Herkese Merhabalar,
Gruptaki son resmi maçımızı oynadık.
Arnavutluk galibiyeti ile bu senenin resmi maçlarını tamamlamış olduk.
Takımımıza yeni dahil olan, Kayahan Miran'a ayrıca hoşgeldin diyoruz..
Önümüzdeki sene'nin kadrosunda yüksek ihtimal, 2 oyuncu aramızda olmayacak. Ayrıca takımın göz bebekleri İsmail ile Gökhan'ın yaşları itibari ile çok fazla aramızda kalamayacakları aşikar. 1sezon daha oynarlarmı sezon sonu tekrar değerlendireceğim. Dönüşüm sürecinde adım adım yeni oyuncular ile yolumuza devam edeceğiz.
Uzun oyuncu problemi'ni esasen dile getirmemiştim ama, Genel olarak bu problemi yaşıyoruz diyebiliriz.
İleriki dönemler için takıma dahil olmasını düşündüğüm 2 isim var. Düşündüğüm şekilde antremanlara devam ederler ise kullanıcı sahipleri bu kişiler için net 2-3 sezon'a ihtiyaç var diyebilirim.
Bazı uzunlarımızda ise, sadece tek odaklı gelişimler'de söz konusu. Bunlar'dan birine isim olarak örnek vermem gerekirse Tevfik Fedakar diyebiliriz. İç özellikleri iyi, fakat diğer yönden özellikle Pas vb. gibi katkı sağlayabilecek özelliklere yeteri kadar sahip değil. (Tevfiğin yetişmesinde emeği olan hocama'da benzer şeyleri paylaştığım için konuyu net bir şekilde anlatabilmem adına oyuncu ismi vererek konuyu aktarmak istedim)
Takım olarak dış yönümüz evet kuvvetli, ama aynı durumun Uzunlar için olduğunu tam olarak söyleyemiyorum. Bu sebeple olası yeni draftlar dahil olmak üzre Uzun oyuncu yetiştirmeye özen gösterilmesi gerektiğini sizlere net bir şekilde ifade edebilirim.
Belki'de ülke olarak bu konu'da maaş vb. gibi durumlardan dolayı çok eğilmiyoruz. Fakat bunu bir miktar'da olsa kırmamız gerekiyor. Özellikle hali hazırda, Uzun oyuncu yetiştiren arkadaşlar var ise lütfen eğitim programlarını bırakmasınlar.
Herkese keyifli haftasonları diliyorum.
Ernesto