Τίποτα δεν θα αλλάξει....και δε γίνεται να αλλάξει τίποτα σε μια χώρα που δεν έχουν παιδεία οι άνθρωποι.... Φυσικά και ΕΣΕΙΣ φταίτε...ολοι εσείς που έχετε ψηφίσει κάποιο πολιτικό κόμμα, όλοι εσείς που έχετε ζητήσει ρουσφέτι, όλοι εσείς που θέλετε βύσμα για τον στρατό. Εγώ δεν πέφτω απο κανένα σύννεφο.... γνωρίζω τη κατάσταση, γνωρίζω τη παρακμή. Αλλα δε θα γίνω μέρος της οσο μπορώ. Σπουδάζω, δουλεύω χωρίς να με χώσει κάποιο βίσμα, δεν εχω ψηφίσει κανένα κόμμα διαφωνόντας με τη πολιτική που ασκούν, έχω πρόβλημα στη καρδιά που θα μπορούσε να με βγάλει Ι αλλά τον Αύγουστο μπαίνω Πεζοναύτης.
Και η συμβολική κίνηση εχει ως στόχο να προβληματιστούμε και να καταλάβουμε οτι δεν πρέπει σαν μάζα να αντιδρούμε - απλά για να αντιδράσουμε (οπως γίντεται τοσα χρόνια με το παιχνίδι αναρχικών-ΜΑΤ, κλπ) , κατι κατευθυνόμενο για να εκτωνόνεται η κατάσταση. Αλλα ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί συγχρόνως.
Σωστή ανάλυση της κατάστασης μπορούν όλοι να κάνουν, στη θεωρεία είμαστε οι καλύτεροι.... Επι το έργον όμως;
Φιλικά πάντα, γενικά μιλάω για το 85-90% του πληθυσμού.
I love this game!