Na mano taktikos esmė tame, kad jei dabar perku žaidėjus tai perku, tokį kad už 2-3 sezonu bandydamas imt lygą tą žaidėją tam panaudosiu. O pirkti žaidėjus reikia net ir taupat, kitaip iškrisiu iš lygos, tai jei pirkciau 33 metų žaidėją tai po tu 2-3 sezonu sudas is jo likęs bus.
Taip pat žaidėjus ilgesniam laikotarpiui apsimoka pirkti dar ir dėl to, kad sirgaliai dėl žvaigždžių būna patenkinti, tada pakyla ir kainos už prekes, atsiranda daugiau vietos algoms. Kaip pavyzdys, po sezono pradzios zaidėjų pardavimų, mano pajamos uz prekes nukrito per 20k (iki tol ženkliai viršijo lygos vidurkį).
Dėl to, kad sakei kad per daug algų moku, tai galiu pasakyt tik tiek kad daugiau negu pusę šio sezono dariausi nuo +130 iki +150k, neskaičiuojant taurės ir su nukritusiom pajamom už prekes. Ir pakankamai gerai stoviu lygoje, lyginant su tuo kiek rungtyniu aukojau del taurės ir kokio stiprumo dabartinis divizionas. Jeigų nebūčiau tikrai kvailų klaidų įvėlęs poroje rungtynių, tai problemų būtų dar mažiau. Dabar teko pirkti žaidėja anksčiau laiko. Na bet dabar, bent dėl išlikimo šiame sezone dabar jaučiuosi gana užtikrintai,
Beje jau šio sezono pradžioje, turėjau komandą, kurią pagal savo išsikeltus ankstesnius tikslus laikiau galinčia laimėti, tačiau jau po kelių rungtynių supratau, jog mano treniruojami žaidėjai dar per silpni, o ir sf bei pf pozicijose zaidžiantys žaidėjai turėtų būti dar universalesni, taigi būčiau kovojęs dėl 1-3 vietos savam divizione, bet tikrai nebūčiau ėmęs lygos. Taigi taktika pagrižo į taupymo stadiją, bet negaliu ilgai laukt, nes mano treniruojam pg išaugs alga ir tada imti lygą būs dar sunkiau..