Valós modellt szeretnél? Mi a jó abban? A BL-ben is mindig ugyan az a 15 csapat van ott, egy Fradi vagy akár egy Milan is már sose fog odajutni. Akármilyen ügyes manager lennél, sose juthatnál oda, mert nem tudnál mert bebetonoznák azt a 15 csapatot. Nagyon nem lenne jó. Szerintem ez így jó ahogy van. Ha ügyes vagy oda kerülsz, ha nem nem. Én azt nem értem egyébként a bevételekkel kapcsolatban, hogy a kupa bevételeket miért nem számolják bele? Az nem bevétel?
de feltételezem az ott indított csapatod-bol nem tudod a játékosaidat betenni a "fo" csapatodba hanem kvazi onnan is a piacra értékesíted.
Sőt amelyik játékos az egyik csapatodban volt, soha többet nem tudod a másikba leigazolni. Még akkor sem, ha már volt 3 másik csapatban. Volt olyan, hogy nem is emlékeztem, hogy az utópiás csapatomban edződött az egyik játékos, de nem engedte megvenni, utána jöttem rá miért.
Amúgy, ha bele gondolsz, ha a nemzetközi szereplésért sok plussz pénzt adnának, az befolyásolná a nemzeti eredményeket is. Aki kijut a B3-ba, az hatalmas előnybe lenne a többi magyar managerhez képest, erősebb csapatot tartana, és bebetonozná magát az elitbe, a többiek meg csak szenvednének. Olyan ötletem van, hogy azok után kéne csak fizetést fizetni, akik a héten tétmeccsen pályára lépnek. Így ha ügyes vagy, és nyerni tudsz valaki ellen gyengébb csapattal, akkor spórolhatnál.