BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
158766.8 in reply to 158766.7
Date: 10/6/2010 4:18:37 PM
Overall Posts Rated:
427427
daj bre kakav plan trebas da imas...krecemo iz dna...plan je da se borimo u svakom mecu sa tim sto imamo...vizija za moj klub je da treniram nekoliko igraca i da njihovom prodajom posle nekoliko sezona kupujem igrace za ostale pozicije ali to nema veze sa ovim...u repkama je glavna taktika i proucavanje protivnika...a kako ne znam ko ce nam sve biti rival nmg da kazem ni sta je plan...plan je da dobijemo slabije i da se borimo koliko forma dozvoljava sa jacima pa da se malo podignemo iz ove jame...a da sledece sezone izborimo neki vise sesir...posto mi ove sezone ni kao najveci optimisti dalje necemo ici :D necu nikog u nista da ubedjujem...ko me zna taj zna da li moze da ima u mene poverenja ili ne...ko me ne zna neka pita sta god hoce... :D

This Post:
00
158766.9 in reply to 158766.4
Date: 10/6/2010 4:37:20 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
sad sam skontao da smo otprilike u isto vreme poceli da igramo i da imamo otprilike slicne ekipe (ja treba da obavim jos koju kupoprodaju uskoro), tako da cu samo zbog toga da glasam za tebe... barem dok se ne pojavi neki ozbiljniji kandidat
edit: a o kolegijalnosti da ne pricam
edit br 2 sad videh da se superstar kandidovao... tako da se sad dvoumim... ne sumnjam da bismo i ti ili ja bili na njegovom mestu da smo tada poceli ...njegov adut je iskustvo, ali ga jbe strucna sprema

Last edited by LA-Saur0n at 10/6/2010 4:50:45 PM

This Post:
00
158766.10 in reply to 158766.6
Date: 10/6/2010 4:37:32 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ovo jesu pravi izbori. Nisu politicki,ali jesu izbori. To sto bih ja izlozio sta hocu i sta necu da radim, nece uopste uticati na glasace, samo bi pojedinima dalo razlog da me blate. Putem BB mejla nisam uticao na menadzere da glasaju za mene, vec sam im pomagao i uticao na njih da pravilno razvijaju domace igrace( a produkti mog zalaganja ce se videti u skorijoj buducnosti). Opet to jesu slabije aktivni i priznati menadzeri, ali njima upravo ovakva pomoc je najpotrebnija. nema potrebe da brines da li cu dobiti izbore, zato sto je broj tih menadzera mali da bi mi doneo neku prevagu.
Sto se tice pljuvanja, jesam pljuvao ali ne da bih sticao poene za izbore i sl(sto smo mogli da vidimo skorije na forumima), nego zato sto se nisam podrzavao neke stavove. Sto se tice tog" najprljavijeg moguceg nacina", posedujem samo jedan akaunt (nemam ni polubrata ni musku tetku koji igraju samnom),tako da to necete videti od mene. Mene ne zanimaju titule, zanima me repka. Ako se pojavi kvalitetniji menadzer na izborima, ja cu se povuci i podrzati ga. Do tada tu sam...
I jos jedna bitna stvar voditi repku nije isto sto i voditi tim,tako da to sto sam drugoligas ne treba da znaci da sam bih bio losiji selektor od, recimo, tebe. Imam dovoljno vremena za vodjenje repke i zato sam se i kandidovao(oslobodjen sam vojske). Iz toga mozes da zakljucis da imam malo vise od 12 godina... A jedan glas vec imam, naravno svoj. Naglasavanje toga u tvom postu je samo bespotreban zakljucak... Uzivaj Dumba...

This Post:
00
158766.11 in reply to 158766.10
Date: 10/6/2010 4:53:56 PM
Overall Posts Rated:
427427
kandidovao se superstar :D sad je ovo samo zezanje :D cisto prestiza radi :D

This Post:
00
158766.12 in reply to 158766.11
Date: 10/6/2010 4:57:52 PM
Overall Posts Rated:
872872
Meni nije. Samo jednog menadzera smatraam za ozbiljnog i tek kad vidim njegovo ime medju kandidatima, povlacim se. Do tada sam vrlo ozbiljan...

This Post:
00
158766.13 in reply to 158766.8
Date: 10/6/2010 5:08:54 PM
Overall Posts Rated:
740740
daj bre kakav plan trebas da imas...krecemo iz dna...plan je da se borimo u svakom mecu sa tim sto imamo...vizija za moj klub je da treniram nekoliko igraca i da njihovom prodajom posle nekoliko sezona kupujem igrace za ostale pozicije ali to nema veze sa ovim...u repkama je glavna taktika i proucavanje protivnika...a kako ne znam ko ce nam sve biti rival nmg da kazem ni sta je plan...plan je da dobijemo slabije i da se borimo koliko forma dozvoljava sa jacima pa da se malo podignemo iz ove jame...a da sledece sezone izborimo neki vise sesir...posto mi ove sezone ni kao najveci optimisti dalje necemo ici necu nikog u nista da ubedjujem...ko me zna taj zna da li moze da ima u mene poverenja ili ne...ko me ne zna neka pita sta god hoce...

a sta mislis da li je Asirko imao neki plan kad je uzeo A tim, ili su ovi rezultati samo plod puke slucajnosti?

This Post:
00
158766.14 in reply to 158766.10
Date: 10/6/2010 5:14:25 PM
Overall Posts Rated:
740740
I opet kazes da neces da pricas. Kako onda da znamo sta je to sto ce biti tvoje DELO? Mozda to DELO bude da jos vise srozas ovu repku? Onaj prethodni je makar obecavao DELO, ali ga nije sproveo. A tvoje DELO stoji negde u magli i kad budes napustao repku (ako kojim pukim slucajem postanes selektor) uvek mozes da kazes da si ti tvoje DELO sproveo u DELO i da si bas to hteo. Ma koliko visoko ili nisko mi bili.
Isto pitanje i za tebe. Da li mislis da je Asirko imao neki plan za A tim? Ili je samo obecavao DELO?
Ipak su ovo, sto bi ti rekao, PRAVI IZBORI.

From: Jabus
This Post:
00
158766.15 in reply to 158766.14
Date: 10/6/2010 5:18:53 PM
Overall Posts Rated:
9393
no, ima li neki kandidat koji će izneti pravi plan i program rada? da ne ulazim posebno u kampanje dosadašnjih kandidata, koji su se oglasili na forumu, ali to u principu deluje manje-više neozbiljno, ako išta, upravo iz razloga "samo da imam jedan glas"

objektivno, mlada reprezentacija je i bitnija od seniora, jer su svi današnji seniri produkt kvalitetnog rada mlade reprezentacije, tako da bi doza ozbiljnosti ovde imala smisla

This Post:
11
158766.16 in reply to 158766.14
Date: 10/6/2010 5:28:52 PM
Overall Posts Rated:
872872
Reci mi, sta ja treba da kazem da bi ti bio zadovoljan(da ti pomognem,pitanje je retoricko)? Verovatno vecini znace prazna obecenja, ali ja tako ne igram. Citaj izmedju redova, necu iz svakog posta da ti izvlacim sustinu. Ko shvati,glasace za mene i obrnuto. Posto vi SLAVNI menadzeri ne zelite da date svoj maximum za repku, ne spreecavajte one koji to hoce. Mozda ih nema puno, ali za razliku od tebe ja znam ko su... I sto se hvatas ti za Sirka? Koja je poenta njegovog pominjanja? On se nece kandidovati...

This Post:
11
158766.17 in reply to 158766.16
Date: 10/6/2010 5:47:21 PM
Overall Posts Rated:
740740
Reci mi, sta ja treba da kazem da bi ti bio zadovoljan(da ti pomognem,pitanje je retoricko)? Verovatno vecini znace prazna obecenja, ali ja tako ne igram. Citaj izmedju redova, necu iz svakog posta da ti izvlacim sustinu. Ko shvati,glasace za mene i obrnuto. Posto vi SLAVNI menadzeri ne zelite da date svoj maximum za repku, ne spreecavajte one koji to hoce. Mozda ih nema puno, ali za razliku od tebe ja znam ko su... I sto se hvatas ti za Sirka? Koja je poenta njegovog pominjanja? On se nece kandidovati...

Izmedju NE OBECAVAM i NE PRICAM ne postoji nista sto moze da se procita izmedju redova. Ovo "Ko shvati glasace za mene" verovatno mislis na samog sebe, jer tu nema sta da se shvati jer nista nije ni receno. Da li ti znas ko ima kakva zaduzenja za repku od nas "SLAVNIH" menadzera? Posto je odgovor verovatno da ne znas, onda bolje cuti da te ti "SLAVNI" menadzeri ne uzmu na zub. Vidis i ja znam ko je spreman da da maksimum za ovu repku.
Za Sirka se hvatam samo zato sto zelim da cujem od vas da li ste znali sta on zeli da uradi sa reprezentacijom? Da li je imao plan? Da li ga je, i kako, sproveo u delo? I kako se obratio svima prilikom svoje kandidature?
E ako to sve znas, onda razmisli koliko smesan ispadas sa svojom ovakvom kandidaturom. I koliko smesno izgledas u ocima iole ozbiljnih "menadzera" u ovoj igrici.

This Post:
11
158766.18 in reply to 158766.17
Date: 10/6/2010 6:10:07 PM
Overall Posts Rated:
872872
Imas BB mail, ako te stvarno nesto zanima, pitaj. Ako su tvoji postovi(kao i obicno) reklama za SS, onda nemamo sta da picamo. Kandidatura jeste prosta i smesna. Ako prodjem medju pet menadzera,bice opsirnija. Do tada nema razloga za prosipanjem mudrosti. Ja govorim o mladoj repki,a ne o A timu. Ako si citao postove pre proslih izbora, znas sta je sustina moje kandidature(a koliko se secam, raspravljali smo se). Mada ja mislim da ti ni ne razmisljas o onome sto si procitao,vec se uhvatis za jednu sitnicu i nju spominjes tokom cele rasprave. To sto cete da me uzmete na zub, niie nista strasno, tako vi postupate sa konkurencijom i obicno gubite takve bitke. Dumba, ako ste stvarno toliko ucinili i toliko se zalazete za repku, ja bi trebalo da budem potpuno nebitan faktor ovde. Mada ni Sirko nije zeleo da bude vas kandidat,vec je samostalno izasao na izbore, zato sto zna koliko ste pozeljni kao podrska... Imao je i kotur odlicnu prezentaciju i plan, pa sta? Dumba, ne treba ti rasprava samnom. Bolje cete proci ako budete cutali, ovako ce se ljudima otvarati oci. Tama je vasa prednost...

Advertisement