Αποσύρω την υποψηφιότητα μου.
Μετά από 9 σεζόν στο παιχνίδι είχα αποφασίσει να δοκιμάσω ως προπονητής στην εθνική ομάδα.
Είδα όμως τις τελευταίες δύο ημέρες ότι η λογική παιχτών - χρηστών, δε συμβαδίζει με τη δική μου και τη λογική που έχω για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Δε θέλω ούτε να προσωποποιήσω, ούτε να στοχοποιήσω κάποιον συγκεκριμένο χρήστη.
Οπως όμως μιλάμε εδώ για ευθύνες, πίεση, χρόνο, κριτική και άλλους όρους που ο καθένας μας μεταφράζει υποκειμενικά...
...εγώ αφήνω το δρόμο ελεύθερο (όντως γιατί μαλάγαμε σα να έχω ήδη ψηφισθεί? ) σε όποιον μπορεί να ανταπεξέλθει στους παράγοντες αυτούς... που κατά τη γνώμη μου δε σχετίζονται με το παιχνίδι καθ' αυτό...
Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους ότι και να κάνουν όσο χρονών κι αν είναι...
Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν, τα καλά λόγια που είπαν για μένα ως παίχτη, να υποσχεθώ ότι θα στηρίξω τον επόμενο προπονητή (καλό κουράγιο...) και φυσικά να ευχαριστήσω τον Τυφώνα για την όλη στάση του αλλά κυρίως για το ότι έχει προσφέρει μέχρι τώρα.
Θα στηρίξω προσωπικά στις εκλογές τον Kajabbaρ. Αν βέβαια υπάρξουν κι άλλες συμμετοχές πιο έμπειρων παιχτών... που έχουν και την πείρα εθνικών ομάδων και φυτωρίων αλλά και μεγάλων κατηγοριών... εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!
Κύριοι... ΕΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ... ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!
καλή συνέχεια σε όλους.