Köszi Kism és urimate!
Ez az egész manager egyébként baromi szimpi, de két apró dolog zavarja a szemem:
Az egyiket egy példával kezdeném: Sajna az egyik játékosom 84 percet játszott, és 9-esről 7-esre esett a formája. :( Azt hittem felrobbanok, mert irrrgalmatlan hülyén cserélte be az edzőm! A pályán levő centeremnek kb 25 perc kellett volna még a 48 perchez, (mármint az edzőmeccs előtt) a "csere" centeremnek még 24 perc nem lett volna gond. Ezek után a 10-es (!!!!!) edzőm 20 percig játszatta a kezdő embert, majd cserélt... Nagy huncut az öreg! ;) Asszem, ha ott áltam volna a pálya mellett, biztos nyakon cserrdítem!!! :D Mondjuk ezt a részét kicsit átírhatnák a proginak, hogy az edző vegye már figyelembe a megfelelő játékidőt! (Főleg, ha edzett poszton játszik valaki.) Esetleg azt is figyelembevehetnék, hogy a jobb képességű jobban kombinál.
A másik furcsaság számomra az, hogy a szpozorok milyen keveset raknak hozzá a költségvetéshez, és ez nem is nagyon növekszik.
(Legalább is nekem. Kb. 500dodó/het, pedig eddig szinte mindig nyertem. ) Remélem, ez felsőbb osztályokban máshogy van, mert ez így elég sovány!
Last edited by GerMe at 3/12/2008 10:33:28 AM