Nu jau aiz muguras ir decembris un tagad man ir vairāk laika pievērsties BB pasaulei, kā pirmo lietu es salīdzinu abu konferenču savstarpējās cīņas.
Komanda / Bilance pret pretējo konferenci
HRockets 8 : 0 ( Viena no divām komandā, kuru „varenajiem” neizdevās pieveikt, tāpēc tikai pelnīti atrodas tabulas augšgalā )
Nezinisi 8 : 0 ( Pretēji kluba nosaukumam, menedžeris labi zināja kā jāspēlē pret vareno astotnieku un ne reizi nekļūdījās apspēlējot visus )
Vanagi 7 : 1 ( Paklupa pret Cements jau pirmajā spēlē, kurā tikās pret otru konferenci, bet nākamās septiņas spēles prata uzvarēt )
White Tiger 7 : 1 ( Neveiksmīgi nospēlēja pirmspēdējā spēlē pret Nicks un piedzīvoja pirmo zaudējumu pret otru konferenci divu sezonu laikā )
Sav3jie 6 : 2 ( Priekš manis lielākais pārsteigums, kā mūsu trešā spēcīgākā komanda varēja zaudēt divās spēlēs pret nosacīti vājākiem pretiniekiem, laikam jau jāsaka, ka neveiksme )
Superdrakoni 6 : 2 ( Zaudēts Plēsoņām, kuri pēdējā laikā kļuvuši ļoti spēcīgi un vareno līderim Cements )
Bc Ventspils 3 : 5 ( Priekš pirmspēdējās vietas mūsu konferencē atbilstoša bilance arī pret varenajiem, godīgi sakot būtu pārsteigums, ja būtu bilance bijusi labāka )
Cesu Pilsetas SS 1 : 7 ( Pierādījums, ka mana neveiksme pret Nicks bija nejaušība, jo vienīgā uzvara lielā astotnieka pastarītei ir tieši pret manu pāridarītāju )