ne znam kad će ti dosaditi da izvrćeš moje reči, al ajde dobro.
može to da zaključi iz toga kako vodim svoj klub, kako se ophodim prema drugima na forumu, kakav mi je plan i sl.
plan sam imao, a imam ga i sada. ne mogu ja sad da izmišljam toplu vodu i da pričam da ću trenirati igrače tako što ću ih voditi na kopanik da skijaju. vi radite ok posao, ali mislim da ima propusta. uostalom to i vaši rezultati pokazuju. činjenica je da smo prosečna repka i ništa više od toga. stalno se hvalite kako radite i kako se žrtvujete, ali izgleda da drugi rade bolje. evo po treći put, vi se žrtvujete više od mene i bilo kog drugog kandidata oko repke, ali to je valjda i normalno, jer je vi vodite. ali ako bi je neko drugi vodio možda bi se žrtvovao više i radio bolje. mislim da ćeš sad shvatiti...
i ne zastupam tezu da jedna glava misli bolje od više njih. svakako ću i ja imati nekoliko ljudi oko sebe, koji će me savetovati, samo se neće zvati SŠ jer imam neku odbojnost prema tom nazivu. a dopustiću i drugima koji nisu u tom timu da kažu nešto, što vidim kao svoju veliku prednost u odnosu na SŠ...