Elviekben igazad van azzal kapcsolatban, hogy a 4 milliósra érdemes lőni, amiatt, mert mindig ki kell fizetni a teljes összeget. Viszont szerintem itt azt is figyelembe kell venni, hogy mondjuk egy 2milliós és egy 4 milliós befektetés közötti különbség mikor térül meg (azaz mikor térül meg az a +2 millió, amit eltapsolsz most). Valószínűleg csak nagyon hosszú távon, ha azokat a számokat vesszük alapul, amik eddig megjelentek.
Jelenleg másodligásként (sőt, lehet, hogy jövőre harmad) engem az is érdekelne, hogy függ-e a ligádtól, hogy mennyivel nő a merchandising, vagy mindenkinek egy fix mértékkel növeli a bevételeit egy ugyanolyan stadionkinézet. Erről sem láttam sok mindent sajnos. Még nagyobb kérdés, hogy egyáltalán fix-e a merchandising növekedés, vagy százalékos. Jó lenne egy kicsivel több empirikus adatot látni arról, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a különböző stadionméretekkel kapcsolatban, de ez nyilván csak nemzetközi fórum olvasásával megy majd.
Elég béna szerintem amúgy, hogy egy ilyen változtatást három lépésben, gyakorlatilag zéró információval vezetnek be. Teszteld, beszélj róla, haha.