Καλησπέρα σας!!!
Αρχικά συγγνώμη για τη λάθος στάση μου στην παρουσίασή μου. Δεν ήθελα να πω ψηφίστε με επειδή είμαι γυναίκα... μάλλον ήθελα να πω υπάρχουν και γυναίκες εδώ μέσα (σαν πολιτική τοποθέτηση).
Σε σχέση με τις ερωτήσεις που έθεσαν οι tzilardino, maddoghellas και Kafpel 13:
στοχοι
Όσο αφορά την εθνική, πιστεύω πως πρέπει να λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα για τη μεγάλη εθνική. Αν αυτό μπορεί να συνοδευτεί με οποιαδήποτε επιτυχία καλώς. Διαφορετικά, στόχος πρέπει να είναι η προετοιμασία αθλητών για τη μεγάλη εθνική. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις 18αρηδες και τέσσερις 19άρηδες σε κάθε αγώνα.
χρόνος
Στην ομάδα μου (Libertá) αφιερώνω περίπου 2 ώρες κάθε μέρα. Αν υπάρχει και αγώνας περισσότερο. Αν, με το καλό, αναλάβω τη φροντίδα της εθνικής νέων, για τις πρώτες 2 εβδομάδες θα τριπλασιαστεί ο χρόνος. Μετά πιστεύω ότι επανακαθορίζοντας το χρόνο για τα της ομάδας μου, πιστεύω πως θα δίνω τουλάχιστον μιάμιση ώρα τη μέρα για την εθνική.
συνεργάτες
Δεν έχω ομάδα συνεργατών, πράγμα που είναι μειονέκτημα της υποψηφιότητάς μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο οξυδερκής για να αντεπεξέλθω μόνη μου χωρίς την παραμικρή στήριξη.
Προπόνηση ταλαντούχων Ελλήνων
Θεωρώ ότι κάθε προπονητής/προπονήτρια, έχει τους λόγους που επιβάλλουν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αυτοί μπορεί να είναι:
Α. ιδεολογικοί (δε γουστάρει την ιδέα του έθνους/ μισεί τους ξένους κλπ)
Β. οικονομικοι (δεν έχει λεφτά για καλό προπονητή ή προτιμά να τα δώσει σε έτοιμους παίχτες)
Γ. αγωνιστικοί (δεν έχει χρόνο για να προπονεί μικρούς, επειδή οι στόχοι του σε πρωτάθλημα/κύπελλο έχουν υψηλές απαιτήσεις)
Δ. ψυχολογικοί (έχει απογοητευτεί από τα draft picks του)
Άλλοι/ες πάλι, απλώς δεν ξέρουν πως κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο.
Προτείνω όλοι οι κάτω των 21 που απολύονται από τις ομάδες τους να εγγράφονται αυτόματα σε μία U-21 reserves της χώρας τους. Η/ο ομοσπονδιακός θα πρέπει να φροντίζει και τη δική τους βελτίωση και θα επιβραβεύει όσους προπονητές συνεργάζονται μαζί του (αποκλείεται ο εαυτός του και το τιμ του αν υπάρχει) με τους βελτιωμένους παίχτες (είτε για χρήση είτε για να τους πουλήσουν).