da predjemo sa reci na delo...covek je dobio tim posle drafta evo igraca koji ako neko ima para moze da napravi rsum u repki!!! sirite dalje
http://www.buzzerbeater.com/player/11513271/overview.aspx
GoHlube, posto si vec spomenuo da je potreban IQ 14+ za savladavanje ove igrice, 'ajde pocni da pokazujes da imas potencijala za to i stavi neki link normalno, a ne ovako. ovaj, doduse, nije veliki problem, ali sam video i da na TL temi stavljas bez linka pa moramo da se zafrkavamo sa kopiranjem ID-a igraca.
I da, ono sto si napisao da nemas milion-dva za nekog igraca to si delimicno u pravu. Secas se sta sam ti rekao kad si se hvalio da si doveo prvo milionsko pojacanje u tim?
Po meni, najveca greska koju si napravio je to sto si imao zelju da udjes u III ligu (posto si do njenog ostvarenja dosao uz pomoc bot timova, a ne tvojom zaslugom). Dakle, trebalo je da lepo ostanes u IV ligi, uzmes da treniras neke igrace i onda dodjes u III da ne moras da se sekiras da ces da ispadnes. A da sam na tvom mestu, razmislio bih da li da se vratim u nizu ligu i krenem iz pocetka, znaci, prodas to "pojacanje", uzmes mladog igraca sa dobrim potencijalom i izredjas ga na svim mogucim pozicijama i treninzima i pritom ne izgubis nijednu tekmu troseci entuzijazam samo na kup. E, tek posle takvog dolaska u III ligu moci ces da kazem da si uradio nesto i onda ces moci da pravis klanove i da pricas da nesto znas o igrici, a ne ovako kad imas rupu od tima.