Imas BB mail, ako te stvarno nesto zanima, pitaj. Ako su tvoji postovi(kao i obicno) reklama za SS, onda nemamo sta da picamo. Kandidatura jeste prosta i smesna. Ako prodjem medju pet menadzera,bice opsirnija. Do tada nema razloga za prosipanjem mudrosti. Ja govorim o mladoj repki,a ne o A timu. Ako si citao postove pre proslih izbora, znas sta je sustina moje kandidature(a koliko se secam, raspravljali smo se). Mada ja mislim da ti ni ne razmisljas o onome sto si procitao,vec se uhvatis za jednu sitnicu i nju spominjes tokom cele rasprave. To sto cete da me uzmete na zub, niie nista strasno, tako vi postupate sa konkurencijom i obicno gubite takve bitke. Dumba, ako ste stvarno toliko ucinili i toliko se zalazete za repku, ja bi trebalo da budem potpuno nebitan faktor ovde. Mada ni Sirko nije zeleo da bude vas kandidat,vec je samostalno izasao na izbore, zato sto zna koliko ste pozeljni kao podrska... Imao je i kotur odlicnu prezentaciju i plan, pa sta? Dumba, ne treba ti rasprava samnom. Bolje cete proci ako budete cutali, ovako ce se ljudima otvarati oci. Tama je vasa prednost...