Malce iz ekonomskega vidika me zanima, ali ima Vukojenec še kaj prihodnosti v reprezentanci?
Zdravo, kot nosilec reprezentance zagotovo ne, ga pa še nebi povsem odpisal. Če bo pogosto na pripravljenosti odličen in če bi imel trenerja s specialiteto podaljšanje kariere, bi morda še lahko 1 sezono pomagal reprezentanci. Tudi Jerina ob začetku te sezone nisem odpisal (dopolnil je 34 let), spremljal sem njegovo pripravljenost a ni bil nikoli odlično pripravljen, ko sem imel še prostor za vpoklic. Potem pa sem ga enkrat med sezono videl na trgu in je imel hud padec skillov v tem obdobju in je bil le še bleda senca Jerina iz prejšnje sezone. Torej če se kdo zanima za Vukojanca, priporočam da nabavi tudi trenerja za podaljšanje kariere, se zna poznati, ter mora se truditi da je Vukojanec odlično pripravljen večino časa, ob teh pogojih bi še lahko pomagal reprezentaci. Če se pa to splača iz ekonomskega vidika pa mora vsak pri sebi preračunati.
Letos je recimo reprezentanci celo sezono pomagal tudi Iztok Šenher, star 34 let, pa tak iz glave bi rekel da sta mu to sezono padla morda samo 2 skilla max, skupaj z lansko morda 3-4 skilli, tako da se mu skoraj ni poznalo. Vukojanec in Bajlec sta to sezono pri 33ih oba izgubila po cca 5 skillov. Tako da skilli padajo različno od igralca do igralca, oz. počasneje če ima kdo trenerja za podaljšanje kariere.
Last edited by Mod-Clementino at 12/6/2016 6:42:34 AM