BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Μάνατζερ που γράφουν Ιστορία

Μάνατζερ που γράφουν Ιστορία

Set priority
Show messages by
This Post:
11
202297.9 in reply to 202297.8
Date: 11/14/2011 9:10:07 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
: ) για την ομαδα μου τι να γραψω? δεν εχει ιστορια ,ωσαν μανατζερ ειμαι ανυπαρκτος .

και στην ομοσπονδια μαλλον πλεοναζω !!! δεν θα προκαλουσα αισθηση .

υπαρχουν χρηστες πιστοι και ταγμενοι σε αυτην , ασε εμενα!!!!

From: bolzano

This Post:
00
202297.10 in reply to 202297.9
Date: 11/15/2011 11:57:09 AM
Overall Posts Rated:
2727
'Εκπληκτος είδα την ομάδα μου στη λίστα αλλά καραφλιάζω για δεύτερη φορά μάλιστα σήμερα.(1η στο φόρουμ της κατηγορίας μου).

"Ο dProfessionista ειχε το σχεδιο του με την ομαδα των ομηρων"

Όμβρος λέγεται,για όνομα του Θεού,γιατί το μπερδεύετε??!!

Last edited by bolzano at 11/15/2011 11:57:37 AM

From: kouklos

This Post:
33
202297.11 in reply to 202297.10
Date: 11/15/2011 2:23:18 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
συνεχισε να κανεις παπαδες και ας σε λεμε και ''οδυσσεα''

From: bolzano

This Post:
00
202297.12 in reply to 202297.11
Date: 11/15/2011 4:28:06 PM
Overall Posts Rated:
2727
Θεός!Το καλοκαίρι αλλάζω όνομα!

This Post:
33
202297.13 in reply to 202297.1
Date: 11/16/2011 12:25:30 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
ΛΟΙΠΟΝ επειδη μετα την αναρτηση του συγκεκριμενου τοπικ,δεκτηκα αρκετα προσωπικα μηνυματα και εγιναν αρκετες ερωτησεις για τον λογο που δεν συμπεριελαβα τον Ασυγκρατητο σε αυτους τους μανατζερ.

παιδια το εγραψα στην αρχη και το ξαναεργαψα μετα απο ερωτησεις σχετικα με τα κριτηρια των μανατζερ .

επειδη ομως δεν θελω να διμιουργουνται οποιδηποτε συννεφακια και ο νους του καθενος να τρεχει σε συνομωσιες και παιχνιδια κατω απο το τραπεζι ξανα τονιζω πολλες ομαδες δεν σχολιαστηκαν για τον λογο της παλαιοτητας τους ,στις ομαδες αυτες ανηκει και ο ασυγκρατητος ,ο οποιος ειχε ξεκινηση απο την 3 σεζον (εαν δεν κανω λαθος ) .!!!

εκτος απο αυτο τη πραγμα να ελεγα για τον αυγκτατητο ....τι τι ...οτι απο την στιγμη που εκανε εγραφη καθε καινουργιος μανατζερ ,οπως και εγω ,πηγαινε στην ελλαδα και εβλεπε τον πρωταθλητη ''αυγκρατητος'' κυπελλουχος ''ασυγκρατητος'' πατουσε πανω στο ονομα του να δει τη σωει ομαδα ειναι αυτη και του γυρνουσαν τα ματια σαν φρουτακια απο τα κυπελλα που εβλεπε μπροστα του ...? τι ναπω ..οτι ειχε γινει μυθος οχι μονο αυτος ακομα και το μπανερ του και προσπαθουσαν να το αντιγραψουν..τι να πω οτι ...οτι εμπαινε μεσα στους ομιλους του 3Β και τους εκανε ολους με τα κρομμυον , οι ξενοι τον ειχαν απο τις 10 καλυτερες ομαδες ... αλλωστε και τυπικα φαση λιστας ηταν (και εβλεπες την ελληνικη σημαια) τι ναπω... οτι την σεζον 13 ειχε καθηλωση την μιση ελλαδα ο 3ος τελικος απεναντι στον ολυμπιακο ( του νικολα) που το ματς κριθηκε ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!!! με βολη ...(εκεινη την μερα που το εβλεπα ειπα....οχι ρε π@@στη μου παλι)

τι να πω ... οτι στα φορουμ γινοταν παρσουλισμος για το ανομα του, στο δε της Α1 μιλουσε με φειδω (κρατουσε ενα προφιλ ανταξιο των επιτυχιων του) τι να πω οτι ολοι των μισουσαν επιδει ηταν επιτυχημενος ,μαζι και εγω , στο φορουμ της Α1 ειχαν βγαλει ολοι τον αστικο κωδικα ,ποινικο , εργατικο δικαιο μετα την ληξη των τελικων και εκαναν αναλυσεις επι αναλυσεων ,οτι φημολογουνταν (στο 3ο ημιχρονο) για σκευοριες ,δολοπλοκιες ,διαφθορα ,ελλειψη εμπιστοσυνης ....
οτι το facebook msn πηραν φωτια ...τι να πω οτι ειχε απασχοληση ολων των κοσμο του ελληνικου μπαζερ η αποχωρηση του ή οχι....τι να πω οτι ακομα τωρα κανουν λογο στιο φορουμ της Α1 (χαρητολογοντας για εαν συνεχιση ο ματσας το εργου του ασυγκρατητου)

τι να πω ....τι να πω ειλικρινα σε εναν ΝΕΟ χρηστη αυτη την στιγμη που διαβαζει αυτες τις γραμμες....αφου δεν τον εζηζε...μου θυμιζει τις συζητησεις με τον πατερα μου για τον μεγλυτερο ποδοσφαιριστη, να μου λεει για τον πελε και τον γκαριτσα και να τον κοιταω λες και βλεπω δεντρο ...

λοιπον Ο ασυγκρατητος ηρθε ειδε και απηλθε .... το εργο του ηταν τεραστιο ,ωσαν μανατζερ απιστευτος ,

το τοπικ που εγραψα αφηγητο μανατζερ που ειναι τωρα σε εν εργεια και εχουν μικρο χρονικο διαστημα γι αυτο δεν συμπεριελαβα εξ αρχης το ασυκρατητο ....

ΛΗΞΗΣ

From: nikos64

This Post:
11
202297.14 in reply to 202297.13
Date: 11/17/2011 1:30:58 AM
Overall Posts Rated:
303303
Νομιζω οτι επρεπε να ξεκινησεις πρωτα απο αυτον που εστειλε στο σπιτι του τον ασυγκρατητο που τον εκανε να τα παρατησει ... αν αυτος δεν γραφει την "συγχρονη ιστορια" του ελληνικου ΒΒ τοτε τι να πω?

From: xristos

This Post:
00
202297.15 in reply to 202297.14
Date: 11/17/2011 4:21:31 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
καλυτερα να μην πεις τιποτα νικολα....
καταρχην το παιδι σας εχει πει οτι γραφει για ομαδες που εκαναν σημαντικα πραγματα σε συντομο χρονικο διαστημα..

γιατι δηλαδη να ξεκινησει αναποδα ρε νικο???ποια <<συγχρονη >> ιστορια???μπορει το παληκαρι να κανει σερι μεγαλο( μαλλον θα το κανει) αλλα μην συγκρινουμε ανομια πραγματα..
κ ποιος ακριβως τον εστειλε σπιτι του??και πως ακριβως τον εστειλε σπιτι του??για πες μας να μαθουμε κ μεις που εχουμς μεσανυχτα το τι εγινε...

From: nikos64

This Post:
00
202297.16 in reply to 202297.15
Date: 11/18/2011 1:34:10 AM
Overall Posts Rated:
303303
Βρε χρηστο , προσεξε

Ανοιξα αυτο το νημα διοτι πιστευω οτι πρεπει να γινει μια ιδιαιτερη μνεια σε αυτους που πραγματικα γραφουν ιστορια στο παιχνιδι μεσα απο τα κατορθωματα τους .

θα παραθεσω τους μανατζερ που βαση στατιστικων και ιστοριας ομαδας εχουν κατορθωσει να φτασουν ενα σκαλοπατι παραπανω απο τους υπολοιπους .

Ο ματσας δεν κατορθωσε να κατεβασει τον ασυγκρατητο απο τον θρονο του? αυτη την στιγμη δεν ειναι ενα σκαλοπατι παραπανω απο τους υπολοιπους?
Τωρα πως και γιατι παρατησε το παιχνιδακι αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο που ο καθενας μας μπορει να πει κατι αντιθετο απο καποιον αλλο.... να το συζητησουμε ? κανενα προβλημα απο μενα.....

Απλα ο τιτλος του ποστ επρεπε(?) να ηταν καπως διαφορετικος θελεις οι καλλιτεροι μανατζερ ? τα νεα αστερια του ΒΒ? δεκτον.
Και για να δεις πως ολα συνδεονται .... εσενα σε ειχε βοηθησει ο ασυγκρατητος στην κατανοηση του παιχνιδιου με γραφομενα του ? πριν 10 σεζον τι βοηθεια υπηρχε απο τους παλαιοτερους και ποιας ποιοτητας ? τωρα μονο τα ποστ του σαριθιν ειναι ..... (βαλε οποια λεξη θελεις)

τεσπα ισως να εχεις δικιο στην πρωτη προταση σου να μην πω τιποτα .... δεν εχει νοημα :(

This Post:
11
202297.18 in reply to 202297.15
Date: 11/18/2011 3:12:56 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
καλυτερα να μην πεις τιποτα νικολα....

Οχι ,να μας πει .....

κ ποιος ακριβως τον εστειλε σπιτι του??και πως ακριβως τον εστειλε σπιτι του??για πες μας να μαθουμε κ μεις που εχουμς μεσανυχτα το τι εγινε...

ξεκινα με την παραπανω ερωτηση ....!!!

Advertisement