BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224190.8 in reply to 224190.7
Date: 8/23/2012 5:51:37 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
θα ηθελα να ρωτησω τον epanaleon στο σχημα που κατεβαινεις ωσαν επικεφαλης για το τιμονι της εθνικης ανεφερες και τον manuwalde ....o ρολος του θα ειναι προσωρινος για να γινει ομαλη μεταβαση π.χ για κανεναν μηνα ?
'η βρισκεται στο τιμ μεχρι εξαντλησεως της διαρκειας της ''θητειας '' σαν εθνικο προπονητικο τιμ ?

This Post:
00
224190.9 in reply to 224190.8
Date: 8/23/2012 6:05:14 AM
Overall Posts Rated:
173173
Επιτέλους, μετά από ένα ξέσπασμα παροιμιών, έχουμε πραγματικό debate :)

Ο Mamuwalde κατεβαίνει κανονικά με το τιμ της εθνικής για μια ολόκληρη θητεία. Αν ήταν να είναι μόνο για μερικές εβδομάδες δεν θα τον θεωρούσαμε καθαρά μέλος του τιμ, αλλά σαν βοήθεια που θα ήθελε να μας προσφέρει. Η εμπειρία που έχει κερδίσει κάποιος όντας 6 σεζόν στο τιμόνι της εθνικής, δεν μπορεί να συγκριθεί. Οι συμβουλές του θα παίξουν σημαντικό ρόλο κάθε εβδομάδα. Και αν υπολογίσεις πως από τη πρώτη μέρα που ασχοληθήκαμε με την U21 είχαμε μια άψογη συνεργασία μαζί του, είναι κριτήρια που φτιάχνουν ένα καλό τιμ.

Last edited by krepaleon at 8/23/2012 6:20:13 AM

This Post:
11
224190.10 in reply to 224190.9
Date: 8/23/2012 6:19:30 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
αλλον ρωτησα να μου απαντησει αλλος απανταει .....τουλαχιστον ειναι λεον ....και μαλιστα του βορρα ...: )

μαλιστα ,,οποτε φρονιμο θα ηταν, που πιστευω οτι βγαζει ματια πλεον οτι η εκλογες εχουν διαδικαστικο χαρακτηρα !!!!

ειναι σαν να κανεις μακαρονια και αντι να πεταξεις τα μακαρονια στην κατσαρολα με το αλατι ,προσθετεις το αλατι στην κατσαρολα με τα μακαρονια .....στο τελος οπως και να εχει την ιδια γευση εχουν!!!!!

This Post:
00
224190.11 in reply to 224190.8
Date: 8/23/2012 6:21:56 AM
Overall Posts Rated:
9595
Με πρόλαβε ο Βαγγέλης...
Ο Μαμου αποτελεί κανονικό μέλος του τιμ για όλη την θητεία.
Ήδη η συνεργασία μας υπάρχει εδώ και 3 σεζόν που είμαι στην νέων και είναι εξαιρετική.
Έτσι μαζί με τον Βαγγέλη του ζητήσαμε να είναι μέλος του τιμ κ δέχθηκε...
Οι λόγοι που το κάναμε είναι προφανείς. :-)

This Post:
00
224190.12 in reply to 224190.10
Date: 8/23/2012 6:23:51 AM
Overall Posts Rated:
173173
χαχα... το τιμ των λεόντων :P

κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι. Προσωπική μου άποψη και πολλών ακόμα που έχουμε μιλήσει είναι πως αν ο mamuwalde είχε την όρεξη να πάει για πρώτο όνομα πάλι στις εκλογές, εγώ θα τον στήριζα. Αυτό όμως δεν ισχύει μιας και το ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να ξανακατέβει στις εκλογές σαν πρώτο όνομα, οπότε αν εξαιρέσεις λίγο στην αρχή που θα μας βοηθήσει πολύ για να μπούμε κατευθείαν στο νόημα της δουλειάς (μιας και εθνική από U21 έχουν αρκετές διαφορές αλλά και αρκετές ομοιότητες), μετά τον πρώτο καιρό θα έχει έναν πολύτιμο συμβουλευτικό ρόλο. :)

Last edited by krepaleon at 8/23/2012 6:26:21 AM

This Post:
11
224190.13 in reply to 224190.11
Date: 8/23/2012 7:07:27 AM
Overall Posts Rated:
303303
να ρωτησω κατι? το οτι υπαρχει ο μαμου στο τιμ το θεωρειτε σαν πλεονεκτημα? η μειονεκτημα .....

This Post:
00
224190.15 in reply to 224190.13
Date: 8/23/2012 7:32:08 AM
Overall Posts Rated:
173173
χαχα... όπως είπε και ο Kapfel εφόσον δεν υπάρχει κύπελλο... :P

Πέρα από την πλάκα... αν και νομίζω ήταν ξεκάθαρο με αυτά που είπαμε πιο πάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα να το πούμε ακόμα πιο καθαρά...

Άποψή μας είναι ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα. (επειδή νίκο στο παρελθόν έχεις μιλήσει με αρκετούς γρίφους και είμαι λίγο επιφυλακτικός με το τι ακριβώς εννοείς αυτή τη στιγμή, θα μείνω στην αξία του σαν μάνατζερ)
Αν δεν πιστεύαμε πως έχει τεράστια αξία σαν μάνατζερ και σαν εμπειρία πάνω στις εθνικές, 1ον δεν θα είχαμε τέτοια άψογη συνεργασία τις προηγούμενες σεζόν με την U21, και 2ον τώρα δεν θα ήταν μέλος του τιμ.

Επειδή κάποιος μπορεί να πει πως το κάναμε λόγω της φήμης που έχει ο μαμου και για ψηφοθηρικούς σκοπούς, απλά να θυμίσουμε πως στο παρελθόν (αλλά και στο κοντινό μέλλον) έχουμε βάλει άτομα στο τιμ της U21 που δεν ήταν και ευρέως γνωστοί. Κάποιοι είχαν μιλήσει ελάχιστα έως καθόλου στα φόρουμ. Γιατί πάντα μας ένοιαζε (και συνεχίζει να μας νοιάζει) η δουλειά που θα γίνει. :)

Και εννοείται πως δεν μπορούμε να στηριχτούμε στη γοητεία του, ειδικά όταν κυκλοφορεί με τα τρελά τα καπελάκια του, γιατί η κοινότητά μας δεν έχει μεγάλο γυναικείο πληθυσμό ;)

Νομίζω πως σε κάλυψα, αλλά αν σε περίπτωση έχω πέσει εκτός θέματος από αυτό που εννοούσες, πες και θα σου απαντήσω :)

This Post:
00
224190.16 in reply to 224190.13
Date: 8/23/2012 7:38:39 AM
Overall Posts Rated:
302302
η διαχειρηση μιας μεγαλης εθνικης ομαδας ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την ομαδα μας! και αυτο το λεω γιατι: οπως και να το κανουμε κανενας μας (τους...γιατι εγω εχω ακομα την μικρη εθνικη) δεν εχει ασχοληθει με παικτες τοσων υψηλων σκιλλ....αυτο δλδ δημιουργει ενα προβλημα.

το προβλημα αυτο ειναι οτι πρεπει οταν εισαι στην εθνικη να παιξεις με παικτες και με αντιπαλους που εχουν πολυ πολυ μικρες διαφορες και θα πρεπει να γνωριζεις μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια...πραγμα που τα παιδια δεν γνωριζουν (οπως και κανενας αλλος που θα αναλαβει την εθνικη) γιατι η ομαδα τους ειναι τελειως διαφορετικη και υποδεεστερη απο καθε εθνικη και οι μονοι που γνωριζουν απο τετοια χειριση ειναι πολυ λιγα ατομα στην ελληνικη κοινοτητα.

επομενως χρειαζεται καποιος ο οποιος τουλαχιστον για καποιες σεζον(γιατι δεν γινεται μεσα σε μια εβδομαδα...εγω ακομα μαθαινω στην εθνικη) που να γνωριζει απο τετοια θεματα...

αρα θεωρω την βοηθεια του μαμου απαραιτητη και σιγουρα την συμμετοχη του σωστη.

ααα και υποψιν ειμαι ο πρωτος που λεει ανοικτα οτι δεν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να υποστηριξω οποιοδηποτε σχημα που δεν θα εχει την συνεργασια καποιων ή καποιου μελους προηγουμενης εθνικης ομαδας ή δεν θα θεληση τετοια βοηθεια.αυτο θα σημαινει οτι ειναι ο παντογνωστης. (κανενας δεν ειναι..εκτος απο τον spartan που λατρευω!)

δεν θελω να καταδικασω κανενα απο τα παιδια που εχουν βαλει υποψηφιοτητα αλλα εφοσον δεν εχουν τις γνωσεις (και δεν το λεω υποτιμητικα) καλο θα ηταν να ειναι πιο ετοιμοι και να ρωτησουν οσους εργαζονται στην εθνικη για διαφορα τακτικες-προπονηση-διαχειριση ροστερ και πολλα αλλα θεματα.

ο κυριακος που μιλησε παροτι δεν εχει απο την αρχη την υποστηριξη καποιου απο το προηγουμενο τιμ ειπε 2 πολυ σωστα πραγματα 1ον) ανοικτος σε καθε βοηθεια απο το υπαρχον τιμ 2ον)διαβαζω συγκεντρωνω και προσπαθω να κατανοησω οτι γραφεται στα φορουμ.
αυτα θα τον πανε μπροστα...μπορει φετος να μην βγει αλλα ισως του χρονου να ειναι πιο ετοιμος απο τον καθενα...αλλα και να βγει πιστευω οτι θα κανει προσεκτικη δουλεια.

υ.γ. για να κανω και εγω τον δικηγορο του διαβολου αν καποιος αναλαβει την εθνικη ΧΩΡΙΣ την βοηθεια των προγενεστερων τοτε το μονο που θα κανει ειναι να παει πολυ πισω την εθνικη για 3-4 χρονιες αλλα και παλι δεν γνωριζουμε αν θα καταφερει να τα μαθει ολα....αν τωρα καποιοι κραζουν για την πορεια της εθνικης τοτε να δεις τι εχει να γινει!!

This Post:
00
224190.17 in reply to 224190.15
Date: 8/23/2012 7:43:35 AM
Overall Posts Rated:
303303
το μονο μεγαλο που εχει ο μαμου ειναι η ....μυτη του........ ουτε γοητειες ,ουτε εμπειριες...
:))))))))

This Post:
00
224190.18 in reply to 224190.16
Date: 8/23/2012 7:50:10 AM
Overall Posts Rated:
303303
:)))))))))))))))

Advertisement