Αστα αυτά, η μοναδική θέση που έχεις είναι η θέση πελάτη στο Pagrati Arena :p
Χαμός στον κόκκινο όμιλο, η σημερινή αγωνιστική είναι καθοριστική. Μοναδική αδιάφορη ομάδα ο Μιλτιάδης που έχει καπαρώσει την τέταρτη θέση.
Στον μπλε όμιλο, οι Green Laterns υποβιβάστηκαν (απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση σήμερα), ο Asteras αν κερδίσει σήμερα ελπίζει για την έκτη θέση, αν κερδίσω εγώ τον Grassa καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Οι Προκρούστες αν κερδίσουν σήμερα έχουν βλέψεις για τετράδα καθώς το πρόγραμμα είναι βατό μέχρι το φινάλε για το 3 στα 3, αλλά δεν ξέρω αν θέλουν ή τους αρκεί η πέμπτη θέση. Η ΓΣ Παλλήνης ακόμα και να ηττηθεί έχει το προβάδισμα για την τέταρτη θέση.
Στην κορυφή δύσκολα θα αλλάξει η σειρά στις δύο πρώτες θέσεις, ακόμα και αν γίνει το διπλό στο ντέρμπι κορυφής σήμερα.
Οσο για την ομάδα μου τα σχέδια άλλαξαν μετά τη νίκη επί Πέτρου του Πράκτορα, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο και να ήθελα δεν θα μπορούσα να πάω για την πέμπτη θέση. Σε αυτή την απόφαση έπαιξαν ρόλο και τα δύο μπαλάκια για την περσινή σεζόν στην έρευνα οπαδών και έτσι αφού μπήκα στο χορό των πλέι-οφ θα χορέψω αναγκαστικά.