao nekog udela, pa se smatram na neki nacin odgovornim za rezultate i zato moram.

Koliko se secam cilj je bio gurati koliko se moze, zbog malog broja aktivnih menadzera i malog broja kvalitetnih igraca. Ako sam pogresio, ispravi me.
Treba napomenuti da smo imali i srece prilikom rasporeda pa smo igrali prve dve utakmice sa Velsom i BiH, pa smo i zbog toga verovatno lagano dobili Grke, Fince i Litvance, jer da nismo u prve dve odigrali TIE, jedna od ove tri selekcije bi nas verovatno dobila. Zato smatram da je to bilo takticki dobro vodjenje reprezentacije.

I naravno da cu nastaviti da tapsem selektora po ramenu i da govorim da je sve OK, jer zbog kiksa u jednoj utakmici, necu nikad da mu okrenem ledja, jer da bi prosao dalje u grupi i tada i sada i u buduce negde moras da rizikujes.
Mogli smo da prodjemo dalje ali nismo. I nije nam grupa bila prejaka, ali to tako tada nije izgledalo, bar meni.

I ne moras da odgovaras dalje, jer ocigledno je da se oko toga necemo nikada sloziti. A i rekao sam ti nekada da ne volim kad se sa nekim u svemu slazem, jednostavno mislim da tada nesto nije u redu. Ajd uzdravlje!!!

No Frks:
Ja tebi rekoh nekada, da trejd uz adekvatnu doplatu je moguc.
A Radonju poklanjam samo ako se kandidujes za selektora, jos nije kasno.
:)

This Post:
00
59123.85 in reply to 59123.83
Date: 11/23/2008 9:54:44 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Plate nisu merilo koliko je neki igrac dobar.
To kao mozda buduci selektor morao bi da znas.
Primera igrac od 16 hiljada noze biti duplo bolji od nekog igraca koji ima 25 hiljada platu na istoj poziciji( a to bi znacilo jedan skil 14-15, ostalo 5-7; a ovaj 16 da ima 5-6 skilova od 9-12 ocenu).

Ovo ti kazem ne zbog toga sto si me potcenio ili lose procenio, vec zato sto ces ti kao selektor(mozda) biti u situaciji da procenjujes protivnike i na osnovu plate njihovih igraca.
Pozz

Ne na osnovu plate, nego na osnovu tvojih rejtinga u poslednjoj utakmici.
A ko te interesuje, zasto i to cu objasnim:
- poslednju tekmu si igrao normal odrranu, na osnovu koje se vidi da si dosta tanak ispod kosa sa odbranom inep(h), a da ekipe u tvojoj grupi imaju zver a ne centre, pojesce te za dorucak, ali to nemoram ja da ti pricam ti si U21selektor ti bi to trebao da znas.
- i prilcno si predvidi sa igranje run and gun, tako da ce i tu da te pojedu, kad si ti izgubio od Spartaka(bivseg Lakija), koji je prosle godine bio realno najslabiji u toj grupi, valjda ti je jasno zasto sam te vrstao u grupukoj ce direktno ispasti:)

From: Sire

This Post:
00
59123.86 in reply to 59123.85
Date: 11/23/2008 10:07:58 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Nema potrebe da ulazite u bilo kakvu raspravu, samo sam zeleo da vidim njihovo misljenje. Svako se bori za svoje ciljeve, nema uvrede i nema pravdanja.
Hvala na miru u "kuci":))))

This Post:
00
59123.87 in reply to 59123.85
Date: 11/23/2008 12:12:46 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
- i prilcno si predvidi sa igranje run and gun, tako da ce i tu da te pojedu, kad si ti izgubio od Spartaka(bivseg Lakija), koji je prosle godine bio realno najslabiji u toj grupi, valjda ti je jasno zasto sam te vrstao u grupukoj ce direktno ispasti:)

Ako ti tako kazes

From: BG Samuraj

To: Sire
This Post:
00
59123.88 in reply to 59123.80
Date: 11/23/2008 3:03:09 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Zahvaljujem Samuraj na brzom i preciznom odgovoru.

Bille, zeleo bih i tebe da cujem..

E moj ASirko, dzaba cekas, neces ti dobiti odgovor jer selektor je bitna faca pa ne prica sa obicnim narodom i ne odgovara na njihova pitanja(nesto me podseca na onog ciku iz Pozarevca, sto je ovde vladao tokom '90, mislim da se i on tako ponasao).

P.S.
Sta ces tako je kako je, los mu odnos sa ljudima:(

Last edited by BG Samuraj at 11/23/2008 3:03:59 PM

Advertisement