Most nincs elöttem pontosan Ákos Jónás mit tud, de tavaly év elején már BD-ben játszott, szóval valszeg már elötte kapta a KV-t. Ennek ellenére úgy emlékszem, azért annak a srácnak sok kárt nem okozott.
Amúgy idén két srácba is belefutottam a fiatalok közül, akitől szerintem értelmetlenül magas KV-t kértetek 18-19 éves korban, pedig ECS/C anyag mindkettő nem BD! Mindezt úgy, hogy én senkitől nem kaptam se levelet se megkeresést azzal kapcsolatban, kiből mit szeretnétek neveltetni, ki milyen edzést kapjon. Volt aki 3 helyről kapta a különböző infókat (cimi, scout, én), a végén már nem tudta eldönteni most mi legyen. Mondhatom nagyon optimális. Nehogy szezonok múlva azzal gyertek, mit csinált az U21 ezekkel a srácokkal! Pár héttel elmúlt már a draft és a választás is, de nem keresett meg senki sem, hogy egyeztessünk milyen elképzeléseitek vannak bizonyos posztokra edzéssel kapcsolatban. A 19 évesen draftolt MVP+ potosokkal se tudom végül mi lett. Megy a kukába az összes gond nélkül, vagy foglalkoztatok velük? Erről is írhatnátok pár sort.