Tahle situace je známá, nestala se poprvé. Myslím, že jsem na to někde i BB-many upozorňoval, ale nejsem si jistý, jestli byla od nich nějaká reakce a jaká.
Každopádně bych v tomto případě rozlišoval mezi 2 situacemi, přičemž nevím, která to bylo v tomto případě (zatím to ale fungovalo tak, že hráče umístilo na trh znova za 0 a s novým deadlinem v obou):
1) hráč na TL, na kterém není bid - tam mi přijde nové umístění na trh za 0 absolutně legitimní, otázkou je, jestli je potřeba měnit deadline, v případech, kdy do deadline zbývá méně než určitý počet hodin (24?, 12?) bych asi deadline o 24 hodin posunul (ať končí ve stejný čas, jen jiný den)
2) hráč na TL, na kterém je bid - tam mi přijde nové umístění na trh zbytečné a nechal bych doběhnout původní aukci.
Každopádně by to chtělo, když na nějakou takovou věc narazíte, tak ji nepsat jen na české forum, ale (dle povahy věci) napsat taky na bug forum nebo suggestion forum (nedíval jsme se teď po ránu, jestli si v tomto případě náhodou tak neučinil, ale troufnu si odhadnout, že ne). Ale tam potkávám jen 2 další české manažery. Je potřeba si stěžovat na správných místech, aby se některé věci změnily (i když samozřejmě s Čumplíkem už se nic nestane, ale mohlo by to zamezit podobným případům v budoucnu).
Doufám, že zítra diablo porazíš i bez něj a nebude to další nepřekonatelná překážka v cestě za postupem.