Ja też bardzo żałuję tego meczu, bo przyznam, że liczyłem na zwycięstwo... Według mnie decydujące znaczenie maiła płynność ataków rywali... Zwracałem uwagę już przed meczem, ze Kolumbijczycy mają świetnych PG i raczej należało się spodziewać, iż to będzie ich mocna strona. Chcąc ograniczyć poczynania ich obwodu dałem 3-2 w obronie... Jednak na niewiele to się zdało...
Nasi obwodowi poza Swiatczakiem no i może Grzoną nie za bardzo mają podania....a Ci co je mają odstają z kolei w OD czy rzutach... Jest 2-3 zawodników, którzy jeszcze w tym sezonie mogą dołączyć na obwód ( z podaniami, rzutami i OD ) ale na razie musimy grać tym co mamy.
Wiśnia nie zagrał przez formę. Wiem, że jest w farmie ale managera nie było przez jakiś czas i grał domyślnym ustawieniem dlatego zdecydowanie przegiął z minutami. W tym tygodniu już powinno być lepiej... No ale robi się inny problem - kasa zaczyna się kończyć i chyba niebawem Wiśnia będzie potrzebował nowego domu... Jakby ktoś coś wiedział to będę wdzięczny
Co do Strojanowskiego to zagrał bo planowałem LI a on w IS jest niezły... Z tego samego powodu w NT na ten mecz nie było Lüderitza. Jest on w szerokiej kadrze i jak będzie potrzebny to na pewno go powołam tym bardziej, ze jest jednym z lepiej broniących i zbierających zawodników.