Λυπάμαι αν εξέλαβες την άποψη μου σαν λεκτική επίθεση στην οποία αισθάνθηκες πως έπρεπε να αμυνθείς.
Αν όμως άρπαξες την ευκαιρία και μοιράστηκες μαζί μας την μέχρι σήμερα ενασχόλησή σου με τη Νέων που πρωτύτερα δεν είχες αναφέρει., τότε δεν ισχύει η πρώτη μου πρόταση του παρόντος μηνύματός μου και θα πρέπει να σε συγχαρώ για εξαιρετική διαχείρηση της αρνητικής διαφήμισης. +1 πόντο στο διπλωματικό σου skill, απαραίτητο για υποψήφιο προπονητή Εθνικής ομάδος.
Προσωπικά ελπίζω να ισχύει η δεύτερη και όχι η πρώτη περίπτωση.
Βέβαια το ότι δεν γνωρίζω κάποιο προπονήσιμο δικό σου παίκτη δεν είναι καλό, μιας και από τη σεζόν 11 και μέχρι την εποχή του Λύγκα, όλα τα πρότζεκτ της Νέων που θα μπορούσαν να πιάσουν επίπεδα ανδρών περνούσαν από τα δικά μου excelόφυλλα και το πρόγραμμα προπόνησής τους δινόταν στον προπονητή της Νέων για να αποσταλεί στους μάνατζερ.
Δυστυχώς δεν βρήκα κανέναν δικό σου, τώρα που τα ξανακοίταξα μετά την απάντησή σου.
Δεν βρήκα καν του Θανάση του Κοσμάκη που φαίνεται να είναι η καλύτερη δουλειά σου.
Φαντάζομαι θα ήταν μεταγενέστερα project, γιατί πράγματι έχουν περάσει πολύ γηγενείς παίκτες από το ρόστερ σου.
Βέβαια με την απάντησή σου αποδεικνύεις πως προπόνηση και πρωταθλητισμός δεν πάνε μαζί και έχουν ταβάνι την ΙΙΙ, μιας και χρησιμοποίησες την προπόνηση παικτών σαν την αιτία για την αγωνιστική στασιμότητα της ομάδος σου.
Από ότι είδα δεν έχεις αυτή τη στιγμή κάποιο πρότζεκτ για Εθνική, οπότε μπορέις να αφοσιωθείς με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδος σου. Ελπίζω να μην ασχοληθείς πολύ με τον Παπαναστασάτο, λόγω της προοπτικής του, μιας κι εκείνα τα 2 ασσάκια στα περιμετρικά του κόβουν κάθε πιθανότητα να προλάβει.
Σου εύχομαι λοιπόν γρήγορα να με διαψέυσεις και να ζήσεις και συ την εμπειρία της ελληνικής Α1.
Έξυπνο και το υστερόγραφο. Old time classic. Δεν ξέρω αν θα σου δώσει ψήφους, αλλά μπαλάκια θα σου δώσει.
Πάντα θα βρίσκεις παληκάρια που θα γουστάρουν όποιον μου τη λέει!
Το κακό είναι πως ανεξάρτητα από την προσωπική ηθική, συμπάθεια ή αντιπάθεια του κοινού που μας διαβάζει, όλοι γνωρίζουμε πως οι Εθνικές μας θα ήταν πιο δυνατές σήμερα αν αφήναν τους μερικούς να συνέχιζαν το έργο τους.
Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις απο το να εκλεγείς προπονητής.
Γιατί τότε θα γνωρίσεις το μέγεθος της γύμνιας μας και την ανάγκη της δουλειάς των μερικών.