BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 21. Sezon

21. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
11
224675.8 in reply to 224675.7
Date: 8/24/2012 4:18:29 PM
Overall Posts Rated:
1818
Eveeet. Sezonun ilk haftasına geldik. Umarım geçen sezon olduğu gibi çekişmeli geçer. E.Gençlik yaptığı atılım ile bu sezonun en önemli şampiyonluk adayları arasına girdi...S.Real da konferansımızın gediklilerinden ve önemli isimlerinden birisi yine.

Nacizane ben de genç oyunkurucumu yeni gelen draftla birlikte yetiştirmeye devam edeceğim... Tabii bu şampiyonluğa aday olmadığım anlamına gelmiyor...

Karşı tarafa gelince Atakan, Xistanbul ve Xdevil ligimizin önemli takımları. Karşılıklı maçlarımız yine zevkli olacak... Yeni gelen takımları ise incelemedim... Kendilerinden özür diliyor hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum... Umuyorum ki ligimize renk katacaklar...

This Post:
00
224675.9 in reply to 224675.8
Date: 8/27/2012 1:03:18 PM
Overall Posts Rated:
1818
Sezonun ilk maçları oynandı ve ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Takımımın bol miktarda faul yapma sorunu 2 sezondur devam ediyor. Her ne kadar rahat ol çıksam da bu kadar serbest atış şansı vermesem maçı alabilirdim. Diyebilirim ki serbest atışlara boyun eğdim resmen. Rakibimi de kutlamaz isem hakkını yemiş olurum. Şimdiden güzel maçlara imza atacağını söyleyebilirim. Kendisini ve kazanan tüm takımları tebrik ederim. Ben de önümüzdeki maçla beraber ilk galibiyetimi almak istiyorum. Zira ondan sonra E.Gençlik maçı var.. Erken bir final niteliği taşıyan bu maça galibiyet moraliyle gitmek istiyorum.

This Post:
00
224675.10 in reply to 224675.9
Date: 8/27/2012 1:30:13 PM
Overall Posts Rated:
22
İlk haftanın günahı olmaz diyelim hocam. Ben galibiyet ile başladığıma sevindim. Ancak şunu gördüm ki yeni gelen takımlar çetin çıktı. İlk dörtte sıkı bir yer kapma mücadelesi olacak. Üçüncü hafta senin ile karşılaşacağım maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Heyecanlı bir maç olacak. Yeni sezon öncesi büyük kısmını yenilediğim takımım ilk ciddi sınavını sana karşı verecek. Eksiklerimi görebilmem açısından bu erken finalin üçüncü haftaya denk gelmesi iyi oldu benim açımdan.

This Post:
00
224675.11 in reply to 224675.10
Date: 9/1/2012 1:38:17 PM
Overall Posts Rated:
1818
Tebrikler üstad... Ezdin geçtin resmen. Bu sezon için şimdilik 1 numaralı şampiyonluk adayımsın...

Kendimize dönecek olursak A.Acimac' ı da sattıktan sonra iyice sıradan bir takım haline geldik. Biraz para kazanıp takımımı yeniden dizayn etmek istiyorum ama; mağlubiyetler devam ederse para da gelmeyeceği için bunun olması zor olacak gibi... sezon ortasına doğru oyuncuları satmak daha doğru bir karar olurdu sanırım. Geçmişe bakmanın anlamı yok...Önümüzdeki maçlara bakacağız ama önümüzde de S.Real maçı var. Yine zorlu bir rakip. Ondan sonra da 3. ligden bir takımla kupa maçı var ki bu kadar erken elenmek çok kötü olacak kupadan.

Kazanan tüm takımları tebrik ederim... Şimdilik bu kadar

This Post:
00
224675.12 in reply to 224675.11
Date: 9/1/2012 3:01:40 PM
Overall Posts Rated:
22
Teşekkürler hocam, açıkçası çok çekindiğim için bu maçtan, ÇZ çıktım. Onun etkisiyle kazandım. Ve tabi ki Acimac'ın olmayışı. Keşke bu maçtan sonra satsaydın, sanki bir zamanlama hatası yaptın ve ayrıca ucuza gitti malesef, senin adına ben de üzüldüm bu duruma. Şanssızlıklar peşini bırakmıyor, kupada 3.Lig takımıyla eşleşmiş olman kötü bir şans. Ancak Acimac'tan gelecek parayla iyi bir şutör alabilirsen açığını kapatıp o takımı eleyebileceğini düşünüyorum. Herşey bitmiş değil. Canını sıkma, pes etme. Ben oyuna yeni başladığımda konferansın en kalburüstü takımı sendin, sıralamalara göre de hala sensin. Çabucak toparlan, unutma söz verdik, artık bu sezon şampiyon bizim konferanstan çıkacak diye :)

Geçen sezon da şanssızlıklar ScottReal'ın peşini bırakmamıştı. Sakatlıklarla boğuştuğundan yukarıları pek zorlayamamıştı. Fakat bu sezon çok diri gördüm kendisini. Geçen sezon yukarıları zorlayamamıştı dedim fakat, hem içerde hem dışarda beni mağlup etmişti. Keza bir önceki sezon da öyle. Bundan dolayıdır ki ben de kendisinden hep çekinirim doğrusu.

Last edited by yavuz22 at 9/1/2012 3:02:57 PM

From: xLord
This Post:
00
224675.13 in reply to 224675.12
Date: 9/1/2012 7:20:21 PM
Overall Posts Rated:
2424
Müsadenizle bende yorumumu sunayım :)
Yavuz hocam gerçekten zor bi maçı kolayca kazanmışsınız.Bende tebrik ederim.Keşke önceden anlaşıp 2nizde rahat çıksaydınız.Hem kupada sizin için kolaylik olurdu.Orda çz çıkardiniz.
Hakan hocam sabırlı ol taktigi sizin takıma uygun degil.Acilen içerden oynayabilen bir takım kurmalısınız.Sabırlı ol oynayan takimlardaki oyuncuların tt ts ve paslari çok iyi olmali.En az 20-30 asist olmali.Yoksa maça yenik başlarsiniz.Bu gidişata dur demek için içerden bi takim kurmaya mecbursunuz.
Zaten siz gelmesenizde ben geliyorum bi sezon sonra :) 7.sıradaki adamin bile kadrosu +40k lik oyuncularla dolu :)

From: yavuz22

This Post:
00
224675.14 in reply to 224675.13
Date: 9/1/2012 8:10:39 PM
Overall Posts Rated:
22
Muhammed hocam teşekkür ederim. Ben geçen bakmıştım sizin gruba, maçlara çıkmadığınızı görünce size bozulmuştum. Keşke mücadele etse, takım bi kaç takviyeyle muhteşem olur, play-off gelmese bile ortada bitirir diyordum. Sonra forumda averaj kaybetmemek için yaptığınızı okudum. Fakat o işe yaramıyor. Kuzenim de denemişti :) Şimdi siz deyince tekrar baktım da gerçekten 7.nin bile kadrosunda çok pahalı adamlar var. Nasıl başediyorlar o kadar yüksek maaşlarla acaba?

From: xLord

This Post:
11
224675.15 in reply to 224675.14
Date: 9/1/2012 8:31:35 PM
Overall Posts Rated:
2424
Hocam bende yeni öğrendim valla :)
Zekilik yaptigimi saniyordum megersem aptallik yapiyormuşum :)
Evet.Zorlasam ilk 3e girerdim.Ama şampiyon olamadiktan sonra ha 3 ha 5.olmusum bisey farketmez.En iyisi para biriksin dedim
benim haftalik gelirim +200k olmuş bu hafta :) Salonlari benden küçük nasl ödüyorlarsa artık bnde anlamadım. Sezon sonuna kadar ortalama 150k bile olsa sezon sonunda 2t yi geçkin para demek.2t de şimdi var 4t parayla 4.lige düşcem gibi.Bizim taraf baya saglam 10k lik oyuncularla 7.bile olamam :)

This Post:
00
224675.16 in reply to 224675.13
Date: 9/2/2012 12:41:06 AM
Overall Posts Rated:
1818
Farkındayım Muhammed... Benim de bu konudaki çalışmalarım sürüyor. '2gün öncesinden bir uzuna teklif vermiştim bakalım az kaldı sonuçlanmasına bende kalacak mı? Ancak yetmez bana... Dediğim gibi kadroyu yeniden dizayn etmem lazım eskisi gibi içeri bak oynamak için. Ama para yok:-D

This Post:
00
224675.17 in reply to 224675.16
Date: 9/2/2012 4:42:11 AM
Overall Posts Rated:
2424
Hocam para yoksa işiniz zor.5sezonda geçse para olmaz.1sezon benim gibi yapabilirsiniz aslında.Hem haftalik net 100k para gelir.Hem 2si lig biri hazirlik maci 3 oyuncu ayni mevkide48 dk sure alinca 3u de gelisir.Ordan para.Hemde 7.sırada bitirirseniz istediginiz oyunculari drafttan alabilirsiniz.Yani uzun vadede kârlı bir iş bence.
Hocam uzun gelmese bile bu hafta sabirli ol oynamayin.Acimac gittikten sonra onun hücuma kattiklarini katabilecek oyuncunuz yok demekki.Bu nedenle sizin için gereksiz bi taktik.Kısalarinizin icerden şutlari iyiyse içeri bak deneyin bnce

From: yavuz22

This Post:
00
224675.18 in reply to 224675.15
Date: 9/2/2012 6:55:52 AM
Overall Posts Rated:
22
Estafurullah hocam :) En kötü ihtimalle play-out oynayarak kalırsın bence III. ligde.

Advertisement