Montenegró kerete nem volt annyival gyengébb, hogy teljes erőbedobással ne tudja megnyerni ezt a meccset. A normált véleményem szerint elbírtuk volna, max. arra is lehetett számítani. Itt minden csapat a saját céljai szerint játszik, mi nyilván továbbjutási szándékkal indulunk neki minden sorozatnak, ők pedig azzal, hogy nyerjenek 2-3 meccset. Ezt még hozhatják, hiszen van náluk gyengébb ellenfél is a csoportban + a teljes erőbedobást is eljátszhatják még valaki ellen később.
A teljes erőbedobás szerintem is nagyon sokat torzít az eredményen, nem reális az, hogy Holdáról ennyit dobott a vele szemben álló DH, van tudáskülönbség kettejük között, és persze az sem reális, hogy ő pedig ilyen rosszul dobott róla. Nyilvánvalóan torzít a teljes erőbedobás az egyéni teljesítményen is. Már csak ezért sem vagyok abban biztos, hogy a TSI most ebben az esetben el fogja árulni a dolgok okát, egyébként, ha már Chosen, kértél véleményt, akkor részemről nem tartom feleslegesnek meg ellene sem vagyok. Ott van egy mutatószám, gondolom nem véletlenül van ott, csak meg kéne tanulni, hogy mire való. Azután mindenki eldöntheti azt, hogy használja valamire vagy sem. Hozzáteszem rögtön, én sem használom igazából, de nem azért, mert felesleges, hanem azért, mert történetesen én sem jöttem rá eddig, hogy mire alkalmas. De ettől még nem tartom feleslegesnek, csak én nem értem pontosan.
Egy szempontból mindenképpen érdekes lehet (ha valaki leírta már előttem, akkor elnézést, nem olvastam mindent teljesen vissza). Fiatal játékosoknál, akik sokat fejlődnek szezonon belül, nyilván a szezon eleji fizetés a szezon második felében már nem sokat árul el a valós tudásukról. Ekkor jól használható lehet a TSI. Idősebb játékosoknál már talán a fizuból is le lehet ugyanazt a következtetést vonni. Én így látom, de ha van egyéb érv, akkor kíváncsi lennék, szerintem mindenki tanulna belőle.