Põhihooaeg läbi ja PO-ks kohad teada kõigil. Õnnitlused Tallinna Tähtedele põhihooaja võidu puhul! Audentes ilmselt üritab kõvasti sinise poole PO võitu, palgafond päris korralik peale suurepalgalise tsentri ostu. Aga sinisel poolel suhteliselt ühtlane tase ja midagi kindlat pole. Endal loodan praeguse esiviisiku peale ning kuigi võõrsil on vaja Tähtede vastu pusida, siis shansud on nii 50-50 seal ma arvan. Systik on ka tõsine vastane, aga koduseinad loodetavasti toetavad ning neil ka üks põhimees (suur äär) lahkus värskelt ning suurima palgaga tagamees +1 peal. Loodan sellest mängust ikka edasi saada.
Minu klubi vigastatu on 34 aastane varu-pikk, kelle oskused juba kolinal kukkusid ning varsti kukub palk ka. Ainuke hea oleks tema kogemus. Ennegi on ta terve mängu udutanud, aga olulisel hetkel kolmese lajatanud. Aga ta on +2 peal praegu ja tõenäoliselt PO-s mu vastased temaga arvestama ei pea. Hea oleks olnud ka üks korralik pikk lisaks osta, aga rahavaru jäi 300 000 kanti, mistõttu ei pääsenud enne PO nädalal enam löögile. Üritame siis ilma. Edu kõigile PO-ks.