хахаха Проговорио Ђики из тебе... ма ко сме да пљуцне по његовом ставу и виђењу демократије...одмах поделе на ''нас'' и ''њих'' ...дедер полако са тим Сорошевским учењима
...па се одма латиш сендвича и Вучка, вероватно је он крив и за то... одма застава смета, од компијутерске фотеље одма му се привиђају министарске...
Па кад те слушам просто ми жао што не гласах за Вучка онако српски из ината, јер не опстаје он на власти што је добар него што су они "твоји" староседеоци из круга двојке 5 пута гори, а маса мајмуна како називаш грађане Србије то добро види и зна.
Ај јебо политику, Н1 треба да се гледа пуца ме национализам, а тете са те прозападне телевизије кажу да је то штетно...штетно по "нас'' Србе,штетније и од оне литијумске батерије.
Него како било на оном фестивалу Мирдита-лаку ноћ?
ПС. Признај да се ложиш на Јовану Јеремић... Јагодинка кад умеси кифлу, мртва уста би је јела... хахаха
Лаку ноћ Ћуто-будући селекторе "republjik kosova" и опрости на ћирилици
I opet samo auuuuu 😱😱😱😱😱😱
Majko moja 😱😱😱😱😱
Izvinjavam se BB naciji što sam uopšte imao smelosti da kažem svoj stav i mišljenje na postavljeno pitanje dotičnog.
Jer stav i mišljenje nisu traženi, već je postojala samo želja da se neko napadne, neko ko nema ružičaste naočare.
Jedno sam kroz život naučio, a to je da se sa bu...ama ne treba raspravljati. Tako da....
Još jednom izvinjenje sa moje strane svima koji su pročitali prethodnih par postova.
Nije vam bilo lako, ali se nadam da je i vas nasmejalo makar jednim delom koliko je mene 😄😄😄
Živopisan lik 😊
Last edited by dumbarajko at 7/3/2024 1:30:53 AM