Pěkný přirovnání k Jokićovi :-) Ale když Jokić nevypadne ze sestavy kvůli zranění, ale kvůli formě, bude asi někde chyba. Přiznám se, že repre scénu moc nesleduju (přijde mi celý ten systém zbytečně komplikovaný a neatraktivní, za mě největší slabina BB a je fajn, že s tím autoři hry konečně začínají něco dělat), takže ani netuším, jak nízkou ten Weisshaupt měl před zápasem formu, ale měl jsem za to, že důvodem snahy držet české hráče v českých týmech bylo právě to, aby k výkyvům formy obzvlášť před klíčovými zápasy nedocházelo. Jak se to Weisshauptovi stalo? Smolné zranění v průběhu zápasu? Nečekaný vývoj zápasu? Nečekané prodloužení? Nebo jen random smůla? Při kombinaci správných minut, doktora, tréninku a psychologa už je totiž potřeba opravdu pořádná dávka smůly, aby forma výrazněji spadla. Každopádně hodně štěstí do dalších sezón. Byla by škoda promarnit potenciál generace, s kterou se tak usilovně a systematicky pipláte. Vím, o kolik víc to oproti budování vlastního týmu zabere energie a času, takže i přes letošní neúspěch klobouk dolů před rwystykem, že se tomu věnuje.