Itt folytassuk
(246064.744), mert féloff
Az is igaz,hogy ennek viszont a válogatottak láthatnák kárát-de könyörgöm,lassan már az az érv sem áll meg,hogy legalább jó helyre megy a pénz,mert magyar klubot támogatok!
Erre mondom azt, hogy RTFM , olvassa el mindenki a szabályokat, kérdezzen és csak utána költsön, ha pontosan tudja mi mennyi. Főleg az újoncokra vonatkozik mindez. Azt érzem gondnak, hogy nagyon nem jó helyekre kerülnek a klasszis draftok! Odakerül egy újonchoz, aki irreális áron kirakja és persze, hogy lemarad, mert nem tudják megvenni és közben nem is edzi a tulaj. Évente van ilyen bő féltucat eset. Vagy botokhoz kerülnek, ahonnan menthetetlenek. Nem lehet behívni.... Tudom, hogy így logikus (segítsük a kezdőket, ha más nem pénzhez jutni), de jobban komálnám, ha az igazán aktív 2-3. ligás csapatok kereteibe kerülne a minőségi draftok 80-85%-a.
Ez is egy másik ok, azon vernyákolnak, hogy drágák az edzők.
(253282.1)a következmény meg az, hogy nem tudják megvenni az 5-6-os edzőket csak 4-essel edzenek, ha egyáltalán edzenek...
tehát ezért is csökkenhetett az edző csapatok száma
Tegnap én is körbenéztem, 5-ös edzőket 20on x bérrel 350-500-ért, 6-os edzőket 600 fölött láttam, de volt egy milliós licit is 6-oson 21 k bérrel.
edzőkkel kéne valami reformot csinálni, hiszen sokszorosan megkopasztják az edzeni szándékozót
-egyfelől felverik az árakat a bidelők
-másfelől a fizunövekedés túl sok illetve túl gyors ütemű és állandó cserékre (szezononként) szorulnak jó páran.