BuzzerBeater Forums

Slovenija - IV.12 > Sezona 18

Sezona 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203106.8 in reply to 203106.7
Date: 12/20/2011 11:35:03 PM
Overall Posts Rated:
88
To kar bom napisal je moje osebno mnenje ce se oglasita bonifika ali copatar jima kar verjemite.Met iz skoka je za mene trojka.Razdalja meta,da je igralec sposoben zadeti tudi iz vecje razdalje kot so prosti meti.zunajna obramba je obramba proti metom 3 trojke.vodenje zoge imate nasproti igralca z zelo mocno zunajno obrambo vi imate neverjetno dobrega igralca z met iz skoka in razdaljo meta ker slabo vodi zogo ne zna levo desno in nasprotnik gha 100 procentno blokira.prodiranje namenjeno dvojkam.podajanje,kot vsi veste velja podaja samo ce se ,da kos.(SPREJEM ZOGE?),se centrovski skili met pod kosem dvojka vse znotraj rakete,obramba pod kosem znotraj rakete,skok neuspel met skocimo moznost kosa znotraj rakete,blokade so namenjene ,da igralec ne dobi prehitro 6 osebnih napak.bonus pomeni ce se obarva vsak favl prosti meti.Vzdrzljivost ce ima en grozljivo drug ki ga treniramo dobro se vedno da v prvo peterko z grozljivim ,da oba dobita isto minut.lp

This Post:
00
203106.9 in reply to 203106.8
Date: 12/20/2011 11:59:58 PM
Overall Posts Rated:
88
Torej sedaj ,ko vemo ,da se kupuje igralca tako da na transfer listi kliknes ime in priimek igralca ,ki ga zelis kupiti .odpre novo okno.Recimo,da smo ga kupili a ima game shape awfull 3 slovensko slab pripravljenost,predno ga zacnemop trenirat in dajat v igro preverimo ali je slab ker je prevec igral al premal.Ce je v prejsnih tednih igral skoz vec kot 80 do 90 minut je preutrujen naj igra samo eno tekmo v prvi postavi ostale tekme obvezno pociva ne igra.ce pa ni nic igral prejsne tedne je pa dobr ,da vse tri tekme igra v tednu.Medtem ko je osebna pripravljkenost od 1 do 9 je ekipna od 1 do 13 na dan tekme.Starejsi igralci se mogoce spomnite ko je nb liga nastala in so po evropi igral se zafrkaval in ugotovil ,da vseeno zmagujejo in so imeli na koncu tako mocno moralo ,da so iz obrata kose dajal.lp
Torej osebna pripravljenost se dviguje z priblizno 65 minut vsak teden ekipna pa ,da igramo z levo roko.To se nastima kjer postavimo postavo za tekmo.NORMAL normalno nasljedno tekmo ekipa enako dobro igra
TAKE IT EASY tekmo igralci ekipa slabse igrajo ceprav nam pise 5 igrajo s 2 do 3 razpolozenjem,zato pa nam na nasledji tekmi igrajo s 6 mogoce 7 razpolozenjem.Ce nasledjo tekmo igramo spet take it easy z levo roko nam pri sedaj dvignjenemu razpolozenju 6 do 7 zaradi leve roke igrajo 4 do 5 razpolozenja vendar bo zaradi vmes prijatelske tekme pade 1 prisli do 8 razpolozenja ekipno.sedaj leva roka je iz 8 ze mal mocnejsa od 5 normalno.Torej 3 zgubimo ,da kasneje profitiramo.Pogoj se naprej leva roka.
CRUNSH TIME na vso moc-ta taktika se uporablja v pokalu ce zelimo bolso ekipo unicit.Ekipa igra na vso moč.A ker so tekli na vso moč naslednjo tekmo krc utrujenost,komaj hodijo.Tekmo odigras bolje a nasljednjo ima ekipa moralo3.Tukaj prijatelska celo dvigne ekipno pripravljenost.lp
Za konec ekipna pripravljenost se lahko spreminja iz igre v igro(ce igramo na vso moc ali z levo roko) ,osebna samo ob petkih.Ekipna pa se ce igramo normalno spremeni samo ce nimamo ekipne5 pripravljenosti.lp

Last edited by scanners at 12/25/2011 6:26:47 PM

This Post:
00
203106.10 in reply to 203106.9
Date: 12/21/2011 5:13:46 AM
Overall Posts Rated:
2525
Vsaj nekdo se je malo tukaj na forumu pojavil! Ni mi za brat vsega ampak nekaj malega pa sem prebral :D

This Post:
11
203106.11 in reply to 203106.10
Date: 12/21/2011 8:25:52 PM
Overall Posts Rated:
88
lep pozdrav se majhen trik ko me kliknes se ti izpise scanners ce se dotaknes z misko puscice navzdol imas ker sva sam dva 3 moznosti everybody scanners cupavi dal sem everybody ceprav sem kliknil tebe ,lp
Da dokoncam misel hrvaska ima 500 aktivnih uporabnikov in je trenutno pred slovenijo ki ima 600 uporabnikov srbija je ena najbolsih reprezentant na svetu in ima 1200 uporabnikov.ker je moj cilj visji kot hrvaska bom danes poiskal srbijo njen forum in skupaj z bracotom elanom goverjem ter ostalimi zmagam naproti...1 mesto je mogoce mal prevec a tud ce bomo 2 na svetu ni tok slabo.Ceprav so napisani dokazano najboljsi trenutno poleg matjaza 70 silver klub ,ki je po pokalih dosegel celo uspeh velikega TANUKI-ja ,ki se je na zalost ce se seveda KJE MET 4 LIGASI NE SKRIVA nikoli ne reci nikoli.Torej mislim ,ko klikam po ligasih ,da jih veliko trenira,zakaj je to pomembno ce jih dosti trenira se tisti ,ki ima super igralca ne more zafrkavat in skoz pazi na minute.temu se pravi zdrava konkurenca.lp
Se to za selektorja rabis predsem taktiko ter igralce.lp

Last edited by scanners at 12/21/2011 8:48:26 PM

This Post:
00
203106.12 in reply to 203106.11
Date: 12/21/2011 9:09:11 PM
Overall Posts Rated:
88
Bral sem hrvaski in srbski forum.upam si z gotovostjo trditi ,da je sicer srbski vsaj trenutno kakovostnejsi a vseeno bi tudi hrvaskega vsaj za prebrat izbral.Torej na forum pridete se enkrat KLIKNETE ZASTAVO.Torej greste tja kjer se spremlja medrzavne tekme kliknete drzavo.pojavi srbski selektor desno igralci to vas ne zanima poiscete levo vzgoraj zastavo-kliknete drzavno srbsko zastavo odpre novo okno .poiscete ce greste na srbski forum srbsko pisavo.brez skrbi nimajo cirilice.lp

This Post:
00
203106.13 in reply to 203106.12
Date: 12/23/2011 8:01:30 PM
Overall Posts Rated:
88
enhituiasm ekipno razpolozenje.pada ce igramo normalno samo ce je nad 5 stevilko.vendar tudi 6 normalno proti 5 normalno dosti pomaga.zdi se mi ,da hitreje pada kot raste .medtem ko se ekipno spreminja iz tekme v tekmo pa game shape osebno razpolozenje igralca velja cel teden.do menjave treningalp
Trening se menja ob petkih nekje med 10h zjutaj in ponavadi pred 14.največkrat ob 12h.lp

Last edited by scanners at 2/13/2012 8:18:46 PM

This Post:
00
203106.14 in reply to 203106.13
Date: 12/23/2011 8:24:21 PM
Overall Posts Rated:
88
dvorana ali po anglesko arena,je po svoje za mene najpomembnejsa .cisto vzgoraj koliko imamo zgrajene.nizje vspodaj zasedenost tekem.ce imamo 4500 sedezev zadnja tekma malo nizje pise 2000 sedezev imamo previsoko ceno.
BLEACHER stojisce dalec vzgoraj.da vidis tekmo ko je gol moras skoct.LOWER TIER blizu ugrisca gledas tekmo,CORTSIDE SEATS sedezi,LUXURY BOX loze (Predsedniki,bogatasi,politiki pred volitvami itd)
torej vzgoraj zgrajena dvorana do sedaj.
Nizje vspodaj so domace tekme ter pokalne,saj se denar dobi samo na domacih tekmah ne glede na to ali zmagamo ali zgubimo.Medtem ,ko ase denar v pokalu dobi samo ce zmagamo.Obisk je odvisen predsem ali smo v gosteh zmagal reklamni izdelki pa doma.Seveda je se dosti drugih dejavnikov odvisnih o reklamnih izdelkih.a proti obisku in zgrajeni dvorani so reklamni izdelki bolj drobiz kot dobicek.
Torej ce vidimo da je obisk poln se dogradi dvorano ce ni zniza cene.
Nizje vspodaj se dogradi sedeze ,stojisca loze...
se nizje najnizje nastavi cene.To je denar od igrce.IGRCA JE BREZPLACNA.lp

This Post:
00
203106.15 in reply to 203106.14
Date: 12/23/2011 8:29:22 PM
Overall Posts Rated:
88
se draft .CE KLIKNES DRAFT UND SCOUTING isto vidis pod ekonomy(SCOUTING).ce vidis da vlagas a noces s puscico navzdol spremeni na vlaganje 0.Ce pa zelis vlagat pa lahko povecas.Jaz osebno treniram 2 slovenca in sem dal na 0.isto sekundo sem videl ,da je moj dobicek za tekme vecji.Ekonomy levo mi desno povprecje ekipe,lp

This Post:
00
203106.16 in reply to 203106.15
Date: 12/23/2011 8:38:54 PM
Overall Posts Rated:
88
buzzer beater best.
Ce vas zanima koliko ima kaksna drzava uporabnikov kliknete to.izpisejo se vam od ena do npr 100 verjetno se spreminja.in ce kliknete najslabso ima zelo majhno stevilko uporabnikov.ce ze nocete pomagat sloveniji pa pomagajte tem revezem k jih je sam 30 uporabnikov pa se zadnji so na lestvici.lp NUJNO kliknete zastavo te drzave drugace se vam okno ne odpre s stevilom uporabnikov seveda....

Last edited by scanners at 12/23/2011 8:40:30 PM

This Post:
00
203106.17 in reply to 203106.16
Date: 12/23/2011 8:58:50 PM
Overall Posts Rated:
88
Verjetno sem vec kot 50 procentov a ce ne vem kaj koga zanima o tem ne morem pisati.se to ce kupite dragega igralca dajte mu menjavo.glejte le ,da ima mocno zun ajno obrambo menjava,da ne bo odlicen igralec preutrujen unicil igro.visika placa namrec igralca sili ,da mece in ce je preutrujen fali.lp

This Post:
00
203106.18 in reply to 203106.17
Date: 12/26/2011 10:55:30 AM
Overall Posts Rated:
88
se osebno razmislanje ali ekipa igra bolje ce dalj casa skupaj igra ,ali pa sem ta vtis dobil samo zato ker pazim na osebno razpolozenje igralca game shape in se vsi iz zadovoljivega dvignejo.ali powerfoward rabi poleg centrovskih skilov samo se met iz skoka in zunajno obrambo.zakaj ker je to najpomembnejse in do 21 leta ni dosti casa.ali lahko za krilo sf ,ki rabi res vse skile lahko trenirajo samo tisti ,ki se mu genijalni igralec rodi v resnici pa vsi ker se vecini ne da trenirat pa se ta je dobr ce je blizu 2 metrov visok.ali v visjih ligah imajo 4 ligasi bolsi draft ne vem zato grem zdele klikat do sedaj velja prepricanje da morajo 4 ligasi trenirat ker jih je vec hm 600 uporabnikov ima slovenija- 1 liga 16 klubov stiri 2 lige 64 klubov šestnajst 3 lig 376 klubov torej sestejemo 456 klubov ostane od 600 slovenskih uporabnikov 154 klubov 9 lig 4 ligasov pride ali vec kot 9 ce so polni rac igralcev.torej je kriviti 4 ligase za neuspeh .......izgovor saj jih vecina niti ne ve kaj je draft.res pa je da se tudi v vseh ligah pojavlajo rac igralci in damo lahho 13 4 lig ,16 3lig 4 2lige in ena prva skl .lp

Advertisement