BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.8 in reply to 231071.3
Date: 11/28/2012 1:30:15 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
στόχος της εθνικης θα είναι ένα βημα περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά...ωρες την εβδομαδα????ατελειωτες!!!
εχω καεί λέμε...

From: Thor
This Post:
00
231071.9 in reply to 231071.8
Date: 11/29/2012 2:23:26 AM
Overall Posts Rated:
291291
Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Libertá (89405) και ανήκω στη μειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού του buzzerbeater.
Λατρεύω το άθλημα και το παιχνίδι και είμαι προπονήτρια σχολικής ομάδας μπάσκετ τα τελευταία 8 χρόνια.

sorry στους υπόλοιπους υποψηφίους αλλα μόνο απο το παραπάνω αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στην Libertade.

Last edited by Thor at 11/29/2012 2:24:43 AM

From: pikaso

To: Thor
This Post:
00
231071.10 in reply to 231071.9
Date: 11/29/2012 2:37:12 AM
Overall Posts Rated:
1616
Μαθε να διαβαζεις, Libertá και οχι Libertade!!!!

Message deleted
From: pikaso

To: Thor
This Post:
00
231071.12 in reply to 231071.11
Date: 11/29/2012 2:47:36 AM
Overall Posts Rated:
1616
Ονομάζομαι Libertá (89405) και ανήκω στη μειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού του buzzerbeater.

Ξαναλεω, μαθε να διαβαζεις...δες τι γραφει η ιδια....και οχι τι θεωρεις εσυ σωστο!!!!! Και εμενα απλα θα με ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ Κυριε και θα μου μιλατε και στον πληθυντικο.

Ευχαριστω και καλημερα σας

Message deleted
This Post:
00
231071.14 in reply to 231071.12
Date: 11/29/2012 3:58:11 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά, το μεγαλύτερο και δυσκολότερο πρόβλημα του προπονητή της Εθνικής μας U21 ομάδας, είναι το γεγονός ότι από μία βάση περίπου 2 χιλιάδων ενεργών Ελλήνων χρηστών, είναι πολύ λίγοι αναλογικά αυτοί που προπονούν επιμελώς και αυστηρά υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών, τους (νυν και επίδοξους) διεθνείς παίκτες τους.

Πώς πιστεύετε ότι μπορεί να μεγαλώσει το ποσοστό εκείνων που προπονούν(για Εθνική) ταλαντούχους Ελληνες?

Εχετε κάποιες προτάσεις, άμεσα εφαρμόσιμες, ως προς την αντιμετώπιση του φαινομένου?

Υπάρχει κάποια πρόταση πάνω σ'αυτό που, ενδεχομένως, θα μπορούσαμε να τη συζητήσουμε σαν ελληνική κοινότητα και αν συμφωνήσουμε, να τη θέσουμε προς συζήτηση στο διεθνές φόρουμ και εν τέλει να την προωθήσουμε στους BBs, ως εισήγηση προς αλλαγή στο παιχνίδι?

Ευχαριστώ, καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

This Post:
33
231071.15 in reply to 231071.14
Date: 11/29/2012 8:10:29 AM
Overall Posts Rated:
3636
Καλησπέρα σας!!!

Αρχικά συγγνώμη για τη λάθος στάση μου στην παρουσίασή μου. Δεν ήθελα να πω ψηφίστε με επειδή είμαι γυναίκα... μάλλον ήθελα να πω υπάρχουν και γυναίκες εδώ μέσα (σαν πολιτική τοποθέτηση).

Σε σχέση με τις ερωτήσεις που έθεσαν οι tzilardino, maddoghellas και Kafpel 13:

στοχοι

Όσο αφορά την εθνική, πιστεύω πως πρέπει να λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα για τη μεγάλη εθνική. Αν αυτό μπορεί να συνοδευτεί με οποιαδήποτε επιτυχία καλώς. Διαφορετικά, στόχος πρέπει να είναι η προετοιμασία αθλητών για τη μεγάλη εθνική. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις 18αρηδες και τέσσερις 19άρηδες σε κάθε αγώνα.

χρόνος

Στην ομάδα μου (Libertá) αφιερώνω περίπου 2 ώρες κάθε μέρα. Αν υπάρχει και αγώνας περισσότερο. Αν, με το καλό, αναλάβω τη φροντίδα της εθνικής νέων, για τις πρώτες 2 εβδομάδες θα τριπλασιαστεί ο χρόνος. Μετά πιστεύω ότι επανακαθορίζοντας το χρόνο για τα της ομάδας μου, πιστεύω πως θα δίνω τουλάχιστον μιάμιση ώρα τη μέρα για την εθνική.

συνεργάτες

Δεν έχω ομάδα συνεργατών, πράγμα που είναι μειονέκτημα της υποψηφιότητάς μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο οξυδερκής για να αντεπεξέλθω μόνη μου χωρίς την παραμικρή στήριξη.

Προπόνηση ταλαντούχων Ελλήνων

Θεωρώ ότι κάθε προπονητής/προπονήτρια, έχει τους λόγους που επιβάλλουν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αυτοί μπορεί να είναι:
Α. ιδεολογικοί (δε γουστάρει την ιδέα του έθνους/ μισεί τους ξένους κλπ)
Β. οικονομικοι (δεν έχει λεφτά για καλό προπονητή ή προτιμά να τα δώσει σε έτοιμους παίχτες)
Γ. αγωνιστικοί (δεν έχει χρόνο για να προπονεί μικρούς, επειδή οι στόχοι του σε πρωτάθλημα/κύπελλο έχουν υψηλές απαιτήσεις)
Δ. ψυχολογικοί (έχει απογοητευτεί από τα draft picks του)

Άλλοι/ες πάλι, απλώς δεν ξέρουν πως κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο.

Προτείνω όλοι οι κάτω των 21 που απολύονται από τις ομάδες τους να εγγράφονται αυτόματα σε μία U-21 reserves της χώρας τους. Η/ο ομοσπονδιακός θα πρέπει να φροντίζει και τη δική τους βελτίωση και θα επιβραβεύει όσους προπονητές συνεργάζονται μαζί του (αποκλείεται ο εαυτός του και το τιμ του αν υπάρχει) με τους βελτιωμένους παίχτες (είτε για χρήση είτε για να τους πουλήσουν).

This Post:
00
231071.16 in reply to 231071.14
Date: 11/29/2012 9:19:44 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Το αν θελει να προπονησει καποιος εναν ντραφτ ειναι καθαρα προσωπικη του υποθεση...πρεπει να καταλαβουν ομως οι τυχεροι που εχουν καποιο αξιολογο ντραφτ και ειδικα αυτοι που ανηκουν στις χαμηλοτερες κατηγοριες οτι προπονωντας εναν παικτη σε βαθος χρονου θα παρουν πολλα περισσοτερα απο αυτα που εχουν δωσει.ετσι και αλλιως ενα ντραφτ μπορει να προπονειται και στα φιλικα χωρις να αλλαζει η χημεια της ομαδας.εγω εβγαλα ενα ντραφτ το βερνικο τον προπονησα σαν σμολ τεσσερις σεζον επαιξε εθνικη και τον πουλησα 1,5 εκατομμυριο.

This Post:
00
231071.17 in reply to 231071.16
Date: 11/29/2012 9:48:54 AM
Overall Posts Rated:
162162
Καλησπέρα, βλέπω οτι μονο 5 απο τους 18 υποψηφιους εχουν γράψει στο νημα των υποψήφιων προπονητών...
Αυτοι οι κυριοι/κυριες περιμένουν να πάρουν ψήφους?
Οταν δεν μπορουν να γράψουν ενα ποστ θα μπορέσουν να απαντήσουν σε χιλιάδες μαιλ που απαιτεί η θέση ?

@ Κυρία Liberta : Πολυ καλα ολα αυτα που λέτε και συμφωνω αλλα προσωπικη μου γνωμη είναι οτι δεν γίνεται να υπάρχουν στην ομάδα 4 18αρηδες & 4 19αρηδες γιατι πολύ απλά η ομάδα μας δεν θα είναι ανταγωνιστική...
Να γίνει θερμοκοιτίδα η U21 αλλα να κερδίζουμε και κάποια ματς παράληλα θεωρώ το ιδανικο..
Πιστευω οτι πρέπει να βρέθουν άλλοι τρόποι επιβράβευσης των κοουτς που προπονούν..

Ευχαριστώ..

This Post:
11
231071.18 in reply to 231071.17
Date: 11/29/2012 10:39:19 AM
Overall Posts Rated:
3636
Καλησπέρα Getho!

Το αν γίνεται είναι ζήτημα δυνατότητας. Λέει πουθενά στους κανόνες πως δε γίνεται;
Το αν η ομάδα δε θα είναι ανταγωνιστική είναι ένα πολύ πιθανό αποτέλεσμα (δεν το αμφισβητώ) αλλά είναι ζήτημα επιλογής.
Το να κερδίζουμε κάποια ματς είναι μέρος της βελτίωσης των αθλητών. Αλλά το να κερδίζεις παιχνίδια με παίχτες που δεν πρόκειται να παίξουν στην εθνική είναι μία επιλογή με την οποία δε συμφωνώ. (φαντάζομαι είναι ένα ζήτημα που θα έπρεπε να κρίνει την ψηφοφορία σημαντικά).
Αν μια ομάδα για λόγους γοήτρου αποφασίσει να τα δώσει όλα και να πάρει το ευρωπαϊκό καλώς. Τίποτα δεν εγγυάται την επιτυχία της αλλά σίγουρα είναι μία επιλογή.
Τίποτα δεν εγγυάται την επιτυχία του δικού μου πλάνου, επίσης. Αλλά αυτή είναι η επιλογή με βάση την οποία θα κινηθώ αν είμαι η προπονήτρια της ομάδας μας.

Υ.Γ: Κυρία δε με λένε ούτε τα παιδιά στην ομάδα μου. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε σκέτο το Libertá; :)

Advertisement