majstore izvukao si krem de la krem cini mi se to su sigurno 2 najbolje pika u citavoj sezoni !!!! samo ne znam sta znaci zvijezda lige koji je to nivo...
obzirom da su oba SFa manje vise moras se odluciti da li hoces da ih treniras prvo unutra ili vani...
1. ako se odlucujes za vani, onda npr treniras vanjsku odbranu na 1 poziciji PG (3 utakmice 3 igraca po 48 min) stavis tako npr 8 sedmica
2. pa stavis malo vanjski sut na 1 poziciji samo SG - jedno 6 sedmica
i to mijenjas u tom kontkestu fali ti jos jedan igrac za treninga...
Pa nakon jedne i pol sezone, ih prebacis i pocnes im trenirat unutrasnju odbranu i unutrasnji sut naravno uvijek biras samo 1 poziciju za C i treniras 1 osobu 1 utakmicu
Nisam zaboravio na skok, skok mozes trenirati odmah na pocetku (ako sad imas 6 igraca koje hoces trenirati na skoku) tj. postavis 2 igraca na poz PF i C do kraja tekme i 3 utakmice - 6 igraca - idealno ali joccy ti moze svakako mnogo vise reci.
- napomena gledaj da nemas vise od 9 igraca u rosteru za jednu tekmu, ostavi opciju da igraju do kraja i da trener prati do kraja utakmice (3opcija od 4 cini mi se)
ovo sve vazi ako ih hoces za SFove, ukoliko hoces da ih treniras kao SG, onda ti je opcija gore na vrhu ali isto vrijedi ukoliko imas 6 igraca i hoces da im treniras samo SUT - J.shot mozes ih postaviti kao i za skok na poz PG i SG i onda 2 igraca po tekmi - u ovom slucaju moras imati samo 8 igraca u postavi!
sretno - i nadam se da je potencijal nije STAR nego da je veci jer ces onda imati zvijeri za 2 godine