BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.789 in reply to 124401.786
Date: 11/23/2010 9:50:45 AM
Overall Posts Rated:
5454
http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ
Σαν αυτό δεν υπάρχει!!

This Post:
22
124401.791 in reply to 124401.771
Date: 11/23/2010 11:59:28 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δεν υπάρχουν λόγια, απλά είμαι λίγος...

κατα καιρους εχεις πει διαφορες ... κοτσανες ... ε αυτη ξεπερναει ολες σου !!!!!

Αναθεμα αν καταλαβα αυτα που λενε οι της Α1 ....

Αυτο που δεν μπορω να εξηγησω γιατι να κανουμε πειραματα ενω ειμασταν φαβορι για τον συγκεκριμενο αγωνα ....?
Ζωνη 3-2 δυνατη εναντιον χαλαρου λοου -ποστ σημειωσατε 1

From: JohnnyB
This Post:
00
124401.792 in reply to 124401.791
Date: 11/23/2010 2:26:20 PM
Overall Posts Rated:
343343
Κάπου λοιπόν έγραφα πως το σπρώξε ιδανικό για μια ομάδα η οποία είναι ανώτερη από τον αντίπαλο της, και έτσι το καθαρίζει...Δεδομένου του ότι η ζώνη ήταν πολύ αναμενόμενη, και δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας το λογικότερο αυτό θα ήταν. Τα εμιράτα θα προσπαθούσαν να κλέψουν το ματς, και το πέτυχαν.

Από την άλλη τι ξέρω εγώ;...

Πέρα όμως από την όποια κριτική για το θέμα τακτικών, η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι...Κάποτε είχα βρεθεί στο δίλημμα, έδρα ή ενθουσιασμό. Η απάντηση που πήρα από ΒΒ ήταν έδρα...

This Post:
00
124401.793 in reply to 124401.792
Date: 11/24/2010 2:08:43 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ανάμεσα στα παιδιά που μίλησα το σκορ ήταν Σπρώξιμο 1 - Εσωτερικό σύστημα 1
Την ισοπαλία χάλασα εγώ με το να ταχτώ υπερ του εσωτερικού συστήματος.
Δεν έπρεπε να υποτιμήσω τα Εμιράτα τόσο και το πλήρωσα.
Σαφώς εκ του αποτελέσματος, έπρεπε να ακολουθήσω τη δική σου γνώμη και του Ροτόντο για σπρώξιμο.
Δεν λέω πως θα πετυχάιναμε το 3 στα 3 και θα είχαμε και την απαραίτητη διαφορά πόντων για να πλασαριστούμε στους 32, αλλά άλλο να χάσεις από την Ολλανδία πχ και άλλο από τα Εμιράτα.
Υπάρχει ήττα τιμής και υπάρχει και ήττα ντροπής. Εμένα με πειράζουν αμφότερες, αλλά σαφώς οι δεύτερες "πονάνε" περισσότερο.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.794 in reply to 124401.793
Date: 11/24/2010 2:23:02 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ερωτηση αν τα εμιρατα παιζανε αμυνα 2-3 τι πιστευεις οτι θα γινοτανε?
και ειλικρινα εξηγηστε μου λοου ποστ με περιφερειακο 3αρι γιατι ? τι θελατε να κανετε με αυτο ?

This Post:
22
124401.795 in reply to 124401.794
Date: 11/24/2010 2:49:26 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ο Πολυμενάκος δεν είναι καθαρός περιφερειακός. Είναι ότι πλησιέστερο σε ολοκληρωμένο 3 έχουμε σήμερα.
Έχει τα καλύτερα εσωτερικά χαρακτηριστικά για περιφερειακός και παράλληλα είχα βάλει αλλαγή τον Μάτζιο με επιλογή να διαλέξει ο προπονητής από λίστα βάθους, ώστε να αλλαζε τους παίκτες ανάλογα με το πως θα πίστευε εκείνος καλύτερα.
Επιπρόσθετα με αυτό τον τρόπο είχαμε καλή πάσα και στη θέση 3. Επιλέχθηκε δε Λόου και όχι Λούκ ακριβώς για να πάνε οι περισσότερες προσπάθειες στο 4 και στο 5 και να περιορίσουμε τις προσπάθειες από την περιφέρεια.
Η απόδοση τέλος του Πολυμενάκου ήταν πολύ καλή πιστεύω στην επίθεση, αλλά φτωχή στην άμυνα. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ο πιο ολοκληρωμένος αμυντικός μας δέχτηκε 30 φέυγα πόντους από τον Νέσσερ. Γιατί αν τους πόντους τους έβαζε ο Νέσσερ όταν έπαιζε ο Μάτζιος μόνο να το δεχόμουν. Αλλά αν είδες τον αγώνα ή δεις το play by play θα δεις ότι τους έφαγε ο Πολυμενάκος.
Αποδείχτηκε σωστός και ο Ροτόντο σε ένα ακόμη θέμα. Μου είχε πει πως ο Καλλίτσης έπρεπε να μπει βασικός και όχι ο Αγγελίκος στο 4. Δεν τον άκουσα και ο προπονητής τον δικαίωσε, βάζοντας τον Καλλίτση να παίξει χρόνο βασικού ουσιαστικά. Εγώ κρίνοντας μόνο από τα αριθμάκια του καθενός επέλαξα λάθος. Εκείνος σωστά.
Στην πρώτη σου ερώτηση θεωρώ πως θα έπρεπε να επικρατήσουμε ανεξάρτητα της άμυνας που θα παίζανε τα Εμιράτα.
Ίσως με 2-3 να κερδίζαμε, ίσως πάλι όχι.
Το στήσιμο το Λόου ήταν σωστό. Μόνη ένσταση, που έγινε συνειδητά, ήταν η επιλογή του Τσόκανη σαν αλλαγή στο 2. Έπρεπε να έμπαινε ο Κοκκαλίδης για να δώσει ακόμα ένα 15 πάσα στην αλλαγή του 2.
Η επιλογή του Λόου ήταν λάθος. Ακόμα κι αν έμπαινε η τελευταία μας επίθεση και κερδίζαμε με 2 πόντους, πριν πάμε στην παράταση, πάλι λάθος θα ήτανε.
Αλλά υποτίμησα τα Εμιράτα και πίστεψα πως ήταν ευκαιρία και ένα Λόου να δοκιμάσουμε, αλλά και να κερδίσουμε.
Ξέρω λοιπόν γιατί έβαλα λόου, ξέρω ότι το έστησα σωστά μιας και βγήκαν τα υψηλότερα χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα ξέρω πως ήταν η πιο ντροπιαστική μου ήττα.
Και επανέρχομαι στην αρχική μου δήλωση πως είμαι λίγος και πως για τις επόμενες εκλογές κάνω ήδη ότι μπορώ για να κατέβουνε όσο το δυνατόν οι καλύτεροι δυνατοί υποψήφιοι, ώστε να παραμείνω εγώ στο καμμάτι που με θεωρώ επιτυχημένο, της υποδομής, και τεχνικά να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα.
Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός πως πλέον με την Εθνική ασχολούνται οι πλέον επιφανείς χρήστες της Ελληνικής κοινότητας (Ροτόντο, Μαρτίου, Μαμουβάλντε, Μάτσας και ΤζόννυΒ). Ανεξάρτητα με την τελική έκβαση των εκλογών, πιστεύω πως μόνο επιτυχίες μπορούν να προκύψουν από τέτοιες προσθήκες στο Εθνικό team.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.796 in reply to 124401.795
Date: 11/24/2010 3:02:41 AM
Overall Posts Rated:
303303
Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα πιστευω οτι οταν παιζεις λοου ποστ χρειαζεσαι ενα 3αρι που να στο πω απλα να αναφερεται σαν πφ και οχι σαν σουτινγκ ειδικα αν αντιμετωπιζεις περιφερειακη ομαδα.

From: Tyfonas

This Post:
22
124401.798 in reply to 124401.794
Date: 11/24/2010 4:44:00 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Ερωτηση αν τα εμιρατα παιζανε αμυνα 2-3 τι πιστευεις οτι θα γινοτανε?
και ειλικρινα εξηγηστε μου λοου ποστ με περιφερειακο 3αρι γιατι ? τι θελατε να κανετε με αυτο ?

Εδω εχει καποιο δικιο ο Νικος....θα συμφωνουσα για βαρυ 3αρι...τον Μαντζιο θα ελεγα ναι μεν δεν εχει καλη περιφερειακη αλλα εχει φοβερο χειρισμο,μπασιμο,και εκτελεση,το πιο πιθανον να φορτονε πολυ γρηγορα με φαουλ το αντιπαλο 3αρι.

Θυμηθηκα ενα παλιο παιχνιδι με αντιπαλο την Δανια....οσο μισθο ειχαν τοτε 4 ψηλοι τους εμεις του δεν τους ειχε ολη η ομαδα,το παιχνιδι ηταν πολυ κομβικο για μας...δεστε ποιος ηταν το 3αρι μας που ουτε στην ομαδα ειχε ξαναπαιξει 3αρι!

(6233)

Advertisement