BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109304.8 in reply to 109304.7
Date: 9/9/2009 4:44:04 AM
Overall Posts Rated:
5050
Καλησπέρα παίδες. Καταρχήν θέλω σε εσάς που θα απευθυνθώ (όλους τους υποψήφιους κατηγορίας V) να ξέρετε ότι θεωρούμαι σαν και εσάς. Το ότι ανέβηκα μια κατηγορία με χίλια ζόρια δεν σημαίνει τίποτα. Όντως το να βάλεις υποψηφιότητα είναι δελεαστικό αλλά ΊΣΩΣ να μην μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε μια τέτοια θέση. Μπορεί να κάνατε το 1-9 μόλις παραλάβατε την ομάδα 13-9. Είστε καλοί μάνατζερ αλλά όχι επιπέδου εθνικής. Τουλάχιστον της δικής μας εθνικής... Πολλοί από εσάς πιθανόν να μην ξέρετε μερικές βασικές λειτουργίες του παιχνιδιού. Σε αυτό το παιχνίδι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μετράν οι ιδέες και οι καινοτομίες για να γίνεις top coach. Μετράει η εμπειρία... πράγμα που δεν νομίζω να αποκτήσατε παίζοντας το παιχνίδι ένα μήνα...

This Post:
00
109304.9 in reply to 109304.8
Date: 9/9/2009 4:59:58 AM
Overall Posts Rated:
155155
Εκτος απο την εμπειρία στην διαχείρηση του υλικού καθώς και στα συστηματα, το πιο σημαντικο ειναι να καταλάβουν τι δουλειά χρειάζεται...Ο γιαννης (kavala44) είναι πολλές ώρες online για να σκαουτάρει τις αντίπαλες ομάδες και τους αντίπαλους παίκτες...
Επίσης οι νέοι θα πρέπει να ξέρουν οτι μονοι τους δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα....Αυτη την στιγμή η εθνική νέων, εκτος του προπονητη, αν δεν κάνω λάθος εχει τουλάχιστον 10 ακομα παιδια που κάνουν σκαουτινγκ είτε για παίκτες ειτε για τις αντίπαλες ομάδες.....
Οπότε οταν λένε πως "θα οδηγησω την ομάδα στην κορυφη" κτλ που τα έχουμε ακούσει άπειρες φορές, θα πρέπει να ξέρουν πως δεν μας συγκινουνε.....Ασχοληθείτε λιγάκι σαν σκαουτερ της εθνικης να δειτε τι χρειάζεται και πως πρέπει να δουλευει μια εθνικη ομάδα που θέλει να εχει προοπτικη και μετά, αν αντέχετε, δοκιμάζετε ξανά να βάλετε υποψηφιότητα...
Αλλά πρώτο βήμα ειναι να μάθετε τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστα μια εθνική ομάδα..Αλλιώς θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος...

ΥΓ:Θα πρέπει επίσης να πω οτι όσοι θέλουν να γίνουν προπονητες μιας επιτυχημένης εθνικής, θα πρέπει να εχουν στο μυαλό τους πως ίσως πολλές φορές χρειαστεί να δουλεψουν σε βάρος της ομάδας τους...Εχετε και αυτο στο μυαλό σας....

Φιλικα παντα
Lygas

From: nikos64

This Post:
00
109304.10 in reply to 109304.6
Date: 9/9/2009 5:06:15 AM
Overall Posts Rated:
303303
Telos pisteuw oti an kapote o kavala44 kourastei na prosferei tis upiresies tou stin ethniki, tote tha prepei na einai upopsifioi kapoia apo ta paidia tou texikou team tis ethnikis kai oxi kapoios pou den exei asxolithei katholou me tin ethniki.

Σαν σαφη υπαινιγμο υπερ μελλοντικης υποψηφιοτητας του τακη το εκλαμβανω

From: takis17

This Post:
00
109304.11 in reply to 109304.10
Date: 9/9/2009 5:10:47 AM
Overall Posts Rated:
1010
nai isos na exeis dikio alla entaxei den voithao mono ego tin ethniki einai <<polla>> paidia!alla nai tin ethniki pou thelo na coacharo tora gia auto tin thelo den exo kamia orexi na asxoloume me xenes xores alla gia na ginei kapoios coach tis u21 prepei na exei doulepsei me tetoia paidia!pisteuo oti i u21 einai poli pio diskoli apo tin kanoniki!

This Post:
00
109304.12 in reply to 109304.11
Date: 9/9/2009 5:16:04 AM
Overall Posts Rated:
5050
+1

From: pant21

This Post:
00
109304.13 in reply to 109304.12
Date: 9/9/2009 5:45:19 AM
Overall Posts Rated:
00
Ola ta paidia pou einai sto texniko team tis ethnikis omadas exoun to dikaioma na prosdokoun ta inia tis ethnikis omadas kapoia stigmi.

Twra pantos pisteuw oti i kaluteri epilogi einai na meinoun ws exoun oi ethnikoi mas proponites, kai kapoia stigmi, efoson korestoun apo tis epituxeies tis ethnikis omadas (makari na einai polles) na dwsoun tin skitali stous neoterous :)

This Post:
00
109304.14 in reply to 109304.13
Date: 9/9/2009 8:20:09 AM
Overall Posts Rated:
00
συγνωμη πιστευει κανεις οτι θα κανει αλλος αμα βγει τι δουλεια που εκανε ο kavala44 ?
μην τρελαθουμε!!

This Post:
00
109304.15 in reply to 109304.14
Date: 9/9/2009 6:44:07 PM
Overall Posts Rated:
155155
Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω δει κάποιον άλλο υποψηφιο να έχει γράψει κατι ουσιαστικο για την υποψηφιότητά του......

Μακάρι αυτό να αλλάξει γιατί τότε θα έχουμε πραγματικά τον καλύτερο προπονητη που μπορούμε...Ο ανταγωνισμος μεταξυ των υποψηφιων είναι κάτι που μονο καλά θα κάνει!!!Αλλά πρέπει οι υπόλοιποι να προσπαθήσουν να μας κάνουν να ασχοληθούμε μαζι τους οπως έκανε ο kavala44 πριν 2 αγωνιστικές περιόδους...
Βαρέθηκα τα λόγια του αέρα....Ας μας πούν και οι υπόλοιποι επιτέλους τι σκοπεύουν να κανουν και πως θα κινηθούν....

George Carl μπορεί μέσα στους υπόλοιπους υποψηφίους νΑ ειναι μερικοι που να είναι καλλυτεροι κιόλας απο τον kavala44...Ας μας κανουν να ασχοληθούμε μαζί τους,,,,,,,

ΚΑντε μας να το σκεφτουμε να σας ψηφίσουμε γιατί αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι δεδομένο....

This Post:
00
109304.16 in reply to 109304.15
Date: 9/9/2009 7:59:04 PM
F.C Aris P.
IV.21
Overall Posts Rated:
1717
egw lew na psifisoume to coach kavala..pou tha fanei kathara to ergo tou.giati mes se mia dietia de prolavaineis na deikseis tpt spoudaio..tora arxizoun na anaptissontai oi paiktes mas nearoi.mia 4 etia omws ftanei na deis tis epidoseis giati oloi mas kseroume poli kala pws apo 18 xronon ginontai 22 pou simainei mes 4 xronia tha doume ti ergo ekane o kathe proponitis tis elladas.pou simainei afou ta pige kala o coach giannis(kavala44) giati na mi tou dosoume mia eukairia akoma?peite mou eilikrina kanamete pote 8 seri nikes?kai malista se deuteri thesi...???doste tou mia eukairia pou tha fanei to ergo tou..mou exei eksigisei tote o giannis to ergo tou..kai ton iposthrzw apolitws..ti lete paidia?etsi de prepei sosta?skefteite to..an allaksoume proponiti allazoun polla sxedia...kai ante pali apo tin arxi..simfoneite?

This Post:
00
109304.17 in reply to 109304.16
Date: 9/10/2009 12:12:27 AM
Overall Posts Rated:
303303
Συγγνωμη ..αλλα δεν εισαι υποψηφιος ?!!!!!

From: Tyfonas
This Post:
00
109304.18 in reply to 109304.13
Date: 9/10/2009 3:08:23 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Κανονικά λόγω τις θέσης μου δεν θα έπρεπε να παρέμβω, αλλά βλέπω πολλές υποψηφιότητες που είναι ανούσιες, και θέλω να σας πω τι είναι να είσαι Εθνικός προπονητής.

Ο Εθνικός προπονητής θα πρέπει καθημερινά να είναι on-line για αρκετές ώρες ώστε να κάνει έλεγχο τους παίκτες,να απαντήσει στα πολλά π.μ,να είναι σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των παικτών ,να είναι συνεχώς παρών στα φόρουμ σε θέματα που αφορούν την Εθνική,να συνεργάζεται άψογα με τον άλλο Εθνικό προπονητή και άλλους έμπειρους χρήστες.

Εκ πείρας πλέον σας πληροφορώ ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας με την Εθνική ομάδα η προσωπική μας ομάδα χάνει αρκετά σε χρήματα και οργάνωση(εγώ όσο καιρό είμαι ΝΤ δεν έκανα ούτε 1 μεταγραφή με αποτέλεσμα να ''γεραση'' η ομάδα μου και να πέσει σημαντικά η αξία τις).

Ο Κavala44 έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην θητεία του και έχουμε άψογη συνεργασία.....δεν θα πειραματιστώ λοιπόν σ'αυτες τις εκλογές.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Advertisement