BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.10 > 16 sezonas

16 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181999.79 in reply to 181999.78
Date: 7/12/2011 2:53:24 PM
Overall Posts Rated:
1010
Na taip, man ir pačiam netikėtas tas pralaimėjimas, kai reikia, atkrintomosioms jis ėmė ir pakeitė žaidimo taktiką. bet nors pirmas kėlinukas buvo mano. Likurius 3 kėlinikus pralošiau, bet po 3 vis dar turėjau šiokią tokią persvarą. Tik aš nesuprantu, kaip gali silpnesnė komanda įveikti stipresnę ir dar išvykoj?

This Post:
00
181999.80 in reply to 181999.79
Date: 7/12/2011 4:08:48 PM
Overall Posts Rated:
22
Nuo kada pralaimėjusi komanda stipresnė ? :)) V taika

This Post:
00
181999.81 in reply to 181999.80
Date: 7/13/2011 2:16:52 AM
Overall Posts Rated:
561561
Pritariu :)) laimejusi ekipa yra stipresne :)) O Skorpi kas tau sake kad tu esi stipresne ekipa ? Kad seze jis pasidavynejo del trenkiu aukojo rezus ir del geresnio matyt saukimo, nereiskia kad nebuvo visa galva stipresnis uz tave :) Taip ir maniau kad atkrintamosiose tave isdurs pakeites taktika :))

This Post:
00
181999.82 in reply to 181999.81
Date: 7/14/2011 6:42:00 PM
Overall Posts Rated:
1010
Bet žiųrint į žaidėjų reitingus, tai jo žaidėjau daug silpnesni už maniškius.
Ai, vienu žodžiu, eikit na... Norėjau tatai su jumis draugiškai pabendrauti...

This Post:
00
181999.83 in reply to 181999.82
Date: 7/14/2011 9:00:10 PM
Overall Posts Rated:
44
Prasideda siuntinejimai :D 1 karta pralaimejai ir tragedija :D i kuriuos reitingus ziuri? :D

This Post:
11
181999.84 in reply to 181999.82
Date: 7/15/2011 2:37:47 AM
Overall Posts Rated:
561561
Normaliai ir bendraujam.Ko tu mus siuntyneji ? Suprantu kad apmaudu pralosus, nereiskia kad as nepralosiu, bet jei pralosiu gerbsiu savo priesininka ir zinosiu kad jis siuo metu buvo stipresnis. I kuriuos reitingus ziuri isties ? Zinojai kad ne reitingai losia ? O zaidejai. Taip tavo geresni zaideju reitingai, bet gal kiauri visiskai yra, keletos skilu zaidejai, o pas omega multiskilai ar pan. Nera jokiai pozicijai nereikalingu skilu, visi kazkiek prisideda. Tad jei turi su kokiais nuostabiais metimais zaideja, bet be artimu ir su silpnu nuotoliu, verzimusi ir driblingu, manai cia kietas zaidejas ? Ne, jis gal turi zaidejus vienodesniais skilais, bet visi pas ji yra padorus, reitinga musa mazesni, alga mazesne, bet zaidzia geriau. Netapatink algu, su zaidejo gerumu. Mano vienas geriausiu ekipos zaideju yra Akvilius Garskovas su 8 k alga, nors turiu tokiu ir su 37 k algomis. Bet su didelemis algomis sukelti keleta skilu pagrindiniu, o Garskovas apskritai grynas sf, su visais skilais ir treninu taip kad alga daug nekiltu o naudos duotu vis daugiau ir daugiau. Jo reitingas irgi si pirmakart pasieke 10, pas taves visi aukstesniais, bet jis daug daugiau naudos atnestu uz betkuri.
Dabar del visos ekipos taktiku ir reitingu. Puolimo taktika: Vidaus Isolation/ Greitos atakos. Gynybinė taktika: Išorės Box and One/ 2-3 zona. omega puole per vidu, per geriausia puoleja, tu gyneis 2-3. Speju nezinai kaip net ta zona 2-3 veikia ? Neuztenka uzdet vien sia gynyba, reikia atitinkamu ir zaideju. Sf normalaus irgi su gynybom ir rebais, speju pas taves tokio nebuvo, tad cia apsiknisai ir atsirado kiaura skyle. Tavo puolimas greitos atakos, tai neutralus stilius, meto is visur tik greitai, ziauriai reikalingas verzimasis ir istvermes ir kadangi visi is visur meto, reiktu ir multiskilu zaideju. Jo gynyba pries greitas isores box and one. Turetu lb sustabdyti ataku greiti, kas ir ivyko. Su greitom atakom yra gan prastai visgi pataikoma is toli, todel nelabai ja naudoju, 1 karta ir praknisau pries tave ja naudodamas, o po kasiu nors ir geriau visi sumeta tu ten neturi jegos, jo aukstaugiai stipresni. Greiciausia del istvermes trukumo turejai po pirmo +15, o po to visus pralosei kelinius. Greitomis metama gan daug tritaskiu ir prastai gan pataikoma + jo gynyba ir 6/26, 6/16. Per mazai taktiskai padirbejai. 2-3 dedant visad turi apsvarstyti ar atkovoti kamuoliai ir salyginai geresne gynyba atsvers taiklesnius priesininko tritaskius. + Entuziazmas. Kiek jo turejai ? Speju omega ir jo turejo daugiau. + Dar neabejoju omega buvo nusipirkes vadybininka su plataus populiarinimo specialybe. Tad visi sia dalykai susideda i tai, kad nors ir sudetimi buvai geresne ekipa, pralosei susidejus visiems sitiems dalykams, nes omega rimciau ruosesi ir padare viska geriau nei tu.

This Post:
00
181999.85 in reply to 181999.84
Date: 7/15/2011 6:12:22 PM
Overall Posts Rated:
1010
Kaikur gal tu ir teisus, bet nežinodamas pilnai mano komandos žaidėjų situacijos negali taip spręsti. Taip reikėjo iškarto paaiškinti, o ne iškarto kritikuoti. Negi taip sunku buvo iškart paaiškinti mano klaidas ir atsakyti į mano užduotą klausimą? O mano veteranai, Stungys ir Stackaitis, tai yra universalūs žaidėjai galintys žaisti keliose pozicijose, tik tiek, kad jų karjera jau eina į pabaigą. Šiaip jau aš buvaus jau susitaikęs su pralaimėjimu, ir tik šiaip paklausiau jūsų nuomonės, kaip gali pralošti komanda, namuose turėdama geresnius žaidėjų reitingus? Supratau, kad nepataikiau su taktikom, tik norėjau sužinoti jūsų nuomonę. Galbūt nevisai tiksliai išsireiškiau, sakydamas 'stipresnė komanda'. O jūs nepaaiškinę visko normaliai, dar užaštrinot situaciją. Juk kai pirmą kartą pralaimėjau lygoje ir net kai prakaimėjau atsakomasias rungtynes prieš tątačią Omegą, nieko nesakiau. Po paskutinių, jau nieko nelėmusių rungtynių, prieš Rokersus, kurias beja, taip pat pralaimėjau, išviso nė žodžio nepasakiau.

This Post:
00
181999.86 in reply to 181999.85
Date: 7/15/2011 7:23:41 PM
Overall Posts Rated:
44
Na Strackaiciui iki universalumo,kaip man iki lbbl cempionu titulo,bet aisku neblogas,nera katastrofisku skillu, bet vistiek neturi elementariu artimu,kuriu tikrai reikia zaidziant artimom taktikom :) taigi ne tiek nepataikei, kiek pats dedi taktikas, kurioms neturi tinkamu zaideju :)

This Post:
00
181999.87 in reply to 181999.86
Date: 7/16/2011 1:52:38 AM
Overall Posts Rated:
561561
Va, butent. Cia netiek omega laimejo, kiek skorpas pralaimejo. Deti reikia taktikas tokias kuriom turi tinkamus zaidejus.Cia tas pats tarkim nuo taves ginasi 3-2 visi, o tu sumastai tada artimais pult. Kas kad ant popieriaus graziai atrodo, lyg ir apgavai, bet jei tavo gynejai visai be artimu, pf/c be verzimosi. Tada greiciausia pralosi.

This Post:
00
181999.88 in reply to 181999.87
Date: 7/16/2011 2:55:10 PM
Overall Posts Rated:
1010
Sutinku, kad aš daugiau pralaimėjau, nei Omega laimėjo, bet ką turiu, su tuo ir žaidžiu, taip, gal ir nelabai gaudausi tose taktikose, bet nereikia iškarto tyčiotis frazėmis: "taip ir maniau, kad tave išdurs" ir panašiomis. Mane išvedė iš kantrybės ne tiek tas pralaimėjimas, kiek jūsų tokie komentarai, vietoj išsamaus ats. į mano užduotą klausimą.

This Post:
00
181999.89 in reply to 181999.88
Date: 7/16/2011 5:05:25 PM
Overall Posts Rated:
44
Tu man paaiskink kur tu uzdavei klausima? "Tik aš nesuprantu, kaip gali silpnesnė komanda įveikti stipresnę ir dar išvykoj?" Sita klausima laikai esminiu? tada sukonkretink, per katra vieta kazkuri stipresne, per katra kita silpnesne?

Advertisement