BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.1 > Sezona 51.

Sezona 51.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306261.79 in reply to 306261.77
Date: 12/5/2020 1:53:48 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
164164
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Pff, šele letos vidim kako nisem imel v SKL-ju kaj iskati.

Gledano nazaj je škoda, da nisem ekipe razprodal. Ampak čestitke Kerlcom, kljub nižjim ratingom med sezono so me gladko premagali.

This Post:
00
306261.80 in reply to 306261.79
Date: 12/5/2020 3:12:32 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15211521
Second Team:
Kerlci II
Mislim sicer, da imaš lepe možnosti, da prideš nazaj v SKL kot “lucky looser”. Tako da upaj, da ne prodaš veliko

Sicer se mi zdi, da sta me z Dream Catchersi malo podcenjevala ter sodila na podlagi slabih rezultatov, ki so bili posledica tega, da sem le redko katero tekmo odigral s polno postavo, okrepil sem se pa itak šele v zadnji tretjini sezone. V resnici sem tole zmago pričakoval, oz. vsaj potihem upal nanjo, ker pri hendikepu tujega terena človek nikoli ne ve... Za finale se je zdelo, da bodo stvari lažje, a zdaj po poškodbi Blaschkeja bo zelo na tesno.

This Post:
00
306261.81 in reply to 306261.80
Date: 12/5/2020 7:06:52 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
164164
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Kot lucky loser v primeru Rudarjevega napredovanja?

Takšnega promotiona si skoraj ne želim

So pa prodaje vseeno potrebne. Roth in Gojman sta se postarala pa če se jima je kot produktoma kluba od 18. leta dalje še tako težko odpovedati.

Zunanja linija pa očitno ne funkcionira najbolje - vidno lani v SKL ter tudi letos na vseh resnih testih.

🤞

This Post:
00
306261.82 in reply to 306261.81
Date: 12/6/2020 9:24:46 AM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Po parih dneh dopusta managerja, ker je ekipa izpadla, sem preseneceno ugotovil kdo se bo pomeril v finalu. Ceprav sem napovedoval Kerlcom dober izid in verjemi, da te nisem podcenjeval.
Celo vedel sem, da brez Đanga, sem pretanek pod kosem in ni bilo sans. Ze med sezono sem gledal tvojo ekipo in s Postojno sta pac imela konkretno drazjo ekipo v zakljucku sezone.
Bo pa kdorkoli preskoci v 1.ligo, imel se veliko dela, da se tam obdrzi. Meni tole cisto ustreza.

Veliko srece obema, prednost dajem Kerlcom. 60:40.

This Post:
11
306261.83 in reply to 306261.82
Date: 12/7/2020 2:20:53 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Javljamo se po nekaj dneh, ko so se naše glave vsaj malce ohladile. Čestitke Besnici, poraz pa pripisujemo pretiranemu taktiziranju in želji po nemotenemu treningu. Žal so se nam vsi načrti izjalovili, saj je bil Božič izključen zaradi 6 osebnih napak. Tako smo naredili konec koncev najslabše možno na vseh nivojih.
Igra z levo roko pa tudi ni pripomogla k končnemu rezultatu. Kaj bi, če bi, je trenutno brezpredmetna debata, dejstvo pa je, da si bi glede na rezultat lahko priborili zmago ob vsaj enem boljše odigranem elementu. Ponovno pa opažam, da so ocene na BM vseeno malce bolj nerelevanten podatek, saj smo po tistih ocenah bili celo boljši. Pred sezono sicer res nismo pričakovali takšnega rezultata, ampak jasno da smo po dobrih predstavah vseeno tiho upali na boj v finalu.
Čestitke še enkrat obema finalistoma in se veselim spremljanja finala, ki bo vsekakor zanimiv. Kljub domačemu terenu pa pripisujem rahlo prednost Kerlcom.

This Post:
11
306261.84 in reply to 306261.81
Date: 12/7/2020 4:15:00 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15211521
Second Team:
Kerlci II
Tako je, ce rudar zmaga, si v SKL Zdaj zasluzis ali ne zasluzis je stvar percepcije, vseeno si bil v rednem delu dovolj suveren Je pa tale izpad verjetno dober tudi zato, da imas se nekaj casa, da prevetris ekipo.

@DreamCatcher: No, vem da me nisi ravno odkrito podcenjeval, ampak po drugi strani mislim, da tudi place ne povedo veliko o kvaliteti mojih treh trenirancev, ki bi verjetno ze sedaj lahko igrali v prvi peterki vsake od SKL ekip. Seveda pa je problem v homogenosti, Cerar se je tudi na SKL nivoju cisto OK izkazal, ampak ni ravno nek vrhunski center, Blaschke pa je lep, vsestranski igralec, ki ga bomo vseeno se precej pogresali, ceprav je morda najsibkejsi clen prve peterke. Z njegovo poskodbo smo precej tanki in vsekakor je to velik hendikep.

Kakorkoli, upam na finale brez (dodatnih) poskodb na katerikoli strani

This Post:
00
306261.85 in reply to 306261.84
Date: 12/8/2020 3:30:34 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15211521
Second Team:
Kerlci II

Kakorkoli, upam na finale brez (dodatnih) poskodb na katerikoli strani

Seveda že v drugi minuti poškodba enega od nosilcev in igranje s 5k igralcem do konca No, poškodba vsaj ni resna in v kolikor ne bo nobenih nadaljnjih poškodb imamo še možnosti.

This Post:
00
306261.86 in reply to 306261.85
Date: 12/9/2020 8:20:16 AM
KK Teorija
III.6
Overall Posts Rated:
55
Da se še jaz malce oglasim na forumu. Po malce turbulentni sezoni, kjer smo na koncu celo nepričakovano lovili končnico, a jo ob nekaj nesrečnih porazih malce zgrešili, z veseljem sporčamo, da smo uspešno obstali v ligi. Zaradi ekipe z minimalno plačo je na račun prikapljalo kar nekaj denarja, ki nam bo v prihodnje pomagal do izgradnje bolj konkurenčne ekipe. Med sezono smo tudi povečali kapacitete dvorane ter ji dodali nekaj dodatnih zgradb, tako da smo prišli do nivoja, s katerim smo zadovoljni.

Za naslednje sezone ima vodstvo v načrtu bolj konkurenčno ekipo, gotovo pa bo tudi več taktiziranja v smislu taktik, saj je trening za vse trenirance postal precej ugoden. Upam, da se bomo lahko v prihodnje kosali z ostalimi ekipami, ki se končnice udeležujejo redno.

Srečno še obema ekipama v finalu, naj zmaga boljši :)

This Post:
00
306261.87 in reply to 306261.85
Date: 12/10/2020 9:06:56 AM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Očitno imaš eno tistih sezon, ko v končnici vse "poka". Tudi sam že imel takšne, ko sem v zadnjih 2 tednih in potem v končnici imel po 3 poškodovane igralce.
No glede na situacijo, mislim, da bo to ena bolj napetih odločilnih 3. tekem. Nekako pričakujem, da izenačiš in potem želim obema, da finalno tekmo pregurata brez poškodb.

Se nam pa naslednjo sezono res obeta še bolj izenačen boj kot kaže.

This Post:
00
306261.88 in reply to 306261.87
Date: 12/12/2020 1:10:54 PM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Cestitke KK Besnica! Vsekakor eden najbolj presenetljivih razpletov odkar igram. veliko srece v 1.ligi, vsekakor bo zanimiv preizkus.

Kerlcom pa samo, skoda za vse poskodbe, mi nekako manj "disis", da ostanes)

This Post:
00
306261.89 in reply to 306261.88
Date: 12/12/2020 2:09:33 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15211521
Second Team:
Kerlci II
Čestitke Besnici tudi z moje strani V končni fazi zasluženo!

Naša usoda je odvisna od prodaje naših trenirancev, trening je potekal lepo a kaj bi se še dalo popraviti, da bo naslednja generacija še boljša, pa tudi denarja bo še nekaj več. V kolikor se nihče ne proda, gremo naslednjo sezono na SKL. A tokrat raje na ziher in poskusimo iti na 22-0, da ne bo težav, kakršne so bile letos...