Πράγματι αναφερόμουν στον Λύγκα που τυχαίνει να είναι συνονόματός σου.
Δυστυχώς είναι δύο οι λόγοι που δεν μπορώ να υποστηρίξω την υποψηφιότητά σου.
Ο πρώτος είναι πως μέχρι να αναρτήσω το post μου δεν είχε εμφανιστεί κανείς, συμπεριλαμβανομένου και εσένα.
Τουλάχιστον όμως, εσύ με την απάντησή σου μας έδειξες ότι διαβάζεις το forum, αλλά δεν έθεσες εαυτόν στο εκλογικό σώμα, δεν μας κατέθεσες καμία σκέψη σου για το παιχνίδι, δεν μας συστήθηκες και από τη στιγμή που κατεβαίνει ο νυν τεχνίκος δεν μας ανέλυσες για ποιο λόγο θα κάνεις κάτι καλύτερο από τον Λύγκα.
(Αν δεν έχεις πάρει γέυση από ερωτήσεις/τεστ JohnnyB (respect1) και Niko64 (respect2) δεν θα αντέξεις την πρώτη χρονιά στο τιμόνι)
Ο δεύτερος είναι πιο ουσιώσης, αλλά πέρα για πέρα αληθινός. Όταν έβαλα εγώ υποψηφιότητα για την Εθνική ανδρών ήμουν και γω 3 σεζόν στο παιχνίδι, όπως εσύ τώρα, με καλύτερο ρεκόρ από το δικό σου και 2 σερί ανόδους.
Κοίτα τα αποτελέσματα μου με την Εθνική ανδρών τη σεζόν 11 και μέτρα χαστούκια. Το να βασίζεσαι μόνο σε αυτό είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος.
Μία Εθνική όμως έχει και μία τελείως διαφορετική πλευρά.
- Απαιτεί πλέον των γνώσεων του παιχνιδιού, γνώση ξένων γλωσσών, κυρίως αγγλικών, διπλωματικές αρετές για να κερδίζεις εύνοια από ξένους και Έλληνες managers, τόσο για την πορεία σου στις διοργανώσεις (πχ όπως κάναμε με τη Γαλλία φέτος), όσο και για την προπόνηση παικτών.
- Διάθεση-υπομονή και γερό στομάχι να αντέξεις κριτική δικαιολογημένη (πχ Johnnyb, Niko64) ή παράλογη (πχ Astepao).
- Πείσμα για να αντέξεις τα χαστούκια που θα έρθουν αργά ή γρήγορα.
- Γνώση υπολογιστών (excel κυρίως) για την ταξινόμηση και παρακολούθηση της λίστας παικτών που ο αριθμός τους θα ξεπερνάει τους 150 κάθε σεζόν.
Αυτά δεν μπορείς να τα μάθεις από την ομάδα σου που κανονίζεις εσύ την προπόνηση και κατ'επέκταση την αγωνιστική κατάσταση των παικτών σου, που κανονίζεις εσύ τις μεταγραφές και γενικά έχεις τον πλήρη έλεγχο.
Βλέπεις από τη στιγμή που ξανακατεβαίνει ο Λύγκας, θα ήθελα να επανεκλεγεί, όχι μόνο γιατί ξέρει το παιχνίδι από πλευράς τακτικής (γιατί αυτό μπορεί να το ξέρεις και συ το ίδιο καλά), αλλά κυρίως επειδή διαθέτει τα παραπάνω και έχει ξεκινήσει ένα έργο που θα ήταν καλό να ολοκληρωθεί.
Φιλικά
Γιάννης
The secret of communication lies in defeat...