jučer se i prvi put okupila nova generacija, i odigrala je prvu prijateljsku, protiv vršnjaka iz Mađarske...
upisali smo i težak poraz, -19
(47047)... samo igrači od 20g, i entuzijazam 1...
rezultat nije toliko bitan, jer sa ovako niskim entuzijazmom, odbrane ne postoje, pa sama utakmica nije pravo mjerilo razlike u kvaliteti... s obzirom da ja uvijek pravim defanzivno orijentirane igrače, i da se napadački skilovi dotjeruju kako sezona odmiče, vjerujem da će to bit puno bolje jednom kad krene baraž...
za ovu generaciju, od samog starta, pratio sam ukupno 19 igrača...
(https://prnt.sc/k7crqv)nažalost, prije par dana smo ostali bez 2 rotacijska centra, Klimovića i Ostojića... istekla je utopija, Ačanskog je uspio kupiti naš manager, druga dva su otišla u bijeli svijet... vlasnik Ostojića ne odgovara na poruke, tako da sam njega već sad prekrižio... a vlasnik Klimovića odgovara na poruke, iako mi se čini da se nećemo uspjet dogovorit oko treninga... u međusezoni je trenirao staminu, a uvijek ostaje i pitanje tjedne minutaže i forme...
tako da je silom prilika među centre uletio sezonu mlađi, Mijat Radojević, također smazinhov igrač... strašno brzo je napredovao, po primarnim skilovima je dostigao neke sezonu starije...
ukupno gledano, samo Vugdelija odskače, svi ostali su u 5 deka... u usporedbi sa ovosezenskom generacijom, Vugdelija je nešto bolji od Đonlagića i Božovića po primarcima, a ostali su tu negdje sa ovosezonskim rezervama, Delibašićem, Erićem, Abraševićem i Crnogaćom...
na bekovima je konkurencija ubitačna, po primarcima su svi na nivou ovosezonskih, samo što svi imaju daleko bolje unutrašnje sekundarce...
od 7 bekova, vjerojatno će otpast Đurdan, koji se nije optimalno trenirao jer je vlasnik trenirao seniorskog reprezentativca Ziku koji je ipak bio prioritet... kako Đurdan ima i 10 potencijal, važniji je za seniore nego za u21...
najveći problem iduće sezone će nam biti krila... tu smo imali najlošije draftere, i sad svaki od njih ima neki feler...
neki su i sporije napredovali od očekivanog, pogotovo moja dva utopijca u koje sam polagao najveće nade, ali šta je tu je...
možda nisu na razini Ušanovića i Dračića, ali nisu ni puno lošiji...
od igrača koji nisu na spisku, a imali su potencijala, nažalost nijedan se nije izrodio koji bi mogao u konkurenciju s ovima...
tako je to kad stranci treniraju na svoju ruku...
sve u svemu, solidna generacija, glavni cilj sezone je plasirati se na svjetsko, a tamo šta dragi Bog da...
jučer je bio i novi draft, sad slijedi popisivanje draftera, i udomljavanje generacije 43... sve koji žele trenirati za u21, pozivam da se jave u temi Generacija 43, za svačije prohtjeve će se naći ponešto...
sa nestrpljenjem se čeka žrijeb za baraž, do tada, lijep pozdrav svima...
Last edited by GM-Kyve at 7/17/2018 2:43:11 AM