mah, jamajcani se napusili te tako odigrali, nego kaze mi njemacki selektor da hoce tie. ja sam inace mislio da krancujem jednom od ova dva jaca protivnika, sta vi mislite koga da odaberem njemacku ili srbiju?
Srbi imaju 5-0 omjer i eventualnom pobjedom bi ih prestigli ..drugo njemci su pristali sa TIE-om a ti puknes normal i mozes ih dobiti "na guzove " :P
al eto sigurnije je ic na Jednu sigurnu pobjedu a to je CT protiv njemacke ili ovako riskirat obe pa vidjeti sta dalje :)
To je moje misljenje neko :) l
eto sigurno ce komsije iz Srbije ovo procitati pa zato nemoj konacnu odluku davati ovdje vec razmisli ;) I jos nesto Srbija ima prelagan raspored azerbejdan i nippon tako da ce tu jos "napucati " eventualni entuzijazam..a njemci nisu bez razloga pitali za TIE jer imaj gadan raspored :) ipak odluci moja neka procjena ako oces jednu 100% pobjedu to je CT protiv njemacke :D a ako ces riskirat da pokusas obe da dobijes (bez rizika nema profita) to je CT protiv Srbije a normal protiv Njemacke:)
ili Treca opcija CT ili Normal protiv Njemacke i napucavat entuzijazam do kraja tj TIE protiv Srbije i ne znam koga jos imamo, jer mislim da smo osigurali prolaz dalje!! :)
Last edited by NelSa ●™● at 1/26/2010 11:34:20 AM