Eto , od svog posla ja sam zaboravio da uradim jednu vrlo bitnu stvar a to je da se predstavim
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
(hvala LA-BiT@NgA sto si me podsetio)
Zovem se Nemanja, BB igram vec skoro dve godine (mislim da sam poceo u sezoni 5). Prve 2-3 sezone apsolutno nisam imao pojma sta treba u igri da radim. Kad sam polako shvatio kako sve funkcionise tada su poceli da dolaze i rezultati.
Pre nekoliko sezona sam imao jedan od najjacih timova u ligi III u srbiji ali sam zbog neiskustva ispao vec u prvom kolu plej ofa. Tada sam odlucio da cu da potpuno promenim ekipu, rasprodao sam igrace koje sam do tada trenirao (koji su bili slabog potencijala) i doveo dva igraca velikog potencijala na kojima sam izgradio tim. Naravno, te sezone sam bio mnogo slabiji od ostalih timova ali sam bio uporan i vec u narednoj sezoni sam uspeo da prodjem u ligu II.
Za te tri sezone sam uspeo da istreniram verovatno jedno od najboljih mladih krila na svetu (Cane Vidojevic) tako da sam dosta iskustva sakupio i sa treninzima spolja i unutra. Sada igram drugu sezonu u ligi II u Srbiji.
Ujedno sam i postao LA u Srbiji i vrlo sam aktivan u nasoj zajednici.
Ideja za kandidovanje na izborima dosla je nekako odjednom a mislim da bih sa svojim iskustvom mogao da pomognem dosta u razvoju BB zajednice u Makedoniji. Voleo bih da ceo balkan bude jak u BBu kao i u pravoj kosarci
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Toliko o meni, ako imate pitanje, rado cu da odgovorim
Pozdrav,
Nemanja