BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 40

U21 reprezentacija - sezona 40

Set priority
Show messages by
From: AirWolf

This Post:
11
290207.79 in reply to 290207.78
Date: 12/29/2017 1:29:19 PM
Overall Posts Rated:
229229
Pobeda, ispao covek italijan, odrzao rec sto se tice zalaganja!

Bravo Ozirise! :)

(trophy) (trophy) (trophy)

p.s. Navijaci iz Cementare stigli posle smene u velikom broju! :-D

Last edited by AirWolf at 12/29/2017 1:31:17 PM

From: BUM

This Post:
11
290207.80 in reply to 290207.79
Date: 12/29/2017 4:13:11 PM
KrejziMadrFakr
III.2
Overall Posts Rated:
4747
E jesmo ih rasčerečili, svaka čast majstore.

From: Oziris
This Post:
11
290207.81 in reply to 290207.80
Date: 1/1/2018 11:42:49 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Kao prvo, srećna Nova godina svima! Iskreno vam želim uspehe na svim poljima u životu. Uzdravlje!

Kao drugo, finale sa Francuzima. Utakmica koja može da nam donese veliku slavu, ako pobedimo, a ne može da nam oduzme puno, ako izgubimo, jer smo mi već dostigli neku granicu koja je i više nego zadovoljavajuća. S te strane mi nemamo opterećenja i igramo rasterećeno. Francuska na prvi, a bogami i na drugi, pogled izgleda nezaustavljivo. Niko nije uspeo da im priđe cele dve sezone. Imaju neke ozbiljne igrače sa ozbiljnim rejtinzima i čini se da imaju potpunu širinu u napadu. Bez obzira što igraju sa samo 14 igrača njihova mašinerija deluje veoma ozbiljno.
Sa druge strane, mi imamo određenih problema, pogotovo pod košem gde se nismo oporavili još od povrede Pintera. Maltene igramo sa 3 centra u poslednjih nekoliko utakmica. Deluje da nemamo velike šanse, ali igra protiv Italije u polufinalu daje nam za pravo da imamo određene nade. Ja lično verujem da možemo da napravimo čudo. Kao što sam rekao i za polufinalni meč sa Italijom, ovo je taktičko nadmudrivanje i biće 20 razlike ili za njih ili za nas, što je malo teže... Sve u svemu, možemo očekivati jedan neizvestan meč, ali takođe postoji mogućnost da se meč reši brzo. Videćemo. Verujem da imamo snage.

Što se tiče Italije, ne bih trošio puno reči. Videli ste već svi i sami. Jedna maestralna igra naših igrača i demolirana Italija. Kada uđete u poslednju četvrtinu sa 30 poena prednosti okruglo onda morate biti zadovoljni. Nadmudren protivnik nije imao šanse i naša reprezentacija je vodila ceo meč, tačnije 47 minuta i 39 sekundi, ako se ne varam.

Puno sreće i matorcima protiv Italijana. Nadam se pobedi obe naše reprezentacije, pa da ova godina krene trijumfalno.

SRBIJA U21 - FRANCUSKA U21 18h

From: AirWolf

This Post:
11
290207.82 in reply to 290207.81
Date: 1/1/2018 3:21:24 PM
Overall Posts Rated:
229229
Zamalo! -9 na kraju. Nema veze, "sija srebro kao zlato"! :-) (44640)

Srecna svima nova godina!

(party) :)

This Post:
44
290207.83 in reply to 290207.82
Date: 1/2/2018 5:12:24 AM
Overall Posts Rated:
590590
Nadam se da nisi razocaran. Ogroman uspeh je ovo srebro, pokazao si veliki napredak u pogledu znanja i jos vecu posvecenost reprezentaciji. Presao si tezak put od nekoga koga osporava gotovo cela zajednica, do jednog od najuspesnijih selektora mlade reprezentacije. Mozes da budes ponosan na svoj rezultat i na sve ono sto si uradio kao selektor. Jos jednom cestitke na rezultatu, a posebnu zahvalnost ti svi mi dugujemo na trudu koji si ulozio vodeci mlade. Ceka te jos medalja na Svetskom ;)

From: Oziris
This Post:
33
290207.84 in reply to 290207.83
Date: 1/2/2018 6:47:05 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Završila se i ta jubilarna 40. sezona i vreme je da napišem kraći komentar o njoj, ali pre svega hvala svima na čestitkama i na pozitivnim komentarima. Srećan sam što se vratila zdrava atmosfera na forum. To mi mnogo znači i pozitivno utiče na moj rad u mladoj reprezentaciji. :)

Osvojili smo medalju posle 4 sezone pauze. Osvojili smo srebro prvi put u istoriji mlade reprezentacije Srbije, tako da eto i to smo upotpunili. Odlična sezona iza nas u kojoj smo pobedili neke od najjačih timova na igrici. Došli smo do samog kraja i nažalost tu smo zaustavljeni. Osećam da je ovim uspehom moj rad u reprezentaciji upotpunjen, jer sam mogao da se pohvalim samo ozbiljnim angažovanjem oko treninga i to je bilo to. Sada je to nekako celokupno i veoma sam zadovoljan. Trening igrača je dostigao jednu vrlo ozbiljnu granicu i to me posebno raduje. Sledeća generacija je odlična. Pored manjih falinki pod košem ostalo je sve odlično. Imamo Tutorića koji je dostigao 100 skilova već u ovoj sezoni, a imamo još nekoliko igrača koji su dobrano pregazili 90 skilova i blizu su stotke.. :) Sve u svemu, lepi dani za našu mladu selekciju. :)

Što se tiče finala sa Francuzima mogu se složiti sa AirWolf-om i reći - zamalo! Stvarno je izgledalo da možemo da dobijemo taj meč. Meč je ceo protekao u egalu i koliko se sećam proveli smo više vremena u vođstvu nego oni. Jedna čvrsta utakmica sa mnogo dobrim odbranama i niskim brojem postignutih koševa. U poslednji minut meča se ušlo sa 4 poena zaostatka i upravo taj koš Francuza za +4 mislim da je prelomio meč.
O samoj taktici ima štogod da se kaže, ali evo biću kratak. Mi smo igrali unutrašnju izolaciju, a oni šuteve spolja, a u odbrani na našu čovek na čoveka je išla njihova 3-2 zona i uz sve to je bilo gađanja fokusa napada s obe strane. Ja sam bio čvrsto ubeđen da će oni ponoviti odbranu kao iz polufinala i zbog toga sam gledao šta bi moglo najbolje da radi protiv toga. Verovao sam da unutrašnja izolacija može da odradi posao, jer to sigurno nisu očekivali. U prvom poluvremenu je izolacija urodila plodom, jer je njihov startni bek napravio 5 faulova, ali nekim čudom je ostao do samog kraja. :D Nažalost, izolacija nam nije donela pobedu, jer se pokazalo još jednom da nemamo ekipu za izolacije, jer u toj nekoj varijanti najviše je potrebno dobro dodavanje, a dodavanje spada u grupu treninga koje mi ponekad moramo da žrtvujemo. Sve u svemu smatram da je izolacija bila dobar izbor, ali nažalost nije bilo dovoljno. Imao sam problem da predvidim kako će Francuzi napasti, jer imaju stvarno veliki potencijal u napadu. Na kraju sam verovao da će ići unutra, jer su imali odličnu formu pod košem, a mi smo igrali sa 3 centra. Odlučili su se za šuteve spolja i tako me prevarili. Pitanje je koliko im je to pomoglo, jer se nisu nadavali trojki, jer mi spolja odlično branimo. Na kraju su nas pobedili na odbranu takođe. Neki njihovi igrači su na transfer listi, pa možete pogledati o kakvim je odbranama reč.
Svakako, čestitke Francuzima na zasluženoj pobedi. Igraju sjajno već dve sezone i nepobedivi su u pravom smislu te reči. Imaju sjajnog menadžera i očigledno je da radi dobar posao sa njihovom reprezentacijom.

U ovim trenucima u toku je obrada drafta. Program mi nešto sporije radi, pa ću najverovatnije u nekom trenutku prekinuti i nastaviti sutra, jer sam premoren. Mnogo me nervira što je ovaj draft i kraj sezone došao baš u ovom nezgodnom periodu kad niko ne zna gde se nalazi, kad je uvek neka trka i frka.
Na nama je da se spremimo za sledeću sezonu što bolje možemo. Ne mogu tačno još uvek da kažem koje su ambicije na Svetskom prvenstvu, ali svakako da mi kao košarkaška nacija uvek imamo najviše ambicije. Zavisi od konkurencije i od toga kakva nam grupa zapadne, ali i od forme naravno. Zbog toga bih ovako javno zamolio sve menadžere koji imaju naše glavne igrače za sezonu 41 paze na minute i da održavaju dobru formu.

This Post:
11
290207.85 in reply to 290207.84
Date: 1/25/2018 5:38:04 AM
Drakula
III.12
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Verifectić
samo da vas sve pozdravim a pogotovo Ozija koji uvek ima strpljenja na skype pozivima