A propos scoutingu to kadra potrzebuje kilka osob na to stanowisko, ktore pozwoli zaznajomic sie z otoczka treningu, z otoczka kadry
chetni prosze pisac tu albo na BB@. Serdecznie zachecam!
Niestety osoby, ktore wyrazily chec jakis czas temu, ze w tym sezonie sa do dyspozycji, niestety nie moga, nie pozwala im czas, a raczej jego brak..
Witam! Gdyby nowy (lub stary) Selekcjoner widział moją przydatność dla kadry, to z chęcią pozostaję do dyspozycji. Wszystko dla Polski;)
A co do jednego z wcześniejszych głosów w tej dyskusji - dotyczącego tego, że na stanowisko Selekcjonera U-21 nie zgłosiły się tłumy... mam swoje zdanie - może kontrowersyjne, ale myślę, że być może zbieżne z tym, co po cichu sądzi więcej osób, które nie są tak bardzo znane w środowisku... moje zdanie - czytam wszystkie wpisy na forum, nad grą ślęczę kilka godzin dziennie (sumując czas krótszych i dłuższych "wejść"), staram się być na bieżąco z wszystkimi nowymi pomysłami, sam mam kilka teorii - być może nie tak wartościowych z uwagi na moje małe doświadczenie... zastanawiałem się, czy nie spróbować zgłosić swojej kandydatury choćby po to, aby przedstawić kilka pomysłów... jednak po przeczytaniu reakcji "tłumu" na pierwszego anonimowego w środowisku biedaka, który się odważył... odpuściłem. Moje zdanie jest takie, że mimo wszystko to jednak zabawa i jeśli ma być stresująca, to szybko przestanie być sympatyczna. Być może nie tylko mnie wątek debaty powstrzymał... ;)
Pozdrawiam wszystkich:)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)