Поштујем свачије мишљење али са овим твојим не могу ни у најмању руку да се сложим...тачније не желим...
Ako im je već dozvoljeno...
дај да свучемо гаће и кажемо удри бајо карај нас до краја ми смо дигли руке
Ionako je to već odavno završena stvar
Тако да су размишљали наши преци не би било ни Косовског боја и завета, не би било Српских устанака, не би било Кошара...
mislim da je najmanji problem da imaju...
Мени је лично још већи проблем то што ти и људи који размишљају као ти не виде проблем у проблему, па макар то било и овде у једној обичној онлине игри.
Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno
Национализам се не мери количином новца коју месечно зарађујеш, национализам једноставно осећаш и поседујеш унутар душе или не... то беше цитат тј. изјава бокељског хрвата Антојија Пушића који живи и ради у Београду али ето код нас свако може да кења шта и колико оће а да му за то не хвали длака са главе, замишљам само како би било да један Чачанин у сред лијепе њихове почне да их учи шта је то патриотизам...нереално...надреално...
A narod se loži i loži..
јок...народ треба да размишља мозгом другосрбијанца испраног од дугог гледања Н1 тв бљувотина... па кад шиптари добију и овде "државу" дај да их изљубимо 3 пута, да им пожелимо добродошлицу и узмемо свако по једног играча да им што пре дигнемо репку на ноге...
....Није Слоба крив...ми смо говна....
Last edited by trener iz fotelje at 7/2/2024 7:45:54 PM