Чи дійсно ти вважаєш (коли рекламуєш гравців), що українські команди мають жертвувати своєю економікою і купляти гравців у перекупів/неадекватів, щоб гравець може зіграв 1-2 матча в молодіжці?
звісно ні
я рекламую гравців, які можуть бути доречними збірній. якщо тобі подобається гравець, є місце на нього, але він задорого - то можешь додати його в закладки, і якщо він з'явиться за адекватною, як ти вважаєшь, ціною і в тебе все ще буде місце на нього - купити. якщо він тобі дууууже подобається, то можешь написати власнику обговорити ціну за якою можешь його купити
є два моменти: не я ставлю ціни і я в них не розбираюсь. ось нещодавно дивився на гравця, він коштував 1,4 ляма. вирішив що це задорого. він не продався, власник перевиставив його за 1,5кк - і продав. його
побачив хтось кому він потрібен і хто готовий заплатити стільки. коли я рекламую, моя ціль, щоб гравців побачили, що такі є. авось комусь западе. конкретно з цим так, це важко, бо гравець корявий, в клубі він грати не буде, це купити на сезон для пари матчів у молодіжці. надії в мене мало, що його куплять і зроблять саме це. але я не можу просто пройти мимо нього