Igazából csak a támadás nem jött be amugy minden okés volt.
Éppen elég az a csak!
Ez igaz. Vagy mégse? Nekem a végeredmény nem volt oké. Tudom nem arra gondoltál, de akkor is.
Az MNF jó volt, a támadás teljes csőd. Ne vigasztald magad azzal, hogy megoldottátok ezt a feladatot, mert nem. Legközelebb majd azt mondod amikor R&G ellen 2:3-al megyünk, hogy minden jó volt csak a védekezés nem? Utána amikor majd sok futásra benti gyors MNF-et állítasz, hogy minden jó volt csak az MNF-et rontottam el? Ez olyan volt, mintha 2:3 ellen higgadtan közelit, vagy 3:2 ellen sok futást mentél volna. Minden meccsbe meg lehet találni a pozitívumot ez igaz. PL. nem volt 2-3 hetes sérülés, az is okés. Na de egy meccset értékeljünk már úgy, hogy milyen csapat ellen milyen végeredmény született, ne úgy, hogy mi az amit eltaláltunk a taktikában.
Ez nem magyarázkodás volt hanem tény.
Az is tény, hogy te azt mondtad, azért nem választottátok a higgadt játékot, mert az 1:1 ellen nem jó. Erre fel tényként tudom közölni, hogy előző meccsen az 1:1 ellen választottátok a higgadt játékot. Most akkor jó vagy nem, ha nem akkor az előző meccsen miért, ha az előző meccsen bejött mert jó, akkor most miért nem? Ezt azzal magyaráztad, hogy azért nem, mert az előző meccsen azonos ts volt (egy erősebb csapat ellen mint mi vagyunk) és ezért lehetett jó a higgadtan játék. Most meg magasabb ts-ü (de sokkal gyengébb) csapat ellen nem jó? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tudtommal a TS nincs hatással egy adott játék működésére. Valami vagy működik vagy nem bizonyos védekezés és felállások ellen, illetve bizonyos játékos állománnyal. Tehát nem játszok 2:3 ellen higgadtan közelit csak azért mert azt várom, hogy 10-es TS felett elkezd működni a zóna ellen :D. Ami működött a múlt héten, az ugyan úgy müködhet ezen a héten is 1:1 ellen. És nyomatékosítom bennetek újra, hogy ha ezt a taktikát játszátok az első három meccs mindegyikén, az nem zavart volna. De pont a szezon ranglistás helyezések eldöntésében legfontosabb meccsén ezt játszani az számomra továbbra is nagyon nagyon véleményes. Plusz tényleg egyet tudok érteni veled, ez egy elég gyenge ellenfél volt és a két keret között tényleg van minimum 20 pontnyi különbség. Plusz a gyerek a taktikájával és az MNF-el rádobott erre még vagy 20 pontot. 40 pont difit nem lehet kimagyarázni TS különbséggel. Ha lassú bentit megyünk (ami gondának is feküdt ő volt egyedül formában kinti posztra), és eltalálja az mnf-et bentre de elrontja a gyorsaságát, az mekkora hátrány nekünk? 0 pont. Ha csak bentit nyom, az mekkora előny neki 5-10 pont? A támadással csináltuk a háromszorosát. Néha a kisebb rossz is jobb, mint a nagy. Vannak meccsek amiket erőből kell megoldani. Ne azt nézétek gyengébb csapat ellen, hogy mit hozhat mő ellened (persze ez is fontos) hanem azt, hogy a te csapatod azokkal a formában lévő játékosokkal miben lehet az adott héten a legjobb. Ezen a héten tutira nem ez volt a legjobb opció!
Ha nem jön további ilyen szösszenet, én lezártnak tekintem a dolgot.
Szurkolok nektek mint eddig mindig, segítek amiben csak tudok, és bízok abban, hogy közösen tanulunk a hibákból és a jövőben jobb eredményeket fogunk tudni elérni. Ehhez bármire szükségetek van, állok rendelkezésetekre bármikor. És kérlek bennetek, ezeket a dolgokat fontoljátok meg, gondoljátok át. Nem minden szavam baromság, találni közte olyan dolgokat is, amik fontosak és építőek lehetnek a jövőre nézve.
Egy jobb jövőre fel!