BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הצעירה של ישראל

הנבחרת הצעירה של ישראל

Set priority
Show messages by
From: shairot12

To: Ido
This Post:
00
315990.79 in reply to 315990.78
Date: 11/22/2023 9:58:43 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
מדהים!
ממש אחרי שהספקתי באיחור לקרוא את הפוסט הקודם והפסימי שלך , נכנסתי לראות את התוצאות ופתאום אני רואה הפתעה משמחת
כל הכבוד על עבודה נהדרת, גם כשהיה נדמה שאנחנו לא עולים.
יאללה נקווה להפתעה גם מול בוסניה ובעיקר לבשורות טובות ולשבוע שקט עד כמה שאפשר

From: Ido

This Post:
22
315990.80 in reply to 315990.79
Date: 11/28/2023 6:10:02 PM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
שלום לכולם,
רשמית הסתיימה העונה וכל התהליכים של העונה החדשה כבר כמעט הסתיימו.
סיימנו את דרכינו בעונה הקודמת באליפות אירופה בהפסד בחצי הגמר לנבחרת בוסניה, וזה סך הכל הישג די מוצלח ועומד ביעד שהצבנו בתחילת העונה.

גם ברמה האישית נשברו כמה שיאים מרשימים:
תומר רוזנשטיין נכנס למקום ה3 בנקודות לעונה, ולמקום הרביעי באסיסטים לעונה.
אלישי ריבלין נכנס למקום ה2 באסיסטים לעונה.
וכמובן ג׳יבריל נכנס למקום ה10 בריבאונדים אי פעם בנבחרת הצעירה, מקום 2 בריבאונדים לעונה ומקום 5 בריבאונדים למשחק בודד!!
אין ספק שהם היו חלק משמעותי בעונה המוצלחת הזאת שלנו, ומגיעה תודה גדולה למאמנים שלהם ניר, אור ודן על עבודה מעולה.

אנחנו כבר עמוק בהכנות לעונה הבאה וחלק מהסגל השתתף במשחק הידידות האחרון מול מצרים.
בעונה הבאה כאמור נשתתף באליפות העולם.
הסגל לעונה יהיה מאוד מעניין כאשר יש לנו גארדים ברמה מאוד גבוהה שיכולים לתקוף גם החוצה וגם פנימה.
בגזרת הגבוהים יש לנו יחסית חור ביחס לעונות קודמות, אין אף גבוה ראוי שיהיה בגיל 21, ולכן החלטתי ללכת על חברה צעירים בני 20 שיצברו העונה ניסיון, אבל גם לגמרי יוכלו לתרום לקבוצה. הם נמצאים אצל אביב ועידו שהם שני מאמנים שאני סומך עליהם והם יעלו בקצב גבוה לאורך העונה וישתפרו משבוע לשבוע.
קצת קשה לי כרגע לתת ציפיות לעונה, אבל כמובן שקודם כל להעפיל לסיבוב השני של האליפות, ולאחר מכן נעשה את כל המאמצים להגיע לחצי הגמר.

ואסיים בהתייחסות קצרה למחזור הבא כבר, שכרגע עלו לגיל 20. כאמור הגבוהים כבר יהיו בסגל העונה, אבל הגארדים הם גם מהמבטיחים שהיו לנו, וזה סגל שאמור לזכות בכל הקופה ואולי סוף סוף ניקח את הזהב באליפות אירופה. אז יש למה לחכות! זה עוד רחוק ולא בטוח בכלל שאני זה שאאמן את הנבחרת, אבל בתור מי שעקב אחריהם כמאמן הנבחרת החל מהדראפט ועד היום, זה בהחלט נראה מבטיח ומרגש.

From: Tzachi

This Post:
11
315990.81 in reply to 315990.80
Date: 11/30/2023 1:52:28 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
אחלה עדכון, תודה!
כרגיל, כל הכבוד על העבודה הקשה !
ואיזה כיף זה לפזר הבטחות שהמאמן הבא יצטרך לעמוד בהם ולא אתה... (סתם סתם, צוחק..)

This Post:
11
315990.82 in reply to 315990.80
Date: 12/1/2023 1:31:21 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
עונה מעולה ויופי של שבירת שיאים!
הכי חשוב שג׳יבריל לא עבר את חנן טפירו בטבלת הריבאונדים
תודה על העדכון ועל העבודה הנהדרת שלך.

This Post:
22
315990.83 in reply to 315990.82
Date: 12/19/2023 7:19:42 AM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
עדכון על אליפות העולם!
אז כבר עברנו שני מחזורים באליפות אבל לא עדכנתי אז נעשה מעבר זריז על מה שהיה עד עכשיו (:
הוגרלנו לבית עם ארה"ב, פולין, בוסניה, אוסטרליה, סרביה, ניגריה ופנמה.
שתי הפייבוריטיות בבית הזה הן ככל הנראה ארה"ב ופולין שהגיעו עם סגלים חזקים, ואחרי זה תהיה תחרות קשה בינינו לבין אוסטרליה סרביה ובוסניה שפחות או יותר ברמות דומות לדעתי. אחרי זה יש את ניגריה ופנמה אבל הן לא באמת פקטור בבית הזה והן חלשות מאוד.
אנחנו כמובן פתחנו את האליפות כמו שכבר ציינתי בתחילת העונה עם גבוהים בני 20 ואני חושב שהאמון שלי בהם מצדיק את עצמו בינתיים וגם ישתלם בהמשך. הם עולים בקצב מהיר ושומרים על כושר וככה אפשר להצליח.

במחזור הראשון פגשנו את ניגריה למשחק קליל שניצחנו בו 112-87.
קליין וקשאני הובילו אותנו עם 26 ו-19 נקודות, הכהן מיד אחריהם עם 16 משלו וגם 8 אסיסטים. בירוק סיים עם 16 ריבאונד ומראה לנו על הכוונות שלו לטופ 10.

במשחק השני פגשנו את בוסניה וניצחנו 110-103!
הגענו למשחק שהיה ברור לשתי הנבחרות שהוא מאבק ישיר על העפלה לסיבוב השני וניצחון פה הוא חשוב. ברמת הסגל היה נראה שיש לבוסנים יתרון קל מקדימה ולנו בקו האחורי, אבל מכאן התחילו המשחקי טקטיקה מול המאמן השני, ובעזרת אלון הצלחנו לנצח בחלק הזה עם האזורית שלנו מול ההתקפה פנימה שלהם, וההתקפה החוצה שלנו שהם לא הימרו נגדה.
קליין הצטיין גם הפעם עם 32 נקודות! הכהן שוב היה מעולה 19 נקודות ו-7 אסיסטים והוא בינתיים לגמרי בקצב להכנס לטופ 10 אסיסטים בעונה. צדוק וספיר הגבוהים היו עם דאבל-דאבל סולידי של 11-11/10, ומראים יציבות בגזרת הגבוהים שלנו ושאני לא צריך לפחד מההחלטה להכניס אותם חזק לסגל כבר העונה.

הדרך עוד ארוכה ויש עוד משחקים קשים וחושבים, אבל משמח שהתחלנו ברגל ימין ומקווה שנמשיך כך.
אני חושב שלהעפיל לסיבוב השני יהיה יפה בהתאם לציפיות הראשוניות מהעונה הזאת, ואם נגיע לשם הכל פתוח ואפשרי כי הסגל שלנו ימשיך להתחזק במהלך העונה ונוכל עד אז להגיע לרמה שלא מביישת אף סגל לדעתי.
כל עוד המאמנים שומרים על דקות שבועיות טובות ואימונים נכונים, אנחנו כאן כדי לנצח (:

This Post:
11
315990.84 in reply to 315990.83
Date: 12/19/2023 9:16:33 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
TF National Farm
כולם מדברים כל הזמן על פרבוחינים וצדוקים וספירים ובירוקים
אבל אף אחד לא שואל מה עם גיא סורני?

This Post:
00
315990.85 in reply to 315990.83
Date: 12/19/2023 9:29:31 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
אחלה פתיחת עונה..
תודה על העדכון

This Post:
11
315990.86 in reply to 315990.85
Date: 1/16/2024 5:59:44 PM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
מתנצל שלא עדכנתי הרבה זמן.

מאז המשחק נגד בוסניה, עשינו ניצחון ענק על אוסטרליה, ניצחון קל על פנמה, ושני הפסדים מבאסים אבל לא מאוד מפתיעים לפולין וארה"ב החזקות.
בהתאם לתוצאות שלנו ולתוצאות בשאר המשחקים, הבטחנו עליה לסיבוב הבא עוד לפני ששיחקנו את המשחק האחרון לסיבוב הזה נגד סרביה בשבוע הבא.

למען האמת אני חושב שעד כה די עמדנו בציפיות ובשאיפות שלנו לעונה הזאת, אבל עם האוכל בא התיאבון.
בתחילת העונה לא הייתי בטוח שנעלה לסיבוב השני, אבל בזכות הניצחונות על בוסניה ואוסטרליה הצלחנו לעשות את זה.
הגבוהים הצעירים שלנו ממשיכים להשתפר בקצב גבוה משבוע לשבוע, וביחד עם הגארדים שלנו שהם לדעתי מהחזקים באליפות הזו, אנחנו ננסה להגיע גם לחצי גמר מהסיבוב השני אבל זה יהיה קשה כאשר היריבות יהיו בלגיה איטליה צרפת וספרד, שיש להן העונה סגלים מאוד חזקים.

בעצם הקבוצות שנשארו זה רק מיבשת אירופה עם חיזוק של ארה"ב, בגלל זה אני בדרך כלל אומר שאליפות אירופה יותר קשה מאליפות העולם, אבל לאור השינויים בעונות האחרונות של מבנה האליפות ואופי ההעפלה, גם היא התחזקה ועכשיו שיש יותר אירופאיות אז קשה מתמיד. זה אומנם במקביל להחלשות מסויימות של נבחרות כמו סין וטייוואן, או גם ארגנטינה ופרו, אבל עדיין משהו שמעניין לראות, וכתוצאה מכך נפגוש יותר פעמים יריבות מוכרות.

מקווה שכולם בטוב, שומרים על עצמם, ומצליחים להישאר חזקים.
הלוואי שהכל יגמר בקרוב.

This Post:
00
315990.87 in reply to 315990.86
Date: 1/17/2024 2:13:34 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
תודה על העדכון עידו.
יופי של תוצאות! זה ממש יפה לראות שעם גבוהים צעירים אנחנו מצליחים לעלות סיבוב ככה

This Post:
11
315990.88 in reply to 315990.87
Date: 2/13/2024 8:36:30 AM
Killers Reformed
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
Raanana Farmers
שוב הרבה זמן שלא עדכנתי, מתנצל.

מאז המשחק נגד פולין, במחזור האחרון של השלב הראשון שיחקנו נגד סרביה.
החלטתי ששווה להשקיע כאן התלהבות אפילו שכבר הבטחנו עליה מכיוון שסרביה גם עלו לשלב הבא וזה בעצם ניצחון שימשיך איתנו גם לסיבוב השני, שם ידעתי שיהיה קשה להשיג נצחונות. שיחקנו פנימה על הגבוהים הצעירים ונגד 3-2 סרבי והיה ניצחון יפה שצדוק הצטיין בו עם 26-16.

הסיבוב השני לא האיר לנו פנים בלשון המעטה,
הפסדנו לבלגיה שיש להם העונה התקפת חוץ מהטובות שראיתי אי פעם בנבחרות צעירות. אחרי זה הפדנו לצרפת ביתרון גישה, כנראה שההחלטות הטקטיות שלי לא היו הכי טובות פה אבל גם צריך לפרגן לצרפת שגם להם יש העונה סגל מעולה.
בכללי, הרמה באליפות העולם העונה לדעתי מאוד גבוהה.
אתמול כבר היה המשחק שסופית הכריע שלא נגיע לחצי הגמר העונה, ולמרות אזורית מוצלחת הבנו בעצם שעם כל הכבוד לגבוהים הצעירים שלנו, הם לא יכולים להתמודד כרגע ברמה הזאת.

סה"כ הקמפיין אומנם נגמר בטעם לא טוב, אבל אני חושב שהוא לא היה רע מדי.
שיחקנו כל העונה עם גבוהים בפיגור של עונה, הצלחנו לעבור שלב מבית לא פשוט שהודחו ממנו שתי נבחרות חזקות ובסופו של דבר כן נתנו את ההמשכיות של להגיע ל8 הגדולות בעולם, שזה לא דבר שהוא מובן מאליו אבל קורה בזכות עבודה קשה ומתמדת של כל האנשים בקהילה שלנו.
בעיקר חשוב לציין את שלישיית הגארדים של יואב שהובילה אותנו העונה - קשאני, הכהן וקליין. גארדים מהטובים שנראו אי פעם בנבחרת שלנו.
בנוסף גם הרבה תודה לשאר המאמנים של שחקנים העונה, שעשו עבודה מעולה באימונים וגם שמרו על כושר טוב:
אלכס עם רשקובסקי, נאור עם חיים גורן, אופק עם חנן נועם ויוסי חדד, עידו עם צדוק ופרבוחין ואביב עם ספיר סורני ובירוק.
נבחרת נמדדת לפי העומק שלה והחוזק בכל עמדה במגרש ולא רק לפי הכוכבים, ככל שיהיו יותר מאמנים שיקחו בכל עונה מתאמנים ישראלים ויאמנו אותם לנבחרת, ככה נהיה יותר טובים.

נשאר משחק אחד ללא חשיבות נגד איטליה בשבוע הבא, ועד סוף העונה בעיקר ננסה לתת לרהב קשאני לשבור שיאי נקודות כנראה.
אחרי המשחק נגד איטליה אני כבר אזמן את הסגל לעונה הבאה. את הגבוהים אנחנו כמובן מכירים טוב כבר מהעונה, אבל
יש גם גארדים ברמה מאוד גבוהה (2 מהם אפילו היה בסגל העונה, למרות שלא קיבלו כל כך הזדמנות) וזה סגל שאמור להגיע עד הסוף .
מה שנקרא,
You don't wanna see us next year.

עוד לא החלטתי אם לנסות להמשיך לקמפיין נוסף בנבחרת הצעירה, נראה בשבועיים הקרובים (:

נ.ב
הזדמנות טובה להזכיר לכולם שבקרוב הדראפט ואולי כדאי שתתארגנו כבר על מתאמנים אם אתם מתכננים להביא מתאמנים חדשים. כל מי שרוצה לשאול שאלות או להתייעץ על אימון צעירים מוזמן לכתוב לי הודעה, או הכי טוב - להצטרף לקבוצת הווטסאפ שלנו שכבר יש בה 90 אנשים!

This Post:
22
315990.89 in reply to 315990.88
Date: 2/15/2024 3:26:16 AM
Ein Gedi Cliffs
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6262
תישאר תישאר תישאר!
תודה על העדכון ויופי של עבודה