BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U21 V

Národní tým U21 V

Set priority
Show messages by
This Post:
11
277782.789 in reply to 277782.788
Date: 10/10/2024 1:57:07 PM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Před pár dny jsme odehráli druhý zápas ME. Tento přehled bude poněkud stručnější.

Mistrovství Evropy U21 (Slovinsko S66) - 2. kolo skupiny
Česko - Gruzie 120:96 (25:27, 54:40, 92:62) - link zápasu: (76488)

V tomto zápase jsme měli jasně zvítězit i na nižší úsilí, ale ze začátku tomu zápas vůbec nenapovídal; měli jsme dost faulů, s tímto jsme se vlastně potýkali po většinu utkání. Obzvláště první úsek hry byl velmi podprůměrný a Gruzínci po většinou čtvrtiny vedli a v průběhu si vybudovali až šestibodový náskok. To mě docela zaskočilo, a trochu jsem se obával překvapení, které však kompletně vyprchalo od začátku druhé 12minutovky.

Tam už jsme nejen že dostali zpět vedení na svou stranu, ale stihli jsme skoro okamžitě nahrát dvouciferný náskok zásluhou šňůry 12-0, který jsme drželi po zbytek prvního poločasu, kde už jsme vedli o 14 bodů. Třetí čtvrtina byla podobná, i když jsme pořád docela dost faulovali, tak si naše základní pětka hlídala gruzínské soupeře pod kontrolou a vyhranou třetí čtvrtinou v poměru 38:22 jsme před závěrečnou čtvrtinou měli nedostižných 30 bodů k dobru. Druhou a třetí čtvrtinu jsme celkově vyhráli poměrem 67:35, a je to tedy zde, kde se chleba definitivně zlomil.

Konec zápasu dohrála lavička, někteří si zastříleli - i když jsme nechali soupeře se dotáhnout, tak to moc nevadilo, výhrou 120:96 jsme si zajistili povinnou výhru před těžkou trojicí zápasů.

Nejlepší hráči ČR:
Bažant - 16 bodů, trojky 4/5, 9 asistencí
Hamrle - 24 bodů, střelba z pole 10/15, 4 asistence
Pružina - 17 bodů
(střídající Outolný z lavičky stihl 17 bodů a 7 asistencí)

Anglie dokázala skoro zázračný obrat proti našemu minulému soupeři Izraeli (i když hrála na vyšší úsilí), kdy ještě 47 sekund před koncem prohrávala 71:64. Pak se jim však povedlo trefit několik trojek a závěrečná od Bernarda se sirénou znamenala vyrovnání na 76:76, Anglie posléze využila toho "momentum" a prodloužení ovládla. Řecko a Itálie si hravě poradily na stejné úsilí se svými slabšími soupeři.

This Post:
22
277782.790 in reply to 277782.789
Date: 10/28/2024 9:07:33 AM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Dnes nás čeká klíčový zápas proti Anglii (netradičně už v 16:30 kvůli posunu na zimní čas), kde musíme vyhrát, abychom si udrželi naději na postup do druhého kola ME.

Je to teda vhodný čas na rekapitulaci obou zápasů, kde pro nás zase vyšel hlavně druhý poločas:

Mistrovství Evropy U21 (Slovinsko S66) - 3. kolo skupiny
Itálie - Česko 93:88 (29:17, 56:26, 71:53) - link zápasu: (76490)

Tohle byl zápas dvou poločasů, tohle se jinak nedá nazvat. Oba týmy hrály stejné úsilí, takže jsem zázraky nečekal, ale zase takovou kanonádu na straně Italů taky ne. Měli jsme katastrofální střeleckou potenci a tedy nebudu moc psát o prvním poločase, jen to, že Italové si vybudovali propastný náskok 30 bodů. Opravdu nevím, co náš virtuální trenér řekl v šatně při přestávce, ale asi to muselo tým neskutečně nabudit.

Druhý poločas byl jak den a noc, nebe a dudy, nebo jakékoli jiné přirovnání - moje taktika se zamřit na italský doskok zabrala až zde a pak se začaly dít velké věci. Proti italské základní sestavě jsme se začali rozehřívat, naopak soupeř začal vadnout a já pořád nechápu, co se teda stalo :D. Třetí čtvrtinu jsme vyhráli poměrem 27:15, a 18-bodová ztráta začala mizet i v poslední čtvrtině. Šest minut před koncem jsme se dokonce dostali pod 10bodový deficit a já už jsem pomalu začal přemýšlet o nemožném, navíc jsme dostali do faulů oba jejich podkošáky Lovisiho a Simu.

Itálie se však dokázala probudit a držela náskok 10 bodů cca do poslední minuty, kde se nám povedlo dát 4 z 5 střel a společně s tragickými trestnými hody soupeře (3/8 za poslední minutu zápasu) bylo skóre 88:92 zhruba dvacet sekund před koncem. V tu dobu hrál skvěle střídající pivot Neumann, který si za 10 minut na hřišti zapsal 7 doskoků a 3 bloky. Bohužel Outolnému se nepovedlo trefit ani jednu ze dvou trojkových pokusů, které by snížily rozdíl na jediný bod, a tak to Itálie nakonec dokázala urvat. Na doskoky jsme nakonec vyhráli 52:41, na útočné 17:6, což pomohlo k tomuto (skoro) comebacku.

Nejlepší hráči ČR:
Bažant - 23 bodů, 8 doskoků, 4 asistence
Outolný - 16 bodů, 10 asistencí
Hamrle - 14 bodů, 7 doskoků, 4 asistence, 3 zisky

Zbytek favoritů si poradil s outsidery skupiny, žádné překvapení.

Mistrovství Evropy U21 (Slovinsko S66) - 4. kolo skupiny
Česko - Řecko 91:78 (19:15, 46:44, 73:63) - link zápasu: (76493)

Od tohoto zápasu jsme čekali víc, a trochu mě překvapilo, že Řecko se rozhodlo proti nám šetřit náladu a podle mě se rozhodnou to zkusit třeba proti Izraeli. Bohužel naše lvíčata znovu začala zápas letargicky, po sedmi minutách Řekové vedli 13:5 a naši měli střelbu 2/13. Už jsem si říkal, že zase bude zle, a nakonec jsme první čtvrtinu zakončili šňůrou 14:2 a vedením 19:15. Druhý poločas byl velmi těsný, vedení se přelévalo ze strany na stranu, takže jsem doufal, že se nebude opakovat izraelský scénář. Hlavně se dařilo řeckému SF Manoukarakisovi, který do poločasu stihl 16 bodů. Nakonec jsme i přesto šli po řeckém faulu na konci poločasu do dvoubodového vedení 46:44.

Třetí čtvrtina byla taktéž docela těsná - rozdíl byl většinou pětibodový - až do poslední minuty, kde jsme se konečně od soupeře odpoutali a vybojovali poprvé dvouciferný náskok. I zásluhou vynikajícího Pospíšila jsme vedli 73:63 a před poslední fází hry stačilo náskok v klidu udržet. To se nám povedlo a i čtvrtá čtvrtina skončila našim dílčím vítězstvím a celkovou výhrou v poměru 91:78. V tu dobu jsme se ale strachovali i tak, kvůli zápasu Anglie-Itálie (viz níže). Řekl bych, že nám zápas znovu vyhrály doskoky (50:38 pro nás, 19:12 útočné).

Nejlepší hráči ČR:
Pospíšil - 19 bodů, 16 doskoků
Bžoch - 12 bodů, 7 asistencí, 3 bloky
Fišer - 11 bodů, 11 doskoků, 4 asistence, 2 bloky

Izrael i přes hůře zvolenou taktiku porazilo Nory 94:79. Důležitější byl zápas dvou neporažených týmů skupiny E - Anglie hrála celý zápas těsnou partii s Italy, chvílemi vedla, ale nakonec padla 74:78.

Last edited by King_Domm (CZE/U21) at 10/28/2024 9:09:01 AM

This Post:
33
277782.791 in reply to 277782.790
Date: 11/1/2024 7:49:04 PM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Slovy Karla Gotta, ten konec "jsem opravdu nečekal".

Mistrovství Evropy U21 (Slovinsko S66) - 5. kolo skupiny
Česko - Anglie 82:78 (12:23, 31:42, 59:61) - link zápasu: (76499)

Oba týmy musely v pondělí vyhrát, aby měly šanci o postup - Anglie na tom byla lépe, měli totiž 3 výhry a 1 porážku oproti našemu stavu 2-2. Lze tedy říci, že při výhře Anglie už byli jednou nohou v suchu. Naše 21-ka naopak musela Anglii porazit, jinak bychom byli na 99% out.

První čtvrtina, jak už to letos u našich lvíčat bývá, byla docela otřesná a měli jsme špatnou střelbu a Angličané měli v průběhu čtvrtiny dokonce i 12 bodů v řadě. Byl to tedy pro český tým docela nášup. Od té doby už byl zápas vcelku vyrovnaný, ačkoli náskok týmu vedeného Arrowsem byl pořád kolem těch plus mínus deseti bodů. Náš tým ofenzivně táhli snad jenom dva hráči - Fišer s Outolným. Osobně jsem čekal více od Bažanta, kterého anglická obrana hodně deptala, a také Pospíšila, kterého si mazal konstantně na chleba Hay (ten ukončil zápas s 6!!! bloky).

Po 15-minutové pauze přišla druhá půle a náš tým vypadal mnohem aktivněji a především neztrácel míče, což bylo velké pozitivum oproti 9 ztrátám z prvního poločasu. Spíše než nějaká střelecká show (i když jsme dali v třetí pasáži hry 28 bodů), byla to naše obrana, která Anglii postupně vymazávala náskok, až jsme po 36 minutách hry prohrávali o pouhé dva body a do závěru jsme šli s tím, že to ještě není vůbec ztraceno.

Čtvrtá čtvrtina nabídka hodně velké drama. Začátek byl takový všelijaký, oba týmy chvíli vedly až si anglický tým vybudoval menší náskok a začal ho bránit. V kličových pasážích jsme soupeře dokázali porážet na doskoku, ale bohužel naše trestné hody nebyly moc efektivní (zejména Outolný, na to jak dobře hrál, měl TH v zápase pod 50%). Ironicky klíčový moment podle mne padl za stavu 69:74, kde střídající pivot Neumann dal trojku (není to zrovna šutér ze vzdálenosti). Měl jsem teda velké obavy, kdy 4 minuty před koncem trenér poslal do hry lavičku a přes dvě minuty jsme tedy hráli proti jejich základu, Anglie dala dva koše v řadě, ale pak jsme měli trochu štěstí.

81 sekund před koncem vedla Anglie 78:72. Netušil jsem, že Anglie už nic nepřidá, ale to je krása sportu. Pospíšil dokázal i přes svoji slabou ofenzivu dát důležitý koš (navíc s faulem, ale Pospíšil nevyužil šance). Poslední minuta byla opravdu bláznivá - Pospíšil byl znovu faulován při střelbě, ale proměnil pouze jednu ze dvou střel, jenže Bažant sebral Hudsonovi míč a Outolný okamžitě nabídl Fišerovi, který snížil. O několik sekund pozděli to byl sám Outolný, který ukradl balón Speakmanovi a ke konci akce znovu nahrál Fišerovi na koš. Zbývalo 12 sekund a vedli jsme 79:78.

Aby toho nebylo málo, ani zde se Anglie nedočkala střeleckého pokusu, jelikož blokařský mág Hay přišel o míč zásluhou Pospíšila. Hamrle první pokus proměnil, ten druhý ale ne - tam nás totálně zachránil Fišer útočným doskokem (jinak by si Anglie vzala time-out a zkusila trojkou vyhrát), Anglie posléze faulovala a Fišer dvěma trestnými hody zápas ukončil - 82:78.

Byl to konec jako z pohádky, nebo pro Anglii jako z hororu; přes ratingy jsme měli vyhrát o víc, ale po tom průběhu jsem strašně rád, že to vůbec klaplo a musím poděkovat hlavně Fišerovi s Outolným.

Nejlepší hráči ČR:
Fišer - 24 bodů, 15 doskoků
Outolný - 12 bodů, 11 asistencí
pak už nic moc ofenzivně, Votruba z lavičky super, ale naštěstí horší střelecké dny dalších (Pospíšil, Bažant) byly zachráněny skvělou obranou.

Příští dva týdny rozhodnou - pokud Itálie porazí Izrael, tak je velmi pravděpodobné, že si to ČR, Anglie a Izrael rozdají o skóre. Nás (3-2) bude čekat prvně Švédsko a pak Norsko, Anglie (3-2) bude hrát taktéž s oběma severskými týmy, ale v opačném gardu, takže tam půjde o přímý souboj. Izrael (4-1) čeká Itálie a nakonec Gruzie, a má před Anglií náskok 29 bodů a před ČR 30.

Last edited by King_Domm (CZE/U21) at 11/1/2024 7:54:13 PM

This Post:
22
277782.792 in reply to 277782.791
Date: 11/7/2024 1:07:08 PM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Mistrovství Evropy U21 (Slovinsko S66) - 6. kolo skupiny
Švédsko - Česko 70:108 (19:28, 32:58, 45:86) - link zápasu: (76503)

Po neskutečném dramatu proti Anglii přichází na konec naší skupiny severský klid - první zápas tohoto dvojbloku jsme odehráli se Švédskem. Tři korunky díky výhrám nad dalšími outsidery skupiny E Gruzií a Norskem poskočily o 17 míst v žebříčku na 67. pozici, my jsme však byli jasnými favority a zápas podle toho taky vypadal. Abych mluvil pravdu, více jsem se soustředil na dva zápasy, které řídily náš osud v ME.

Snad poprvé od zápasu s Izraelí jsme měli dobrou první čtvrtinu, tu jsme vyhráli o 9 bodů. Pal už se rozparádil Karel Outolný a zbytek utkání byla jeho "one man show" - za 29 minut nasázel 37 bodů! Druhá a třetí čtvrtina byly plně v režii českého týmu a bylo to vše podtrženo čtvrtinami 30:13, resp. 28:13. Až v posledni 12minutovce si zahrála lavička a nechala Švédy dát pár trojek, naštěstí jsme o moc z našeho náskoku nepřišli a to bylo důležité. Poslední čtvrtina tedy skončila dílčí výhrou soupeře 25:22 a celkově naší jednoznačnou výhrou o 38 bodů.

Nejlepší hráči ČR:
Outolný - 37 bodů, střelba 14/22 z pole (10/12 za dva body), 5 asistencí
Bažant - 15 bodů, 4 zisky, 4 bloky
Hamrle - 8 bodů, 8 asistencí

Anglie se proti Norsku trápila, už to vypadalo na jednociferný výsledek, ale nakonec se 3. tým skupiny přece jen vzchopil a vyhrál 93:80. I tak to znamenalo pád Ostrovanů na 4. místo za náš tým a budou tedy doufat, že Švédy zdemolují, jinak to proti nám na skóre nedoženou. Izrael dokázal porazit Itálii 82:79, i když Itálie měla šanci vyrovnat košem za tři s klaksonem. Pak mi něco došlo - Izrael stejně hraje proti Gruzii poslední zápas, takže bychom neměli žádnou šanci na skóre, tudíž to pro nás možná byl ideální scénář a nezbývá než doufat ve výhru Řecka nad Itálií.

Tak uvidíme v pondělí, jestli naše pouť v Slovinsku bude pokračovat.

This Post:
22
277782.793 in reply to 277782.792
Date: 11/18/2024 6:21:25 AM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Za chvíli nás čeká první přátelák na hřišti Nového Zélandu, ještě však sumář z minulého týdne.

Mistrovství Evropy U21 (Slovinsko S66) - 7. kolo skupiny
Česko - Norsko 110:90 (23:26, 60:60, 87:71) - link zápasu: (76507)

Jako poslední soupeř nás čekali Norové. Abychom měli šanci na postup, museli jsme doufat v porážku Itálie a navíc naši výhru o cca 30-40 bodů. Netrvalo ovšem moc dlouho, abychom zjistili, že to asi vůbec nevyjde, protože jsme měli zase kalamitní stav v prvním poločase :D První čtvrtina nebyla nic moc, alespoň to bylo jenom o 3 body, v průběhu druhé nicméně soupeř odskočil na 14bodový rozestup a už jsem se obával černého scénáře a překvapivé prohry.

Nakonec však našim hráčům došlo, o co se hraje, a po 18 minutách se konečně rozhodli hrát basket. Do konce poločasu ještě manko kompletně vymazali, druhý poločase byl jasnou záležitostí pro nás. Moc to rozebírat nebudu, ale třetí čtvrtinu jsme ovládli jasně poměrem 27:11 a zbytek zápasu už byl jen to dohrát a Norsko k ničemu nepustit - Itálie si nad Řeckem šla v té době pro výhru, takže nás to mrzet vůbec nemuselo. Jinak jsme hráli Run and Gun a střelecky nás tedy táhli guardi, především Hamrle a Outolný.

Nejlepší hráči ČR:
Hamrle - 28 bodů, 7 doskoků
Outolný - 26 bodů, 5 asistencí
Bažant - 12 bodů, 6 asistencí, 8 doskoků
Fišer - 6 bodů, 17 doskoků

Anglie hrála proti Švédsku vabank, jenže tipovačka se jim úplně nepovedla. Zajímavostí bylo, že v první čtvrtině měli Švédové střelbu z pole 0/21 a těch 8 bodů dali z trestných hodů. Poté se trochu zastavila i Anglie, nakonec zápas skončil výhrou favorita, ale jenom o 15 bodů (84:69). Izrael rozstřílel Gruzii 128:71. Řecko chvílemi vedlo nad Itálií, ale pak se i přes nižší náladu Italové rozhodli zápas vzít do svých rukou a zápas zlomili. Přes malý řecký nápor v poslední čtvrtině si Itálie vybojovala vítězství 74:65.

Nakonec těsná výhra Itálie sloučena s dominantní výhrou Izraele znamená to, že Itálie stejně o první místo ve skupině přišla, jelikož oba týmy se skóre 6-1 musel rozdělit tie-break. Itálie měla skóre +120, nicméně Izrael se poslední výhrou dostal na +122 a o pouhé dva body tedy vyhrál skupinu E.

Ve druhé fázi si to rozdají tyto týmy:
Skupina G - Chorvatsko, Španělsko, Francie, Polsko, Izrael, Maďarsko
Skupina H - Belgie, Litva, Ukrajina, Německo, Itálie, Portugalsko

Shrnutí ME: Z naší strany to byl velmi povedený šampionát. Do rukou jsem dostal velice schopný tým a prožili jsme krásný turnaj, bohužel s hořkosladkým koncem, ale nemáme se rozhodně ze co stydět. Porazili jsme Řecko a Anglii a s 5 výhrami končíme na pěkném 3. místě ve skupině. Prohráli jsme pouze s oběma postupujícími, přičemž Izrael jsme mohl možná i poslat do prodloužení, kdybych netipnul soupeře, a Itálii jsme málem vzali 30bodový náskok z poločasu. Oba zápasy s favority jsme tedy prohráli o pouhých pět bodů, což není moc.

Chtěl bych také vyzdvihnout naše fenomenální zmrtvýchstání v poslední minutě zápasu s Anglií, které nás udrželo při životě, tohle byl za mě určitě nejlepší zápas sezóny, ne-li kalendářního roku 2024 či ještě dál. Chtěl bych poděkovat všem manažerům, kteří se podíleli na tréninku hráčů této jednadvacítky a taky Flumpince za to, jak dobrý tým mi dala do rukou, že se nám jen těsně nepodařilo postoupit mezi top 12 týmů tohoto ME.

Děkuji tedy všem ještě jednou a teď je čas trochu ulevit z plynu a zahrát si přáteláky!

Last edited by King_Domm (CZE/U21) at 11/18/2024 6:24:59 AM

This Post:
22
277782.794 in reply to 277782.793
Date: 1/6/2025 10:39:46 AM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Tak po přátelácích, které jsme hráli většinou na náladě 1, už jsme zpět - dnes nás čeká první utkání Turnaje útěchy proti Skotsku.

Začínáme v žebříčku na 42. pozici a čekají nás:

Skotsko (73)
Nový Zéland (77)
Chorvatsko (16)
Rakousko (69)
Guatemala (90)
Ukrajina (23)
Ázerbajdžán (53)
Singapur (51)

Minimálně 4-5 výher proti těm slabším bych čekal, ideálně co nejvíc, jak je to jen možné. Narozdíl od minulé sezóny nás rozhodně bude víc tlačit bota v podkoši, ale osobně doufám, že se ta situace zlepší.

Celkově se můžeme v tomto kádru spolehnout na pár hráčů - Chrpa (který už hrál loňské ME ze střídačky), Hodulák, Šimáček budou klíčoví, dost si slibuji i od hráčů typu Volavka, Bureš, případně Hadrbolec a Bauchner.

Máme tu i pár dvacetiletých, jako například Kučera a Parobček, kteří budou hrát prim v příštím ME. Tak všichni do toho!

Last edited by King_Domm (CZE/U21) at 1/6/2025 10:40:14 AM

This Post:
11
277782.795 in reply to 277782.794
Date: 1/17/2025 9:04:45 AM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Odehráli jsme tedy pár utkání Turnaje útěchy, prvně se Skotskem a pak s Novým Zélandem.

Turnaj útěchy S67 - 1. zápas
Česko - Skotsko 118:89 (25:30, 55:44, 85:65) - link zápasu: (78019)

Od zápasu jsem čekal jasnou výhru (navíc jsme hráli doma), předpověď se i přes marnou první čtvrtinu naplnila. Skotsko nemá tak silný tým jako my, na lavičce už vůbec ne, takže nakonec pohodová záležitost. Nejlepším střelcem zápasu byl sice hostující Bryce s 23 body, náš tým měl však hezky rozprostřené střelce s nakonec nám kraloval náhradník Bauchner z 20 body a trojkovou úspěšností necelých 86%.

Soupeře jsme přehráli jak herně, tak na doskoku, bohužel i více faulů, rozhodla mnohem efektivnější střelba českého týmu (54% vs 37% FG, 52% vs 33% 3PT, 92% vs 57% FT - i přesto, že Skotsko mělo 28 šestek proti našim 13, dal jen o 4 více).

Nejlepší hráči ČR:
Bauchner - za 18 minut z lavičky 20 bodů, 6 trojek
Wölfl - 14 bodů
Šimáček - 11 bodů, 8 doskoků

Turnaj útěchy S67 - 2. zápas
Nový Zéland - Česko 119:111 po prodl. (14:23, 39:41, 69:65, 100:100) - link zápasu: (78086)

Na druhý zápas, který se hrál tento týden v osm hodin ráno našeho času, jsem se rozhodl trochu zariskovat a i přes papírově vyrovnaný novozélandský tým zkusit hrát na nižší úsilí. Zkraje utkání se to možná vyplatilo, vedli jsme po první čtvrtině o 9 bodů, pak se však domácí zvedli a postupem času náš náskok vymazali.

Zápas došel až do prodloužení (které jsme se stejným týmem hráli taky v přáteláku na konci minulé sezóny), i když jsme ještě minutu před koncem vedli, Novozélanďané až tam udeřili první úspěšnou trojkou. V nastaveném čase to bohužel soupeř rozsekl na jejich stranu nejen zásluhou trojice Pondeljak - Hong - Malhan, všichni nad 20 bodů a 50% úspěšnosti střelby, Malhan navíc 19 doskoků.

Ostatně doskoky byly část hry, kde jsme nejvíc strádali, až se mi chce říci, že prohrát na doskoky 41:66 (14:25 útočné) a málem ten zápas vyhrát bylo docela překvapující. Nakonec ani našich 13 trojek oproti dvěma soupeře k výhře nestačilo, a troufám si říct, že rozhodnutí přišlo právě na doskoku.

V pondělí nás doma čeká Chorvatsko, které si poradilo jak na hřišti Koreje, tak také doma v "jugoslávském" šlágru se Slovinskem. Bude to těžký soupeř, se dobrým týmem na všech pozicích, takže uvidíme, jak se zápas vyvrbí.

Nejlepší hráči ČR:
Hodulák - 22 bodů, 8 asistencí, 5 trojek
Bauchner - 21 bodů za 18 minut, FG 9/15
Šimáček - 15 bodů, 13 doskoků

This Post:
22
277782.796 in reply to 277782.795
Date: 2/17/2025 12:31:56 PM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
Havířov Miners
Do zítřka slibuji napsat o dalších zápasech TÚ, ale musím konstatovat těsně před 7. zápasem proti Ázerbajdžánu, že zatím hrajeme slibný basketbal a mimo jiné se nám povedlo porazit doma silné Chorvatsko a poté venku Rakousko.

Na konec skupiny hrajeme venku v Singapuru, ti jsou zatím na stejném skóre 4-2, ale v noci hrají v Argentině, takže předpokládám, že na postup nás musí porazit.