ολες οι αποψεις σεβαστες , απλα για να μην εχεις και εσυ προβλημα εδω στο παιχνιδι με τζιμιδες κτλ , καλο ειναι να αφησεις την πολιτικη εκτος κουβεντας και να περιοριστεις μονο σε αυτους που κυβερναν...
τωρα οσον αφορα τις υπολοιπες αποψεις , δεν εχεις ουτε εσυ ουτε ο κρεπαλεον αδικο , κατα την γνωμη μου...
λαθη γινανε , και απο τους παλιους και τωρα , το προβλημα ειναι πως τα διορθονουμε ...
αυτο που συνεβει προχθες , δεν εξοργισε μονο εσενα και εμενα , εξοργισε και πολλα επιφανη ατομα , γτ ακριβως κανει να μοιαζει την ολη υποθεση με κοροιδια , γτ πλεον το λαθος ειναι δικο τους ( εε , εκτ , δντ ) και οχι δικο μας... παρολα αυτα , εγω θα πω το εξης...
Μπορει να θεωρουμε οτι εχουμε θεμα λανθασμενης ενημερωσης γτ τα καναλια ειναι υποκεινουμενα κτλ , και στην προσπαθεια μας να μαθουμε " την πραγματικη αληθεια " διαβαζουμε οτι μπαρουφα κατεβει στο κεφαλι του καθενος... εγω προσωπικα δεν πιστευω κανενα αρθρο ή κειμενο που δεν γραφει ονομα συγγραεα απο κατω ανεξαρτητως αν το ονομα ειναι αληθινο ή οχι... οποτε προσεξτε τι διαβαζεται στα υποτιθεμενα ενημερωμενα μπλογκ και τουλαχιστον διασταυρωστε τα... Μπαρουφες του στυλ " τυπωνουν δραχμες " και οι ιρλανδοι τυπωνουν ευρω ή οτιδηποτε παρεμφερες , ειναι απλα μπουρδες , γτ το μεν πρωτο δεν εχει προβλεφθει στην συνιηκη του μααστριχτ , και το δευτερο αντιτιθεται σε αυτην... λογικα πραγματα που δεν αφορουν μονο την ελλαδα , αλλα ολη την ευρωπη και πραγματικα δεν στεκουν...
Οι καιροι ειναι δυσκολοι , αλλα το ραδιο αρβυλα , με την κυριολεκτικη του εννοια , παει συννεφο και μας αποπροσανατολιζει παρα πολυ.... ναι χρειαζεται μονο προσπαθεια , αλλα και ορθολογικη πιστη....
εμενα αυτη ειναι η αποψη μου...