שלום לכולם,
רשמית הסתיימה העונה וכל התהליכים של העונה החדשה כבר כמעט הסתיימו.
סיימנו את דרכינו בעונה הקודמת באליפות אירופה בהפסד בחצי הגמר לנבחרת בוסניה, וזה סך הכל הישג די מוצלח ועומד ביעד שהצבנו בתחילת העונה.
גם ברמה האישית נשברו כמה שיאים מרשימים:
תומר רוזנשטיין נכנס למקום ה3 בנקודות לעונה, ולמקום הרביעי באסיסטים לעונה.
אלישי ריבלין נכנס למקום ה2 באסיסטים לעונה.
וכמובן ג׳יבריל נכנס למקום ה10 בריבאונדים אי פעם בנבחרת הצעירה, מקום 2 בריבאונדים לעונה ומקום 5 בריבאונדים למשחק בודד!!
אין ספק שהם היו חלק משמעותי בעונה המוצלחת הזאת שלנו, ומגיעה תודה גדולה למאמנים שלהם ניר, אור ודן על עבודה מעולה.
אנחנו כבר עמוק בהכנות לעונה הבאה וחלק מהסגל השתתף במשחק הידידות האחרון מול מצרים.
בעונה הבאה כאמור נשתתף באליפות העולם.
הסגל לעונה יהיה מאוד מעניין כאשר יש לנו גארדים ברמה מאוד גבוהה שיכולים לתקוף גם החוצה וגם פנימה.
בגזרת הגבוהים יש לנו יחסית חור ביחס לעונות קודמות, אין אף גבוה ראוי שיהיה בגיל 21, ולכן החלטתי ללכת על חברה צעירים בני 20 שיצברו העונה ניסיון, אבל גם לגמרי יוכלו לתרום לקבוצה. הם נמצאים אצל אביב ועידו שהם שני מאמנים שאני סומך עליהם והם יעלו בקצב גבוה לאורך העונה וישתפרו משבוע לשבוע.
קצת קשה לי כרגע לתת ציפיות לעונה, אבל כמובן שקודם כל להעפיל לסיבוב השני של האליפות, ולאחר מכן נעשה את כל המאמצים להגיע לחצי הגמר.
ואסיים בהתייחסות קצרה למחזור הבא כבר, שכרגע עלו לגיל 20. כאמור הגבוהים כבר יהיו בסגל העונה, אבל הגארדים הם גם מהמבטיחים שהיו לנו, וזה סגל שאמור לזכות בכל הקופה ואולי סוף סוף ניקח את הזהב באליפות אירופה. אז יש למה לחכות! זה עוד רחוק ולא בטוח בכלל שאני זה שאאמן את הנבחרת, אבל בתור מי שעקב אחריהם כמאמן הנבחרת החל מהדראפט ועד היום, זה בהחלט נראה מבטיח ומרגש.