Μπραβο φιλαρακι για την κουπα.Αλλη μια στο παλμαρε σου...Ειχα θεμα σημερα και δεν ειδα το ματς αλλα χαρηκα πολυ αυτη την εβδομαδα για τη συμμετοχη μου στους τελικους, μετα απο τοσο κοπο που εκανα να προπονησω 2 παικτες αντρων με 4 φαουλ μεσο ορο χωρις να χασουν προπονηση.Δεν ειναι στιγμη να σκεφτω αν εκανα κατι λαθος σε αυτη τη σειρα.Ουτως ή αλλως ειχα 2 μειονεκτηματα εξ αρχης,την εδρα και την παραπανω εμπειρια που εχεις και σε τετοιες σειρες αλλα και σε ετοιμα ροστερ που εχεις δει τα ορια τους.Εγω πρωτη φορα μετα απο τοσες σεζον παιζω με πληρες ροστερ και δεν εχω δει αν αντεχει το εσωτερικο μου συστημα ας πουμε με αντιπαλο εσενα εκτος.Ειδικα αν με διαβαζες...Θεωρησα οτι επρεπε να κανω κατι να κλεψω μια εκτος εδρας νικη αλλα εκει μιλησε η εμπειρια σου και δε με διαβασες 2 ματς..Μπραβο και παλι.Εισαι απο τα παιδια που συμπαθω στο παιχνιδι αν και δεν τα εχουμε πει ποτε με μηνυμα.Αφου οι παικτες μας ειναι ολοι ενταξει και θα παιξουν αυριο τελος καλο,ολα καλα.Καλη συνεχεια φιλε!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Εντάξει,τα (πιθανά) λάθη,έχεις χρόνο να τα αναλύσεις!Πάντως ήταν μέσα στις σκέψεις μου και να παίξω εξωτερικό στο 3ο ματς(ευνοούσαν και οι καταστάσεις,αλλά και το ότι είχα μόνο 2 ψηλούς),αλλά και να μαντέψω εσωτερικό!Δηλαδή αυτό που τώρα φαίνεται λάθος,σε διαφορετική μου απόφαση θα σου έδινε τον τίτλο!
Σίγουρα η εμπειρία σε τέτοια ματς μετράει!Εγώ έχασα 1 τελικό πρωταθλήματος και 3 τελικούς κυπέλλου αρχικά!Και μετά κέρδισα 6 τελικούς πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου στην σειρά!
Για μένα ο φετινός τίτλος είναι ο πιο δύσκολος από όσους έχω κερδίσει τις τελευταίες 5 σεζόν!Είχα σκοπό να πάρω ένα ψηλό γιατί ήξερα ότι θα συναντήσω τους 2 δικούς σου στο τέλος!Και είχα μόνο 2 φαουλάκηδες,με pop down και καμία ουσιαστικά αλλαγή!Έκανα τουλάχιστον 10 bid σε διαφορετικούς παίχτες,αλλά όλοι πήγαιναν ψηλά!Στο τέλος έκανα bid και σε παλτά με core,για να έχω μία αλλαγή σε περίπτωση που βγουν με φάουλ!Τελικά στάθηκα τυχερός που δεν πήρα κανένα,αφού δεν μου στοίχισε το πρωτάθλημα!
Είχα και 2 πολύ δύσκολα ματς στους κόκκινους!Και να παίξω νόρμαλ τον Θεό ήταν αναγκαίο ρίσκο αρχικά,αλλά και μετά πήγα να την πατήσω με τον Άρη!Βασικά με την πρόβλεψη,την 3-2 και τον τραυματισμό στην αρχή του Gibbs ήμουν σίγουρος ότι είχα χάσει το ματς!
Φέτος ήταν και η 1η σεζόν που έπαιξα και άλλα συστήματα σε αρκετά κρίσιμα ματς!Ήξερα ότι δεν ήταν σαν τις άλλες σεζόν που έπαιζα εσωτερικό και δεν με ένοιαζε ακόμα και αν φάω διπλομάντεμα!Τελικά ειδικά το motion λειτούργησε πολύ καλύτερα από όσο ήλπιζα!Το κακό για μένα ήταν ότι και τα δικά σου εξωτερικά λειτουργούσαν σούπερ, άρα δεν με έπαιρνε να χάσω μάντεμα!
Και εγώ σε συμπαθώ!Άλλωστε είχαμε τους παίχτες σου στην u21 και τους ξέρω προσωπικά από μικρούς! :-)
Εύχομαι καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!Ίσως τη νέα σεζόν να με ξαναπετύχεις σε τελικό και να είσαι εσύ ο νικητής!!! :)