no nii 5,8 milli....eputad skillidega ka v?
Ütleme nii, et see mees paneb nii pealt kui alt ja nurga tagant ka:P
Nagu positsioonist ja mänguajaloost võhikki välja võib lugeda: tubli täiendus korvi alla!
Keskmängija ost oli suhteliselt pikaajaline projekt ja tuleb rahul olla, et just Mark Vee täna mu klubiga liitus. Just tema oli kindel esimene valik teiste koondislaste ja sellel tasemel eestlaste seast, keda oldi valmis müüma:)
Minu jaoks keskmängija kohta kõik tähtsad skillid on mehel täitsa olemas. Peale selle ka korralik pot, nii et on veel ka arenguvõimeline ja kindlasti kasutan seda võimalust, et teda veel arendada ja lihvida. Jääb loota, et tema koondisekarjäär jätkub ka järgmise peatreeneri all. Palk peaks tulema KõrgLiiga kohta suht mõistlik: 120 - 130k.
Loodame, et hooaja vahetuse võimalikud vangerdused reeglites, mis veel avalikult teada pole, tema väärtust ei vähenda ja mind 5,8M investeeringus kahetsema ei pane.
Selle diiliga algas siis mu ettevalmistus järgmiseks hooajaks, kui tahaks murda oma konverentsi 2. hooaega korduva esineliku vahele:) See hooaeg jäi õnnest väheke puudu ja kokkuvõttes maandusin tegelikult tugevuselt õiglasel kohal. Olgugi, 5. koht on üks ebameeldivamaid, on kindel liiga järgmiseks hooajaks kindlustatud.
Mainin ka konkurentidele ära, et peale selle algviisiklase on plaanid tehtud veel ühe põhimehe lisamisele.
Vot selline seis siis BC RV poolt:)