BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.79 in reply to 231071.78
Date: 12/3/2012 2:37:11 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
xaxaxa το ξεχασα τα μετρας ολα βρε απατεωνα!!!

This Post:
00
231071.80 in reply to 231071.72
Date: 12/3/2012 4:04:11 PM
Overall Posts Rated:
186186
επανερχομαι τωρα που η νυχτα η τελευταια διανυεται
και αυριο το πρωι θα εχουμε νεο Εθν. προπονητη...

Α. Κατζα ευχαριστω για τα συγχαρικια, αν και εχουμε να τα πουμε καιρο την τελευταια φορα ειχαμε κοντραριστει , αυτο δεν σημαινει τπτ ομως ,στο ποσο πολυ αναγνωριζα και αναγνωριζω το εργο σου και τις γνωσεις σου.. εισαι κοινα αποδεκτα ενας απο τους τοπ μανατζερ της Ελλαδας!
Β. Διευκρινυση οταν ο κουμπαρος μου (Ταπουτος) μου ζητησε τη γνωμη μου να κατεβει του απαντησα οτι αν το θελει τοσο πολυ , εγω θα του σταθω διπλα του και θα τον στηριξω...αλλα του διευκρινησα οτι θελω να δω πρωτα τις υποψηφιοτητες, γιατι αν για μενα υπηρχε καποιος πραγματικα και με μεγαλη διαφορα ανωτερος ,του ειχα πει να μη κατεβει, οχι γιατι θα χασει---- αλλα για το συμφερον της εθνικης που θα ειχε πολυ καλυτερο μανατζερ
Γ. Για τον Λαμιωτη τον θυμαμαι οτι προπονουσε απο παλια, τον θυμαμαι με φουλ Ελληνες και τον θεορω πολυ δυνατο ¨αντιπαλο¨ως οτου δουμε το αποτελεσμα, και με πολυ χαρα αν εμεις γινουμε να του προσφερουμε θεση στο τιμ της Εθνικης
Δ. Τελος συμφωνω με αυτο που ειπε ο Κατζα για το σχολιο που αφορουσε το Νεκταριο και επανερχομαι με την προταση να δημιουργηθει 5λης επιτροπη απο ΤΟΠ και μονο μανατζερ ως συμβουλοι επιτηρητες των 2 εθνικων... και το τεκμηριωνω γιατι πολλοι θα θελαμε να δουμε για παραδειγμα τον Ματσα προπονητη αλλα ισως λογω υποχρεωσεων δεν προλαβενει οποτε γιατι να στερουμαστε γνωσεων του ή οποιασδηποτε αλλης συνησφορας του?

αυτα προς το παρον
Αυριο τα καινουργια με τα αποτελεσματα

This Post:
00
231071.81 in reply to 231071.80
Date: 12/3/2012 4:19:47 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
επανερχομαι τωρα που η νυχτα η τελευταια διανυεται
και αυριο το πρωι θα εχουμε νεο Εθν. προπονητη...

Α. Κατζα ευχαριστω για τα συγχαρικια, αν και εχουμε να τα πουμε καιρο την τελευταια φορα ειχαμε κοντραριστει , αυτο δεν σημαινει τπτ ομως ,στο ποσο πολυ αναγνωριζα και αναγνωριζω το εργο σου και τις γνωσεις σου.. εισαι κοινα αποδεκτα ενας απο τους τοπ μανατζερ της Ελλαδας!
Β. Διευκρινυση οταν ο κουμπαρος μου (Ταπουτος) μου ζητησε τη γνωμη μου να κατεβει του απαντησα οτι αν το θελει τοσο πολυ , εγω θα του σταθω διπλα του και θα τον στηριξω...αλλα του διευκρινησα οτι θελω να δω πρωτα τις υποψηφιοτητες, γιατι αν για μενα υπηρχε καποιος πραγματικα και με μεγαλη διαφορα ανωτερος ,του ειχα πει να μη κατεβει, οχι γιατι θα χασει---- αλλα για το συμφερον της εθνικης που θα ειχε πολυ καλυτερο μανατζερ
Γ. Για τον Λαμιωτη τον θυμαμαι οτι προπονουσε απο παλια, τον θυμαμαι με φουλ Ελληνες και τον θεορω πολυ δυνατο ¨αντιπαλο¨ως οτου δουμε το αποτελεσμα, και με πολυ χαρα αν εμεις γινουμε να του προσφερουμε θεση στο τιμ της Εθνικης
Δ. Τελος συμφωνω με αυτο που ειπε ο Κατζα για το σχολιο που αφορουσε το Νεκταριο και επανερχομαι με την προταση να δημιουργηθει 5λης επιτροπη απο ΤΟΠ και μονο μανατζερ ως συμβουλοι επιτηρητες των 2 εθνικων... και το τεκμηριωνω γιατι πολλοι θα θελαμε να δουμε για παραδειγμα τον Ματσα προπονητη αλλα ισως λογω υποχρεωσεων δεν προλαβενει οποτε γιατι να στερουμαστε γνωσεων του ή οποιασδηποτε αλλης συνησφορας του?

αυτα προς το παρον
Αυριο τα καινουργια με τα αποτελεσματα

Πραγματικα χαίρομαι που σε περίπτωση ηττας μου προσφέρεις θεση στο τιμ κ φυσικα θα δεχτω με μεγαλη μου χαρα για να κανουμε την ομαδα μας πιο δυνατη,κ επισης χαίρομαι που θυμασαι οτι προπονουσα παιχτες κ επαιζα με ελληνες παιχτες,εχω κ κατι ετοιμο που ισως παιξει κ φετος στην εθνικη,βεβαια σε περιπτωση νικης μου κ να εκανε δεν θα τον εβαζα στην καμια περίπτωση..

This Post:
00
231071.82 in reply to 231071.74
Date: 12/3/2012 4:23:47 PM
Overall Posts Rated:
231231
Λυπάμαι αν εξέλαβες την άποψη μου σαν λεκτική επίθεση στην οποία αισθάνθηκες πως έπρεπε να αμυνθείς.

Αν όμως άρπαξες την ευκαιρία και μοιράστηκες μαζί μας την μέχρι σήμερα ενασχόλησή σου με τη Νέων που πρωτύτερα δεν είχες αναφέρει., τότε δεν ισχύει η πρώτη μου πρόταση του παρόντος μηνύματός μου και θα πρέπει να σε συγχαρώ για εξαιρετική διαχείρηση της αρνητικής διαφήμισης. +1 πόντο στο διπλωματικό σου skill, απαραίτητο για υποψήφιο προπονητή Εθνικής ομάδος.

Προσωπικά ελπίζω να ισχύει η δεύτερη και όχι η πρώτη περίπτωση.

Βέβαια το ότι δεν γνωρίζω κάποιο προπονήσιμο δικό σου παίκτη δεν είναι καλό, μιας και από τη σεζόν 11 και μέχρι την εποχή του Λύγκα, όλα τα πρότζεκτ της Νέων που θα μπορούσαν να πιάσουν επίπεδα ανδρών περνούσαν από τα δικά μου excelόφυλλα και το πρόγραμμα προπόνησής τους δινόταν στον προπονητή της Νέων για να αποσταλεί στους μάνατζερ.

Δυστυχώς δεν βρήκα κανέναν δικό σου, τώρα που τα ξανακοίταξα μετά την απάντησή σου.

Δεν βρήκα καν του Θανάση του Κοσμάκη που φαίνεται να είναι η καλύτερη δουλειά σου.

Φαντάζομαι θα ήταν μεταγενέστερα project, γιατί πράγματι έχουν περάσει πολύ γηγενείς παίκτες από το ρόστερ σου.

Βέβαια με την απάντησή σου αποδεικνύεις πως προπόνηση και πρωταθλητισμός δεν πάνε μαζί και έχουν ταβάνι την ΙΙΙ, μιας και χρησιμοποίησες την προπόνηση παικτών σαν την αιτία για την αγωνιστική στασιμότητα της ομάδος σου.

Από ότι είδα δεν έχεις αυτή τη στιγμή κάποιο πρότζεκτ για Εθνική, οπότε μπορέις να αφοσιωθείς με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδος σου. Ελπίζω να μην ασχοληθείς πολύ με τον Παπαναστασάτο, λόγω της προοπτικής του, μιας κι εκείνα τα 2 ασσάκια στα περιμετρικά του κόβουν κάθε πιθανότητα να προλάβει.

Σου εύχομαι λοιπόν γρήγορα να με διαψέυσεις και να ζήσεις και συ την εμπειρία της ελληνικής Α1.

Έξυπνο και το υστερόγραφο. Old time classic. Δεν ξέρω αν θα σου δώσει ψήφους, αλλά μπαλάκια θα σου δώσει.
Πάντα θα βρίσκεις παληκάρια που θα γουστάρουν όποιον μου τη λέει!

Το κακό είναι πως ανεξάρτητα από την προσωπική ηθική, συμπάθεια ή αντιπάθεια του κοινού που μας διαβάζει, όλοι γνωρίζουμε πως οι Εθνικές μας θα ήταν πιο δυνατές σήμερα αν αφήναν τους μερικούς να συνέχιζαν το έργο τους.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις απο το να εκλεγείς προπονητής.

Γιατί τότε θα γνωρίσεις το μέγεθος της γύμνιας μας και την ανάγκη της δουλειάς των μερικών.

This Post:
00
231071.83 in reply to 231071.80
Date: 12/3/2012 4:31:52 PM
Overall Posts Rated:
231231
Μα γνωρίζω πως η κόντρα μας δεν είχε να κάνει με μένα καθ'αυτό αλλά με το ότι βοήθησα συγκεκριμένους χρήστες, μπλέκοντας άθελά μου σε δικές σου διαμάχες.

Μεταξύ μας πάντως λατρεύω τις λεκτικές αψιμαχίες και που και που τις αναζητώ κιόλας...

Ανεξάρτητα πάντως με αυτό, πράγματι από τους υπάρχοντες υποψήφιους η δική σας είναι η πιο δυνατή στο σύνολό της για τους λόγους που προανέφερα και το καλό της Εθνικής παραμένει για μένα στην πράξη αληθινό, άσχετα να έχω απομακρυνθεί επίτηδες από το προσκήνιο.

Ακόμα κι αν είχα κάτι να χωρίσω με οποιονδήποτε από τους υποψήφιους, αυτό μπορέι να με απέτρεπε από το να συνεργαστώ μαζί του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον υπονόμευα, να είσαι σίγουρος για αυτό.

This Post:
00
231071.84 in reply to 231071.83
Date: 12/3/2012 4:48:52 PM
Overall Posts Rated:
186186
Εγω ξερω ακριβως γιατι δημιουργηθηκε αυτο, αδικα μεταξυ μας,
το κακο ειναι οτι η γκαντεμια μου ηταν τεραστια τις τελευταιες 3 σεζον που παλευα να ανεβω οποτε δημιουργηθηκε η ¨κοντρα¨ αδικως ... αν και καπου ειχες εσυ λαθος και καπου εγω

οποτε πατσι χαχαχα

τωρα οσο αφορα την Εθνικη πιστευω οτι ηρθε η ωρα ολοι να ενωσουμε τις δυναμεις μας και να την κανουμε πιο δυνατη...

ο φιλος σπαρταν μου ειπε οτι θα ακουσουμε πολλα μπινελικια αν εκλεγουμε ...

και του ειπα....

εεεε καιιιιιι

εμεις οτι θα κανουμε θα το κανουμε με αγαπη και με τις γνωσεις μας και θα ειμαστε παντα με ανοιχτα τα αυτια για να μαθενουμε απο τους καλυτερους....

και πιστεψτε με οτι και μπινελικια να ακουσουμε ακομα και στην πρωτη στραβη ουτε θα τα παρατησουμε ουτε θα απογοητευτουμε... προσωπικα παντα οταν με κρινουν αμεσα κανω αυτοκριτικη και κρατω αντικειμενικα τα καλυτερα απο αυτα που μου λενε.... απο κει και περα αν καποιοι ειναι κακοβουλοι τοτε οποιος και να ηταν προπονητης το ιδιο θα αντιδρουσαν!

This Post:
00
231071.85 in reply to 231071.84
Date: 12/3/2012 4:56:06 PM
Overall Posts Rated:
531531
εγω δεν εχω καμια σχεση οτι θελετε στον σαριθην χαχαχα

This Post:
00
231071.86 in reply to 231071.82
Date: 12/3/2012 6:01:40 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Πραγματικα δεν σκοπευω να σου γραψω ολόκληρο ποιημα οπως εσυ(αυτα μονο ο fay_stelaios τα γραφει) αλλα αν θυμαμαι καλα ο Κοσμακης επαιζε στην εθνικη ομαδα κ επισης φετος επαιζε κ ο Μουστακης αν κ δεν ηταν οτι καλυτερο εχω βγαλει τα τελευταια χρονια.δεν προκειτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε να τσακωθω για να κερδισω η να χασω ψηφους,αλωστε λογικα θα ειμαι ο 2ος αν οχι 3ος στις εκλογες.Χαρηκες τωρα;;
Κ ναι προσωπικά δέχτηκα μια λεκτικη επιθεση κ ποτε δεν εχω δωσει δικαίωμα εδω μεσα κ ουτε εχω να βγαλω κανενα αχτι με κανεναν εδω μεσα ουτε για εθνικη ουτε για τπτ.με τους περισσοτερους που εχω παιξει εχουμε φιλικες σχεσεις κ ακομη μιλάμε.κ αν μου την δωσει να ξανα προπονησω θα το κανω κ αν γουσταρω θα ξανα πεσω αν αν γουσταρω ανεβαινω πολυ ευκολα οπως την προ προηγουμενη σεζον που αν κ 4ος με την εμπειρία που εχω πηρα τους παιχτες που ηθελα κ ανεβηκα.