BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
259440.79 in reply to 259440.78
Date: 11/3/2014 5:07:19 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
ואני מסכים שאין סיבה שמכבי תענש. הם לא עשו כלום כמועדון. אפשר להסתפק בלהעניש חזק את האוהדים שלהם שפרצו למגרש, אבל אי ןקשר למכבי.
אם זהבי לא היה נענש באדום, הייתי ממליץ להעניש אותו בהרחקה ממשחק או שניים, אבל הוא כבר קיבל את זה.

From: ron1243

This Post:
00
259440.80 in reply to 259440.77
Date: 11/3/2014 5:11:17 PM
Overall Posts Rated:
168168
לאחר חידוש המשחק, פרצו גם אוהדי מכבי למגרש. אחד מהם אף גרם לעילפון של איש אבטחה.

אני מנסה לקחת פה צד כמה שיותר אובייקטיבי, כאדם שלא אוהד אף אחת מהקבוצות.
יכול להיות שיש להעניש את הפועל הצורה קצת מחמירה יותר, אך לשתי הקבוצות מגיעים עונשים על התפרעות האוהדים. משחק לא מפוצץ אך ורק בגלל פריצת אוהד הפועל למגרש. אם הוא היה הבעיה היחידה המשחק כבר היה נגמר עכשיו והאוהד היה מטופל כמו רבים לפניו. במצב כזה הדיון היחיד היה האם האדום השערורייתי לזהבי היה מוצדק או שלא.

This Post:
00
259440.81 in reply to 259440.79
Date: 11/3/2014 5:13:22 PM
Overall Posts Rated:
168168
נועם, לפי ההיגיון שלך גם הפועל לא קמעה להיענש.ובכלל רוב העונשים שניתנו עד היום לקבוצות לא היו במקום.
אני לא מסכים. קבוצה אחראית גם לקהל אוהדיה, ולא רק לארגון הקבוצה עצמו.

This Post:
00
259440.82 in reply to 259440.81
Date: 11/3/2014 5:21:05 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
אני מנתח את זה לפי תחום אפור.
פרץ אוהד אחד של הפועל- הפועל לא אשמה בזה.
פרצו עוד כמה בודדים של מכבי, הם לא אשמים בזה.

אבל כשכל כך הרבה אוהדים כן עושים מה שהם עשו, זה כבר כן להעניש את המועדן- גם כי אי אפשר להגיע לכל כך הרבה אוהדים, גם כי בכמויות האלה של אוהדים כן מדובר בייצוג עקיף של המועדון וכו'.
גם אני נייטרלי, אוהד הפועל פתח תקווה.
מה שקרה היום היה ביזיון, אבל למעט 2-3 הטמבלים הצהובים הקהל של מכבי ואפשר להגיד את זה גם על כמעט כל שחקני מכבי שהם התנהגו למופת. היה יכול להיות הרבה יותר גרוע מצידם.

This Post:
00
259440.83 in reply to 259440.78
Date: 11/4/2014 12:18:40 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
בשונה נגיד מעומר דמארי שבדרבי 3-2 עשה "פיו פיו!" לשער 11?
אתה רוצה להיזכר ביחד כמה אוהדי מכבי באו להרביץ לו? אולי זוכר שהוציאו לו על זה כרטיס?
כל הסיפור עם ה"פיו פיו" זה טמטום, בהתחלה ניסו לומר שזה הסתה לרצח, אבל "שמעון מזרחי תתאבד" זה רק המלצה, פשוט תירוצים של קהל עלוב, במועדון עלוב, אני מוכן לחתום על ז שאין אוהד הפועל ראחד שהרגיש רע יותר שנייה אחרי שזהבי עשה לעברם את ה"פיו ?פיו"", התאבסו בגלל הגול, אולי גם להבקיע גול זה התגרות?
להאשים את זהבי במה שקרה זה בדיוק כמו להאשים את האישה שנאנסה כי לא הלכה מספיק צנוע, זהבי הוא הקורבן פה, שלא נתבלבל.

From: Tzachi

This Post:
00
259440.84 in reply to 259440.80
Date: 11/4/2014 12:23:37 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
אחרי פריצת אוהד הפועל למגרש והכרטיס האדום לזהבי המשחק היה צריך להיגמר, אני חשבתי שהשחקנים שלנו פשוט צריכים לרדת, לא ניתן להמשיך במצב כזה את המשחק, לראייה, הצהוב המהיר (שהיה צריך להיות אדום) שקיבלנו 10 שניות אחרי שהמשחק התחדש, זה לא היה מצב לכדורגל.
יודע מה? אני גאה באוהדי מכבי שפרצו למגרש, עשו נכון, וגרמו לכך שהצעד הנכון יתרחש, היה אסור להמשיך לשחק בערב הזה, בטח לא אחרי שהשופט נתן פרס לטרור.

From: Ori

This Post:
00
259440.85 in reply to 259440.84
Date: 11/4/2014 1:21:31 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
לפי דעתי, אוהדים שלי 2 הקבוצות פרצו למגרש ולכן צריך להיות הפסד טכני בלי נקודות לאף קבוצה.
למען ההגינות, אני לא אוהד אף קבוצה, כדורגל ישראלי אני בקושי רואה.
את זהבי אין שום סיבה להעניש מעבר לאדום שהוא קיבל (בצדק ולפי החוקה), חבל בשביל אוהדי מכבי שהם לא יכלו לשבת בשקט מחשש שיצאו "פרייארים" כי אז הם כנראה היו מנצחים על הדשא, וזה הרבה יותר משפיל בשביל כל אוהד כדורגל.
אבל עזבו אותם מחדשות עצובות, בואו נדבר על אירועים משמחים, כמו ההצגה שהייתה בארנה ביום ראשון
אני רק יכול להתחרט שלא הייתי שם...

This Post:
11
259440.86 in reply to 259440.85
Date: 11/4/2014 3:22:31 AM
Overall Posts Rated:
492492
איזה גועל, אמן ששתי הקבוצות יקבלו עונשים חמורים ביותר

אבל עם כל הכבוד מה כולם מתפלאים? הכדורגל (והספורט בכלל) הפך ממזן לנחלתם של האלימים והדוחים.
איך אתם מצפים שאחרון האוהדים יתנהג שיש יש לנו יו"ר התאחדות לשעבר, מאמנים ובעלי קבוצות רבות שמתהגים כמו בהמות - מקללים ונוהגים באלימות בדרך קבע??? צריך להתחיל להכנס חזק בכל מי שמתנהג באלימות (פיזית ומילולית) - להעיף שחקנים, מאמנים, ובעלי מקצוע קיבינימאט, להכניס למאסר אוהדים אלימים ולהראות אפס סובלנות לדברים כאלו.

תסתכלו באנ,בי,איי - אולי שם זה קצת קיצוני אבל תראו מה קורה לבעלים ומנכלים של קבוצות אם רק תופסית אותם אומרים משהו גזעני, תראו איך נכנסו חזק בכל מי שהיה מעורב בקטטה המפורסמת בדטריוט.

וצחי, תסלח לי אבל ההיתממות שלך על ערן זהבי היא לא רצינית. הוא מתנהג כמו ערס מטומטם, עושה רעש בכוונה וההתגרות שלו היתה מגעילה ומיותרת. זה בדיוק חלק מאותה תרבות אלימה של שנאה וכעס שמביאה למעשים אלימים יותר בעתיד.

אהה כן - השופט הזה חתיכת מפגר שזה לא ייאמן.....

(אני לא אוהד אף אחת מהקבוצות האלו רק שיהיה ברור)

Last edited by Shadamher at 11/4/2014 3:26:18 AM

This Post:
00
259440.87 in reply to 259440.83
Date: 11/4/2014 4:26:43 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
דמארי החזיר פיו פיו למכבי. גם ז היה צריך לקבל צהוב.
אל תכניס לי מילים לפה. פיו פיו זו לא הצדקה לאלימות, אבל זה כן שווה כרטיס.
את העונש הוא קיבל.

This Post:
22
259440.88 in reply to 259440.86
Date: 11/4/2014 4:30:50 AM
Ramat-Gan Billers
II.4
Overall Posts Rated:
641641
Second Team:
Maccabi Ramat-Gan
אני חושב שזהבי היה צריך להיות מורחק על כל ההתגרויות האלו. פשוט מיותר. מה שכן, זה כמובן לא הופך אותו לאחראי לזה שהוא הותקף בשום צורה ואין לזה כל הצדקה.

חייבים לתת עונשים כבדים גם לאוהדים וגם לקבוצות. אני חושב שהתגובה שלך צחי מראה זאת מצויין - כשאתה אומר שאוהדי מכבי עשו נכון ופרצו למגרש ופוצצו אותו כי לא הסכימו עם החלטה של שופט?! הלוואי שדעתך תשתנה כשתקבלו קנס של 10 נקודות בפועל.

This Post:
00
259440.89 in reply to 259440.88
Date: 11/4/2014 5:22:04 AM
Overall Posts Rated:
131131
התגרויות הן לא דבר מוסרי לדעתי , סה"כ מדובר בספורט והקבוצה הטובה ביותר צריכה לנצח ולכבד את השניה (גם את קהל האוהדים היריבים ) מצד שני מדובר בדרבי וברור שהאווירה מתוחה , אין מה לעשות יריבויות שכאלו הן האקשן והכיף והפיקנטריה שקיימת בספורט , גם באן בי איי קיימות יריבויות עתיקות שנים שהרוחות במשחק לא רגועות , כמובן שזה לא צריך להגיע לעולם לעולם לפסים כאלו של אלימות מצד אף גורם . מה שזהבי עשה הוא לא מהלך חכם , מצד שני אף אחד מאיתנו לא סבל את מה שאדון ערן זהבי סבל מאוהדי הפועל ת"א אני לא בטוח שאם אחד מאיתנו היה סובל את כל זה הוא היה מגיב כמו ערן , אולי אפילו הרבה יותר ואולי גם פחות זה כבר אינדיבדואלי אבל כשכולנו פה מצקצקים בלשוננו על ה"פיו פיו" הלא חכם שהוא ביצע אפשר להבין את האמוציות עקב מה שהוא עבר בשנים האחרונות מצד אותם חוליגאנים , ואין דרך מתוקה מזו בשבילו להחזיר קצת מהגאווה הטיפשית והאבודה שלו . בקיצור דעתי היא כזאת ערן צריך לקבל עונש על תנאי (שום הרחקה לבטל את האדום , מצד שני אם יחזור על פעילות מתגרה דומה יועמד לעונש כפול ) על 2 הקבוצות להטיל קנס של 3 נקודות ועוד 10 על תנאי (למקרה שיגרם מקרה דומה בעתיד ) ולבצע משחק חדש בין הקבוצות

בקשר לאוהדים שפיזית פרצו למגרש בקשר לאוהדי מכבי מהמעט שהספקתי לראות לא התגלתה אלימות , מצד שני פעולות כאלו הן הגועל של הספורט אז לדעתי 3 חודשי מאסר בפועל בכלא שיקומי יעשו את העבודה יופי יופי אם קיים כבר עבר פלילי , אם לא 6 חודשי עבודות שירות גם יעשו את העבודה יופי יופי וילמדו את הלקח לדעתי

בקשר לאותו ברברי שפרץ להרביץ לערן בלי שום קשר לעבר או לא עבר שנתיים מאסר בפועל והרחקה לכל החיים ממגרשי הכדורגל הם עונשים סלחניים והוגנים לדעתי

רק לשם הבהרה אני לא אוהד אף אחת מהקבוצות

Advertisement