ja sa predsa neurazam :) podla mna reznak nebol az tak zle trenovany,ak by si mu nedaval vydychnut a trenoval ho stale,dalo by sa s tym este nieco robit. Tvoja najvacsia chyba bola,ze si ho mal predat uz davnejsie a vtedy by som ti tie 4M kludne dal,teraz to je zrejme iba utopia. mohol si ho frnut ked mal 22,mal by si dost penazi aj na arenu,ktoru ako pozeram az neverim,ze po takej dlhej dobe ako si uz tu, mas naozaj tragicku. ostatne peniaze by si dal na novych hracov a opat rozbehnut trening s troma potencionalnymi reznakmi. ked sa teraz pozeram na tvoj tim,tak naozaj neviem co si robil tie sezony,kedze mas len reznaka a ziadnu mladu krv. ani sa teda nedivim,ze nemas ziadne peniaze a neber to v zlom,namiesto toho aby si isiel kandidovat,by si si este raz mal prestudovat "Game Manual" pripadne par topicov na fore,lebo sa mi trosku zda, ze neovladas ani uplne zaklady tejto hry ako trening a ekonomika. neber to nedajboze ako nejaky utok na teba, len sa ti snazim poradit. mozno pocuvnut nazor a radu ostatnych,nie len v hre ale aj v zivote, sa ti moze strastne zist a vyplatit a kedze si este mlady,sam na to raz prijdes. zakladom je nebyt tvdohlavy,lebo aj funkcia NT manazera vyzaduje hlavne komunikaciu a schopnost dat na radu niekoho ineho,aj ked by si najradsej urobil pravy opak. skus niekedy pocuvnut skusenejsich,pripadne tu "sluzobne starsich" a vsetko pojde urcite lahsie a lepsie :)