Teşekkürler hocam, açıkçası çok çekindiğim için bu maçtan, ÇZ çıktım. Onun etkisiyle kazandım. Ve tabi ki Acimac'ın olmayışı. Keşke bu maçtan sonra satsaydın, sanki bir zamanlama hatası yaptın ve ayrıca ucuza gitti malesef, senin adına ben de üzüldüm bu duruma. Şanssızlıklar peşini bırakmıyor, kupada 3.Lig takımıyla eşleşmiş olman kötü bir şans. Ancak Acimac'tan gelecek parayla iyi bir şutör alabilirsen açığını kapatıp o takımı eleyebileceğini düşünüyorum. Herşey bitmiş değil. Canını sıkma, pes etme. Ben oyuna yeni başladığımda konferansın en kalburüstü takımı sendin, sıralamalara göre de hala sensin. Çabucak toparlan, unutma söz verdik, artık bu sezon şampiyon bizim konferanstan çıkacak diye :)
Geçen sezon da şanssızlıklar ScottReal'ın peşini bırakmamıştı. Sakatlıklarla boğuştuğundan yukarıları pek zorlayamamıştı. Fakat bu sezon çok diri gördüm kendisini. Geçen sezon yukarıları zorlayamamıştı dedim fakat, hem içerde hem dışarda beni mağlup etmişti. Keza bir önceki sezon da öyle. Bundan dolayıdır ki ben de kendisinden hep çekinirim doğrusu.
Last edited by yavuz22 at 9/1/2012 3:02:57 PM