Καλημέρα κύριοι και συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά βλέπω για άλλη μία φορά έναν εκλογικό αγώνα να μοιάζει πιο πολύ με φαρσοκωμωδία.
Κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο είδα κοντά στους 15 υποψήφιους, εκ των οποίων μόνο 3 μας μιλήσανε.
Ο Παύλος μας είπε πως κατεβαίνει για πλάκα.
Ο δεύτερος μας είπε πως κακώς έθεσε υποψηφιότητα και πως θα την αποσύρει και
Ο τρίτος ο νυν ομοσπονδιακός μας τεχνικός και προσωπικός πλέον φίλος Λύγκας
Και όλα αυτά στο thread με τους λόγους των υποψηφίων!!!!!
Βγαίνει δηλάδη ο Αντωνάκης ο Σαμαράς πχ και μας λέει πως η ΝΔ θα κατέβει για πλάκα στις βουλευτικές!
Έπειτα βγαίνει ο Αλέξης και μας ζητάει συγγνώμη και να μην το ψηφίσουμε γιατί είναι ακόμα άπειρος!
Και οι δύο παραπάνω είναι οι πιο τίμιοι γιατί τουλάχιστον μίλησαν στην κοινότητα.
Ο Παυλάρας δε πέρασε και στο δεύτερο γύρο.
Οι υπόλοιποι 4 που περάσανε στο δευτερο γύρο ποιοι είναι????
Σκέφτομαι να στηρίξω τον αράπη. Είναι τρεις σεζόν στο παιχνίδι και κατάφερε να ανέβει από 5η στην 4η και να ξαναπέσει στην 5η. Έχει όμως πιασάρικο nick.
Κοινότητα με 2.500 χρήστες έτσι.
Τέλος πάντων, λογικό είναι ο Γιώργος να κάνει περίπατο. Τρέμω στην ιδέα να γίνει κανένα αστείο γιατί αρκετές ώρες ποιοτικής και κουραστικής ενασχόλησης θα έχουν πάει χαμένες.
Σας παρακαλώ λοιπόν να τελειώσετε ομάλα αυτή τη φαρσοκωμωδία και ελπίζω στον επόμενο εκλογικό αγώνα, που θα είναι ο δικός μου, να έχω καλύτερους αντιπάλους ακόμη κι αν αυτό θα σημαίνει τυχόν εκλογική μου ήττα, μιας και αυτό θα είναι το συμφέρον για τις Εθνικές μας.
The secret of communication lies in defeat...